Sayfa 878 / 896 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888 ... SonSon
26,311 ile 26,340 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Futbolda en sevmedigim kisi olan Balotelli`nin rakip takimimiz olan Fenerbahce`ye bile gelmesini istemem.Ha, buyuk reklam katkisi olur.Fakat bu herifin Turkiye`de vergide kesilmeyecegi icin paralari cukkalamasini istemiyorum.Sacma sacma davranislari yuzunden nefret ettirdi kendinden.Umarim Serie-C`ye duser bir kac yila.

Ustelik kesinlikle yetenekli olduguna da katilmiyorum.Abi adam resmen balon.Cok ustun yetenekliymis vb vb, Yetenek gormesek inanacagiz.Bir buna bir de Batuhan`a ``cok yetenekli ama aklini kullanamiyor`` demelerine cok gicik kapiyorum.Batuhan altyas gruplarinda su kadar gol atmis su kadar asist yapmis vb vb. bunlar beni ilgilendirmiyor.Onemli olan prof. futbolda ne yaptigidir.Gereken sanslar defalarca verildi, bu adam hic bir sey yapamadi.Dedigim gibi bu adamlar esek gibi calissa ``Iyi Forvet`` olurlar, top class kesinlikle olamazlar.

Konu nereye geldi ya, Balotelli`ye olan ofkemi kusmusum. Maasi da 6 Milyon Euro`ymus bu arada.

Dzeko gelirse cok is yapar, muthis olur, muazzam olur.
    Ben aylar önce İtalya'nın Batuhan'ı dediğimde adamı Messi seviyesine taşımıştı arkadaşlar. Liverpool da bir şey yapamayacağını söyledim o konuda da yanılıyosun dediler. Muhammet de yazmış artık üst düzey bir takımda forma giyemez Balotelli orası kesin bir olay.

Yunan takımları, İngiltere kalbur üstü takımlarına gider artık. O maaşı da Avrupa takımlarının hiçbirisi ona vermez yani son mermiyi kendi ayağına sıktı arkadaş. Çok yeteneksiz olabilirsin ama iş ahlakı kavramı olan her oyuncu ne kadar kazma olursa olsun futbolda yeri vardır bana göre ama Balotelli gibi hem yeteneksiz, hem iş ahlakı sıfır oyuncuların yeri yok.

O paranın 4 de 1'ini dahi hak etmiyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Balotelli Fener'e çağ atlatır.

Alın Balo'yu alın.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Meier adını gördüm harika olur gerçekten. Her sezon Bundesliga gibi bir ligde gol krallığına adını bir şekilde yazdırıyor böyle oyunculara saygım sonsuz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Abi Fransa'da her mevkiye bir çok müthiş oyuncu var. Ozellikle siyahi oyuncular favorim. O piyasaya dalalım Ozan Tufan a 10 verileceğine at gibi iki zenciye gireriz
    yalnız afrikalılar iyi hoş da ocak şubatta sıkıntı olur umarım yhönetim kimyayı hazırarken budengeyi göz önünde bulundurur

Nesil
    2014

Haber doğru mu bilmiyorum ama Bursaspor Başkan'ı aynen şöyle demiş 1 ay daha bekleseydiniz az daha Feneri kazıklıyodum

Fanatik Gazetesi'ndeki habere göre, yeşil beyazlıların patronu Recep Bölükbaşı isyan etti. Ozan Tufan için Fenerbahçe’yle yaptıkları pazarlık sırasında kararın açıklandığına dikkat çeken Bölükbaşı, birbirinden çarpıcı ifadelerle federasyona yüklendi, haklarının korunmadığını iddia etti. İşte Recep Bölükbaşı’nın o sözleri:

‘Bir ay bekleyemediler’
    “14+14 kararı en çok bizi vurdu. En az 10 milyon Euro’luk gelirden olduk. 10 milyon Euro uçtu, gitti. Benim pazarlık gücümü elimden aldılar, rekabeti bir anda bitirdiler. Karar alındıktan sonra bize söyleniyor. Oysa ki bizler de bu işin içinde olan insanlarız, başkanı, teknik adamıyla. Karar açıklanmadan önce bizimle müzakereler yapılabilir, fikirlerimiz alınabilirdi. Önümüzdeki sezon başında uygulanmaya başlanacak olan bu karar neden şimdi açıklandı? Neden ara transfer döneminin sonuçlanması beklenmedi? Ara transfer bittikten sonra açıklansa, Anadolu kulüplerinin de hakları korunmuş olabilirdi. Biz, altyapısına önem veren bir kulübüz ve Türk gençlerinin önünü açmak adına yapıldığı söylenen bu karar, maalesef altyapısından bir çok oyuncu yetiştiren Bursaspor gibi kulüpleri büyük zarara uğrattı.”

kaynak : Recep Bölükbaşı: 10 milyon Euro uçtu - Hürriyet Futbol

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

10 Milyon'a Ozan'ı satacağını düşündüyse o kafadan bende istiyorum

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

büyük kulüplere atılan son yabancı sınırı kazığı tarıktı. ondan sonrası gelmeyecek maalesef recebim. şimdi sızlanıp durun anadolu kulüpleri..

· Mobilden gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

haha o devir bitti artık. 1 ay daha beklesek yazık değil mi 20-30 trilyona? ozel jet mi alıyoruz yoksa futbolcu mu yahu ? iyi oldu bu karar. tek eksiği turk kaleci oynatma zorunluluğu olmaması umarım onu da yaparlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kurnazlığında haksız olsa da Transfer Döneminde, Rekabet durumuna etik olmayan bir şekilde Transfer Döneminin tüm çarklarını oynatacak bir karar alınması ve bu kararın alınırken kulüplere danışılmaması konusunda haklı. Ayrıca başkan Ozan'ın 10 milyon ê olduğunu düşünüyor ve oyuncu da bu paranın kalitesini taşıyorsa her türlü 10 milyon ê'ya gider yabancı vs bağlamaz. Ben Şahsen Ozan'ın alınmasını isterim, Yedekten Selçuk gireceğine Ozan girsin
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2014

haha o devir bitti artık. 1 ay daha beklesek yazık değil mi 20-30 trilyona? ozel jet mi alıyoruz yoksa futbolcu mu yahu ? iyi oldu bu karar. tek eksiği turk kaleci oynatma zorunluluğu olmaması umarım onu da yaparlar...

Fenerin Kaleciden yana sıkıntısı hemen hemen hiç olmadı ya... Onun için yabancı kuralındaki o kural bizim geçerli değil 90'lı yılların başından itibaren Engin- Rüştü- Volkan görev aldı. Volkan 3-4 sene daha götürür.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşte nasıl olsa sınır yok deyip bundan sonra hep yabancı alınırsa o kaleye bir turk bir daha zor geçer. bu sebeple kaleciye sınır olmalı tolga, onur, mert gibi iyi kaleciler gume gitmemeli

İşte nasıl olsa sınır yok deyip bundan sonra hep yabancı alınırsa o kaleye bir turk bir daha zor geçer. bu sebeple kaleciye sınır olmalı tolga, onur, mert gibi iyi kaleciler gume gitmemeli
    Geçmesin hocam ne olacak? Fenerbahçe'de değil Kasımpaşa'da oynasın? Sırf Türk olduğu için en iyi takımlarda oynayan oyuncular yerine kendilerini kanıtlayıp en iyi takımlara gelsinler. Arda, Gökhan Gönül gibi oyuncular zaten hak ettikleri için doğrudan ilk 11 oynayabilecek oyuncular. Peki neden söz gelimi X oyuncusu Türk olduğu için forma şansını banko görsün?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kaleye yabancıya gerek yok. Sol bek forvet neyse ywtişmiyor ama kaleci her takımda ortalama olarak yetişiyor. Bence gerek yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Jimmy Durmaz haberleri çıkmaya başladı yine. Sene başında İlhan Cavcav yüzünden alamamıştık, benim beğendiğim bir oyuncu ama bize katkı verebilir mi acaba. Ucuz olursa alınabilir, kanatlarda forvet görmekten iyidir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2014

Ne jimmy'si ne Erkan'ı ne Ozan'ı bunlara gerek yok artık ya bize sınıf atlatıcak adamlar lazım Bu saydıkalrım mı bize ŞL'de maç kazandıracak

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Kanata Salah'ı alsalar iş yapar hazır yedek falan bu sezon takıma ısınır seneye takımı uçurur..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alperi sola sowu forvete çekelim bence şimdilik transfere gerek yok eldekilerielden çıkarmaya bakmaıyız

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kanat transferini sadece bu sene için düşünmemek gerekli. Jimmy gibi bir oyuncu rotasyonda çok iyi olur bence, Seneye Kuyt'ın yerine iyi bir kanat alınır ve arkasında Jimmy yedek olur. Sol kanadı da Alper ve Stoch götürürler, eğer maliyeti düşükse kesinlikle alınmalı. Zaten alınsaydı Erkan da, Jimmy de ilk 11 için transfer edilmezler. Asıl bir orta saha alsak iyi olurdu Emre başladı sakatlıklara, yarın Meireles de başlarsa sıkıntı olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ntvspor'da Dzeko haberi var, doğru mudur acaba? Hiç ihtimal vermiyorum ama keşke alabilsek, yılsonuna kadar kiralık ve 8 milyon pound satın alma opsiyonu varmış. Eskiden olsa ne gerek var sürüyle forvet var derdim ama kesinlikle ihtiyacımız olan oyuncu tipi, şampiyonluğu garantileriz bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Dzeko haberleri baya ciddi.İngiltere'den bir sürü kaynak var kulüpten yalanlama da yok.İnsallah gerceklesir bu transfer.Kiralık olması da harika.İstedigimiz performansı sergileyemezse elimizde bir yıldız patlamış olmayacak.

Nesil
    2014

Dzeko gelir inş. Bizim takıma cuk diye oturur.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum,Mevcut kadroya takviyeye bu dönemde gerek yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence gerek var. Ikinci yari cekismeli gececek belliki. Ilkyaridaki gibi girdigimiz pozisyonlari umarsizca kacirirsak sampiyonluk gider. Bize buldugunu atacak bi santrafor lazim su donemde. Kiralik olmasi da iyi olur

Dzeko gelirse bomba olur olay olur çok iyi olur çok da güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dzeko mu? Mert Nobre gelir
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Dzeko mu? Mert Nobre gelir
    xabi alonsoyubeklerken josicoyu getiren yönetimden beklenir

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Dzekonun menajeri açıklama yapmış Dzekonun şuan Fenerbahçeye gitmesi mümkün değil diye.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Olsun hayali de güzeldi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe bombayı patlattı! Açıkladılar...

Fenerbahçe'nin Ukraynalı Artem Radchenko ile anlaştığı 'resmen' duyuruldu...

Fenerbahçe'nin Ukraynalı Artem Radchenko ile anlaştığı 'resmen' duyuruldu...
    Ukrayna'nın Uzhgorod takımı teknik direktörü Vyacheslav Grozny, yaptığı açıklamada, Radchenko'nun sezon sonuna kadar kendilerinde oynayacağını daha sonra da Fenerbahçe'ye katılacağını ifade etti. Grozny, "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Biz de onun bu durumunu bilerek kadromuza kattık." diyerek transferi bir yönden resmen açıklamış oldu.
    Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde U21 Takımı ile denediği Radchenko'yu beğendiği, sezon sonuna kadar form tutması için Uzhgorod'a gönderdiği belirtildi.

Fenerbahçe bombayı patlattı! Açıkladılar... - Fenerbahçe

Bizim scout ekibinden böyle bir şey beklenmez ayrıca ben hatırlamıyorum lig bitmeden transfer yaptığımızı acaba lucescu mu istedi

Mesaj Yetkileri