Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 71 sonuç

Konu: Aupa Athletic - Bir Bask Meydan Okuması

iyi gidiyor takım, barca malubiyetine takılmamak lazım.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Takımda gidişat iyi gözüküyor, Barca maçına takılmamak lazım önümüze bakmalıyız.

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    iyi gidiyor takım, barca malubiyetine takılmamak lazım.

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Takımda gidişat iyi gözüküyor, Barca maçına takılmamak lazım önümüze bakmalıyız.

Teşekkürler

İyi Akşamlar Arkadaşlar.Mart ve Nisan aylarını bir çırpıda bitirdim ve bu nedenle ardarda iki mesajla paylaşıcam.
    Mart
    Madrid'in Aralık'ta oynadığı Kulüpler Dünya Kupası maçları fikstürlerini altüst etti ve bu maça yedek kadroyla çıkmak zorunda kaldılar.Ancak yine de 4-0 öne geçmeyi kesinlikle beklemiyorduk.Taraftarımız sevinçten sokaklara döküldü.
    Arsenal maçı öncesi rotasyona gittik.Takım 51'de golü yiyene kadar tutuk ve uyumsuzdu.Ancak gole reaksiyonumuz çok sert oldu.
    Evimizde yediğimiz gollerin başımıza bela olmaması için öne geçmemiz önemliydi ve netekim ilk yarının sonunda kornerden golü bulduk.İkinci yarıda kompakt bir oyun sergiledik,kontralar bulsak da değerlendiremedik.Walcott'un golünden sonra oyunun temposu artsa da turu geçmeyi başararak otoriteleri şaşırttık.Çeyrek finalde Real Madrid ile eşleştik.
    Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamanın moraliyle zayıf rakibimizi 11 dakikada ezip geçtik.Maçın geri kalanın takım için aktif dinlenme gibiydi.

Nisan
    Zor bir deplasmandan daha galibiyetle döndük.Golü erken bulamasaydık işimiz çok zordu.
    Evimizde geriye düşsek de reaksiyon gösterip kazanmayı bildik.Son dakikalarda çok pozisyon vermemiz beni biraz kızdırsa da çocukların kafası Şampiyonlar Ligi'nde olduğundan pek tepki göstermedim.
    ŞL çeyrek finaline 72 saat kala rotasyon mecburiydi.Bunun bedelini de ilk yarı 2-0 geri düşerek ödedik.İkinci yarı Susaeta ile oyunu çevirsek de sadece 1 puan alabildik.
    11 maçlık namağlup unvanımızı kaybettik.Tek tesellimiz golleri deplasmanda yememizdi.Ayrıca R.Madrid'in tam kadrosuyla baş edebilecek seviyede olmadığımızı gördük.
    Yine rotasyon mecburiydi.Neyse ki rakip zayıftı ve Ibai Gomez günündeydi(iki penaltıyı da kendisi yaptırdı).
    FM15'te oynadığım en olaylı maçtı.Dk.77'de Susaeta sakatlandı Ibai Gomez'i oyuna aldım.90'da ise Ibai Gomez sakatlandı ve Oscar de Marcos'u oyuna sürdüm.Ayrıca 90'da bir değişiklik daha yaptık ve değişiklik haklarımızı tükettik.99'da Iraola faulle bile alakası olmayan bir pozisyonda ikinci sarıyı gördü ve 10 kişi kaldık.112'de Muniain sakatlanınca 9 kişi kaldık.Bunca kayıba rağmen 120+1'e kadar dayandık.Ama o dakikada korner direğine yakın bölgede Mikel Rico orta açtırmamak için sert bir faul yaptı ve bizi 8 kişi bıraktı.Ardından kullanılan serbest vuruşta top kornere gitti.Kornerdeki çaresizliğimiz göz yaşartacak cinstendi.Ceza sahasında 7 Bilbao'lu 9 Madrid'liyi tutmaya çalışıyordu.Açılan ortaya idmandaymışçasına bomboş kafa vuran Pepe Şampiyonlar Ligi maceramıza son noktayı acı bir şekilde koydu.Ancak maç sonu bütün stadyum tezahüratlarla inledi.Taraftarımız herşeye rağmen mutluydu.

As oyuncular yorgun olduğundan bu maçta da yedek kadroyla çıktık.Geriye düşmemize rağmen sonradan oyuna giren Muniain'in son dakika golüyle 3 puanı almayı başardık.
    Ayın son maçı Bask Derbisi idi.Gayet çekişmeli geçen maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen 3-1 öne geçtik.Son dakikada gelen gole engel olamasak da bu dostça derbi bizim için güzel bitti.

Nisan ayı çok yoğun geçti.Toplam 8 maç oynadık(neredeyse 3 günde 1 maç).
    Ay Sonu Puan Durumu
    Büyük bir hata yapmazsak ikincilik garanti gibi duruyor.

Yönetim ilginç bir şekilde ŞL katılımını garantileyince bütçe verdi
    Mayıs Fikstürü
    Sezonun son 4 maçı
    Yarın regenlerimizi tanıtacağız.

Regenler,Transferler,Yenilenen Sözleşmeler
    Gelecekteki potansiyel oyun kurucumuz.İspanya'nın en yetenekli regeni bize denk geldi bence
    Bir Muniain olma potansiyeli yok ama yine de kalburüstü
    En kötü ihtimalle stoper rotasyonunda oynar
    Parayı bol bulunca bir regen alalım dedik.2Milyon£ verdik.Sezon sonu geliyor.
    Yeni sözleşme isteyen as forvetimizi geri çevirmek olmazdı.
    Arsenal 750.000£'a satışa çıkarınca balıklama atladık.Maaşı biraz tuzlu oldu ama Iturraspe'nin gitmek istediğini de düşünürsek çok önemli bir transferdi.
    Ortalama bir rotasyon oyuncusu.Sezon sonu sözleşmesi bitiyordu makul bir sözleşmeye razı oldu.En kötü ihtimal Bilbao Ath.'de forma giyer.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

transferlerin guzel regenleri çıkınca hemen nasıl buldun merak etti program fılan mı kullanıyon maçlarında guzel real maçı sanssızlık olmus slde elenmek son dk goluyle

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    transferlerin guzel regenleri çıkınca hemen nasıl buldun merak etti program fılan mı kullanıyon maçlarında guzel real maçı sanssızlık olmus slde elenmek son dk goluyle
    Regenlerin üçü zaten bizden çıktı sadece Luis Manuel transfer onu da Genie Scout kullanarak buldum

Default Aupa Athletic - Bir Bask Meydan Okuması

Arteta basklı mıymış ya ? Yeni öğrendim çok iyiyiz Real Maçı efsane forumda gördüğüm en garip maç olmuş ama çok iyi gidiyoruz ilk senede La Liga'da ikincilik bence süper başarı

Sent from my iPhone using Tapatalk

xabi alonso da bask kökenli. muhtemelen 2 sezon sonra uygun bir paraya antrenör/oyuncu olarak çok işe yarayabilir. tam bir profesyonel oyuncu. çok iyi de asistan menajer falan olabilir.

Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Arteta basklı mıymış ya ? Yeni öğrendim çok iyiyiz Real Maçı efsane forumda gördüğüm en garip maç olmuş ama çok iyi gidiyoruz ilk senede La Liga'da ikincilik bence süper başarı

İkinciliği ben de beklemiyordum.Real Madrid Dünya Kulüpler Şampiyonası yüzünden kaybetti bence.Fikstürleri rezaletti,her maç 3-4 oyuncuları sakattı biara.
    Quote Originally Posted by rftckk View Post
    xabi alonso da bask kökenli. muhtemelen 2 sezon sonra uygun bir paraya antrenör/oyuncu olarak çok işe yarayabilir. tam bir profesyonel oyuncu. çok iyi de asistan menajer falan olabilir.
    Pusudayız

Default Sezon Sonu

Merhaba Arkadaşlar,
    Sezon sonu güncellemesiyle karşınızdayız.
    Öncelikle Mayıs ayı maçlarımız:
    Erken bulduğumuz gollerle öne geçtik.Ardından maç sertleşti ve kartlar uçuşmaya başladı.İkinci yarı tutuk başlayınca bir gol yedik.Ama oyunu tutmasını bildik.
    Çok rahat bir galibiyet.
    Az süre alan oyuncuları sahaya sürdük.Rakip de küme düşmemeye oynadığından puanlar paylaşıldı.
    Sezonun son maçını bir korner golüyle kazandık.
    Yönetimin sezon sonu hediyelerinden...
    Daha güzel bir hediye...
    Sezon Sonu Lig
    La Liga'nın karıştığı bir sezondu.Beklenmedik performanslardan biri de bizimki tabi ki.
    Gol kralımız Kike Sola,asist kralımız ise Markel Susaeta oldu.Muniain ve İturraspe de diğer dikkat çeken oyuncularımızdı.
    Gelecek Bölümde:
    *Transferler(Büyük Ayrılıklar,Yeni Başlangıçlar...)
    *Hazırlık Maçları
    ...

Transferler Bombalar bekliyoruz sezon çok iyi bitmiş ŞL'ye sağlam gitmek lazım

Transferler Bombalar bekliyoruz sezon çok iyi bitmiş ŞL'ye sağlam gitmek lazım

Valla pek oyuncu bulamadık alacak,gençlerle yetinicez mecburen.

Merhaba arkadaşlar
    Biraz yoğun geçen bir 4 gün sonrası sonunda tekrar buradayız.
    Transferlerimiz
    Arteta,Garcia ve Manuel zaten sezon içinde anlaştığımız isimlerdi.Her ne kadar takımı güçlendirmek istesek de uygun oyuncular bulamadığımızdan yaz dönemindeki tek transferimiz genç regen Jimenez oldu.Genç defansımız Laporte'yi ise Chelsea'ye kaptırdık.Yaşlanan iki forvetimizi de satarak kadroyu rahatlattık.

As Kadromuz

Genç Kadromuz

Hazırlık Dönemi
    Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik.Bazı maçlarda farklı taktikler denedik(Lyon maçı gibi).Fransa turunu her yıl yapmayı planlıyoruz.

Denemeyi düşündüğüm bazı taktikler

Yönetim
    Başkan çalışıyor...
    Gelecek Program
    Ve tabi ki ŞL kuraları.(Aslında zaman bulursam Eylül'ü de bitirip birlikte güncelleyebilirim) .
    Last edited by TelmoZarra : 31.Aralık.2014 at 10:13

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sociedad ne durumda acaba?

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Sociedad ne durumda acaba?
    Beklentilerin üzerinde bir performansla ligi 4. bitirdiler. Dikkate değer bir transfer görmedim.

Merhaba Arkadaşlar
    Sınav dönemi ve yeniyıl nedeniyle güncelleme biraz gecikti.Kusura bakmayın.
    Yaz Dönemi Transfer Özetimiz
    Laporte'yi kaybettik .Stoper transferi yapmadım çünkü geçen yıl asıl mevkisi stoper olan Gurpegi'yi birçok maçta DOS oynatmıştım.Bu yıl Arteta'nın gelmesiyle İturraspe'yi DOS'a çekebilirim artık.Dani Garcia da orta saha rotasyonu için ortalama katkı verebilecek bir isim.Diğer transferlerimiz ise geleceğe yatırım(regenler).
    Maçlarımız
    Sezonun ilk maçı gol düellosu şeklinde geçti.Bunun bir sebebi de farklı taktikle maça çıkmamızdı(4-2-3-1).
    Yine 4-2-3-1 çıktık ancak bu kez rakip zayıftı ve rahat kazandık.
    Taktiğe uyumumuz biraz sıkıntılı gibi.Neyse ki 3 puanı almayı bildik.
    Şampiyonlar Ligi kuralarının görüntüsünü almayı unutmuşum arkadaşlar.
    Arsenal,Fenerbahçe ve Metalist ile aynı gruba düştük.Kolayca çıkarız muhtemelen.
    Gelecek güncelleme ile fazla ara olmayacak,o yüzden puan durumu koymuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam o gruptan nasıl kolay çıkacaksın?
    Hadi metalist neysede arsenal ve fener var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post

Feneri bencede küçümseme zaten Arsenal'i küçümseme gibi bir lüks yoktur. Kadiköyde zorlanabilirsin tabi Arsenal'in Fenerle olan maclari cok onemli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post

Feneri bencede küçümseme zaten Arsenal'i küçümseme gibi bir lüks yoktur. Kadiköyde zorlanabilirsin tabi Arsenal'in Fenerle olan maclari cok onemli

Arsenal'i geçen yıl 2. turda elemiştik.Fener ise avrupada genelde dengesiz bir profilde benim oyunlarımda.Yani bizim kapalı kutu dediğimiz cinsten

Sonunda yeni güncelleme
    Maçlar
    Sansasyonel bir galibiyet!Evimizde çok üstün oynadık ve bu üstünlüğü skora da yansıtarak önemli bir 3 puan aldık.
    Yılın ilk ŞL maçı.Fenerbahçe beklediğimizin aksine sert bir savunmayla ve 4-1-4-1 taktiğiyle bizi zorladı.Bitiricilik şansı iki takımın da yanında olmayınca puanlar paylaşıldı.
    Lige rahat döndük.Biraz rotasyona gitsek de rakibin 10.dkda 10 kişi kalmasıyla rahat bir galibiyet aldık.2. yedek forvetimiz Toquero'nun ilk maçında 2 gol atması da bizi mutlu etti.
    Evimizde bitiricilik şansımız yanımızda olmasa da kazanmasını bildik.
    Biraz rotasyona gitmemiz nedeniyle zorlansak da Muniain'in golüyle 3 puanı kaptık.
    Deplasmanda zorlu bir maç olacağını biliyorduk.Netekim fizik mücadele ile geçen bir maçtı.Kırmızı kart bize yardım etse de kazanmayı zaten haketmiştik.Metalist sertliğin bedelini 2 penaltı ile ödedi.
    Bu maçtan sonra milli maç arası olması nedeniyle maçı bu güncellemeye ekledik.Yılın ilk yenilgisini aldık.Rotasyona gittiğimiz maçta uzun süre kapalı bir oyun oynansa da 85te yediğimiz kontra golüyle maçı kaybettik.

Lig Tablosu
    Liderin ensesindeyiz.Barca sezona anlayamadığım bir şekilde kötü başladı.

ŞL Grubu
    2 maçın ardından liderlik koltuğundayız.Arsenal'in ilk maçta kendi evinde Metalist'e yenilmesi herkes için sürpriz oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bence iyi gidiyoruz, bu sezon birazda şansın yardımıyla şampiyon olabiliriz. Athletic Bilbao sempati duyduğum bir takım , şampiyon olmasını canı gönülden isterim.

Simeone'ye yapilir mi 4-1? Fener maci haricinde cok iyi gidiyoruz. Zaten demistim sana fenere dikkat et diye ama saglik olsun acisini Arsenal'den aliriz ligdede sans yardim ederse sampiyon olabiliriz

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bence iyi gidiyoruz, bu sezon birazda şansın yardımıyla şampiyon olabiliriz. Athletic Bilbao sempati duyduğum bir takım , şampiyon olmasını canı gönülden isterim.
    Teşekkürler
    Simeone'ye yapilir mi 4-1? Fener maci haricinde cok iyi gidiyoruz. Zaten demistim sana fenere dikkat et diye ama saglik olsun acisini Arsenal'den aliriz ligdede sans yardim ederse sampiyon olabiliriz

Atletico'nun başında Frank de Boer var şuan. Pellegrini kovulunca Guardiola City'e, Simeone de Bayern'e gitti.Fener maçı biraz sürpriz oldu bu kadar sağlam defans yapmalarını beklemiyordum.Karşımda sanki Mourinho'nun İnter'i vardı.Ama dediğin gibi Arsenal'den çıkardık acısını .

Şampiyonluk yolunda ilerliyoruz...

Maçlar
    Zor bir deplasman olacağını bilerek gittik.Geriye düşsek de Susaeta'nın mükemmel oyunuyla kazanmayı bildik.
    Bu yıl ilk defa bir maçta kontra taktiğimden %100 verim aldım.İlk golü duran toptan bulup ardından sert bir savunmayla sahamıza kapandık.Hızlı hücumlarıyla ünlü Arsenal alan bulamayınca oyunu sahamıza yıkmayı denedi.Ve böylece tuzağımıza düştüler.Zaten ağır olan defans dörtlülerini(Bkz.Mertesacker) ileri çıkarınca ileri üçlümüzün koşularına uygun bir oyun ortaya çıktı.Benat ve Iturraspe'ye de kanatlara uzun oynamalarını söyleyip bu alanları değerlendirdik ve epik bir galibiyet aldık.
    Avrupa sonrası rotasyona gitsek de taraftarımızın desteğiyle galibiyete ulaştık.
    Ve bir 5lik daha...Evimizde zayıf rakibimiz karşısında golü de erken bulmamızın getirdiği snowball etkisiyle gol olup yağdık.

Lig-Avrupa-Kupa

Ligde Real'in son maçta berabere kalmasıyla puan farkı 1'e indi.Barca ise hala orta sıralarda debeleniyor.Nasıl bu hale düştüler çözebilmiş değilim.Villareal ise bu yılın sürprizlerinden.
    Avrupa'da iyi gidiyoruz.Fenerbahçe'nin Metalist ile berabere kalması işimizi baya kolaylaştırdı.
    Kral Kupası'nda ise 2. lig ekiplerinden Llagostera ile eşleştik.
    Gelecek Ay
    Zorlu bir ay bizi bekliyor.Ardarda 4 deplasman...

Arsenal'e ne yaptin oyle tebrik ediyorum gercekten bu kadar kisitli(sadece bask'lilar) kadroyla ne isler basardin gercekten helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arsenal'e ne yaptin oyle tebrik ediyorum gercekten bu kadar kisitli(sadece bask'lilar) kadroyla ne isler basardin gercekten helal olsun
    aynen harcamış arsenal i athletic e satıldıktan sonra arteta hayatının maçına çıktı galiba :P

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Arsenal'i ezip geçmişsin , adamlar ŞL'den çekilir artık o sonuçtan sonra

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    aynen harcamış arsenal i athletic e satıldıktan sonra arteta hayatının maçına çıktı galiba :P
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Arsenal'i ezip geçmişsin , adamlar ŞL'den çekilir artık o sonuçtan sonra
    Teşekkürler arkadaşlar

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri