Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: Signal Iduna Park (Westfalenstadion) Ruhu - B.Dortmund

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Gelelim Transfer Borsasına....

Gidecekleri Görelim.

Nuri Şahin den Çok Az Yararlandım Üzülmesin Diye Birde Shakiri'nin Parasını Düşünerek Satma Kararını Aldım. Spartak Moskova Talip Oldu 9.5 Milyon'a Sattık.

Henrik Mkhitaryan İse Gerekli Yerde İyi Oyunlar Çıkardı Ancak Shakiri'nin Parasını Düşünerek Satma Kararı Aldık. 14.75 milyon euro ya Zenit'e Sattık.

Yedekten Gelerek Fena İş Çıkartmayan İmmobile yi BMG ye Sattık...

resimler çok küçük gözüküyor yeni sekmede açmak zorunda kalıyoruz dostum

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    resimler çok küçük gözüküyor yeni sekmede açmak zorunda kalıyoruz dostum
    1920x1280 ekran boyutu olduğundan olabilir hocam elimden geldiğince küçülteceğim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Gelelim Alacağımız 3 Oyuncuya.

Sonra Düşündüm ki Ciro'nun Satışından Sonra Forvet Eksikliğimiz Acayip Belli Olacak Diye Düşündüm. Özellikle Turnuva Dışında Ve Elenen Takımların Oyuncularını Aramaya Başladım. Ve İlk Olarak Bu Sezon Avrupa Liginden Elenen Porto'nun Çılgın Forveti Jackson Martinez'i Bulduk. Bu Sene 15 Maç'ta 15 Gollük Performansı İle Göz Doldurduğunu Gördüm ve Görüşmelere Başladım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

2. Adayımız İse İngiltere'den Everton Takımında Top Koşturan SAMUEL ETO'o

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar hocam.Güzel bir ilk yarı olmuş. Martinez transferi çok iyi olur ama Eto'o bence bize fazla fayda sağlamaz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

bir Haber Vereyim Weidenfeller İle Nikah Tazeledik... Onun Gibi Bir Kaleciye Sahip Olduğum İçin Çok Şanslıyım.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar hocam.Güzel bir ilk yarı olmuş. Martinez transferi çok iyi olur ama Eto'o bence bize fazla fayda sağlamaz.
    Shakiri Transferi Gibi Şartları Zorlayacağız.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Acaba Bu İkiliyi Neden Gözümün Önüne Getiriyorum Hep.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Oyuncularımın Mutsuzluğunu Göze Alamazdım. Büyük Bir Risk in Altına Girdim. Ve Avrupanın en yırtıcı stoperlerinden biri ile anlaşma sağladık. sokratis için ise yaptıkları için teşekkür ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Forvetimizi Bulduk. Geleceğimize Uygun Bir Transfer Oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ligde İkinci Yarıya Startı Verdik.... İlk 3 Maç Sonunda Frankfurt Şansını iyi kullanamadı ve liderlik tekrar bizim oldu...

Dortmund'u çok severim. Kariyeri de zevkli olur ancak transfer politikanı beğenmedim. Paranı çok savuruyosun. Bir de Pepe ile Sokratis'i takas etmek akıl karı gelmedi hiç. Genç İtalyan forvet Ciro Immobile'yi satıp yerini yine genç bir İtalyan forvetle doldurman da düşündürücü. Hayırlısı bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Dortmund'u çok severim. Kariyeri de zevkli olur ancak transfer politikanı beğenmedim. Paranı çok savuruyosun. Bir de Pepe ile Sokratis'i takas etmek akıl karı gelmedi hiç. Genç İtalyan forvet Ciro Immobile'yi satıp yerini yine genç bir İtalyan forvetle doldurman da düşündürücü. Hayırlısı bakalım
    genelde transfer de hep oynayan oyuncunun yerine iyi bir adam bulmaya çalışıyorum. immobile ise beklenen o katkıyı bende veremedi o yüzden satma gereğini duydum ve gabbiandini yi aldım. sokratis i aslında sezon başında real e vermediğim için biraz sıkıntılıydı. Sürekli üzgün görmek istemedim. aslında para harcamadık karlı bir transfer yaptık stoper konusunda zaten mathias ginter ile james tomkins bana bu sene için yetecektir. Gelecek sene Artık Genç Transferlerine Başlayacağım. Bu sene harcama dönemiydi ancak gelecek sene kar alacağımız döneme gireceğiz. Tek parasını savurduğum oyuncu xherdan shaqiri idi. diğer transferlerin hepsini bilinçli yaptım. Eğer Şampiyonlar Liginden Elenseydim transferlerim daha başka olacaktı ancak şampiyonlar liginde devam ediyoruz ve liste de 3 değişiklik hakkı tanınıyor transferleri o şekilde yapmaya çalıştım.

Yani yanlış anlamanı istemem hocam. Benim fikrim . Yoksa kariyer senin yani kimse karışamaz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Yani yanlış anlamanı istemem hocam. Benim fikrim . Yoksa kariyer senin yani kimse karışamaz
    görüşlere bende açığım ancak bu sene biraz böyle oldu ancak gelecek sezona transferleri biraz daha az maliyetle yapacağım. hatta bir sürprizim var....

Kariyerde Sürprizlerde Yaparmış Bak Bak !

Ermeni'nin Asıl Mekanı Rusya'ydı Almanya'yı Haketmiyordu En Çok Ona Sevindim Bir de Takıma Kasap Havası Oynatıyon Heralde Hep Psikopatları Toplamışsın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Kariyerde Sürprizlerde Yaparmış Bak Bak !

Ermeni'nin Asıl Mekanı Rusya'ydı Almanya'yı Haketmiyordu En Çok Ona Sevindim Bir de Takıma Kasap Havası Oynatıyon Heralde Hep Psikopatları Toplamışsın
    Şaka Yapıyosun Baga Hocam Takım 1 Yada 2 Maçta mı ne Kırmızı Yedi

Her Şey Sarı Kırmızı Değil Ona Bakma

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Her Şey Sarı Kırmızı Değil Ona Bakma
    Fena Ahın Tuttu 2 Kez Mavi Ekran Aldım :/ Kapatıyom Ya

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Arkadaşlar Üst Üste 2 Mavi Ekran Hatası Aldım Sonunda da Oyunun Save i Gitti Kapatmak Zorundayım Takip Ettiğiniz İçin Teşekkürler....

Hep Bahane, Hep Bahane

Neyse Geçmiş Olsun İnşallah Bir Gün Tamamlayacaksın İnanıyorum. Ya da İnanmaya Çalışıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

kesinlikle mazeret değil benim pc birazcık böyle alakasız alakasız şeyler yapıyor...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri