1 ile 30 arası toplam 289 sonuç

Konu: Football Manager 2015 Takım Önerileriniz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Orası biraz fiziksel özelliklerine bağlı, fiziksel özellikleri ne kadar götürürse diyelim

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Orası biraz fiziksel özelliklerine bağlı, fiziksel özellikleri ne kadar götürürse diyelim
    başka önerin flan var mı kardeşim kariyer açacam akşam eve gidince sen villarelde bilgi sahibisin biraz önerilerini duymak isterim transfer politikası ve kadro ile iligi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    başka önerin flan var mı kardeşim kariyer açacam akşam eve gidince sen villarelde bilgi sahibisin biraz önerilerini duymak isterim transfer politikası ve kadro ile iligi
    sezon başında odegaard ı kesin al 1.5 m geliyor ocakta kadrona katılır yavaştan oynatırsın. defansın ortasında 2 tane kaliteli oyuncu mevcut 1 tane genç alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın orta sahaya da 1 transfer şart onun dışında kadrosu zaten çok iyi orta saha önerim sergi roberto olacaktır barca dan kiralarsın ayrıca liverpool dan suso yu da kiraladın mı tadından yenmez bi kariyer olur senin için serbest transferle ispanyol keko var bir de tam olarak deneme fırsatım olmadı ama özellikleri fena değil yaşıda genç bir kaç sezon oynatıp iyi bir fiyata satıp kar edebilirsin. senna şart bu arada benim kariyerde yaşına rağmen mükemmel performans sağlamıştı adam uzaktan sutlarda affetmiyor ayrıca gençlerin eğitiminde kullanırsın personel ekibini kafana göre değiştir ve antrenman tesislerini geliştir sürekli.

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    sezon başında odegaard ı kesin al 1.5 m geliyor ocakta kadrona katılır yavaştan oynatırsın. defansın ortasında 2 tane kaliteli oyuncu mevcut 1 tane genç alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın orta sahaya da 1 transfer şart onun dışında kadrosu zaten çok iyi orta saha önerim sergi roberto olacaktır barca dan kiralarsın ayrıca liverpool dan suso yu da kiraladın mı tadından yenmez bi kariyer olur senin için senna şart bu arada benim kariyerde yaşına rağmen mükemmel performans sağlamıştı adam uzaktan sutlarda affetmiyor ayrıca gençlerin eğitiminde kullanırsın
    odeogardı zaten almışım o banko dediklerini dikkate alacam sennayı da alacam ilk sezon hedefim avrupa kupaları olur büyük htimal ama bütçe az veriyor çok transfer yapamam diye düşünüyorum ilk sezonda ancak kiralam yöntemi benmde peker_553 steamdan eklersen ordan da bir iki tüyo alırım )

pardon kardeşim karıştırımdm

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ekledim bu arada steam dan keyifli kariyerler villarreal dışında şuanda valencia ile başlamayı düşünüyorum ben o da eğlenceli görünüyor öneririm onlarıda kadrosu sağlam onlarında

ekledim bu arada steam dan keyifli kariyerler villarreal dışında şuanda valencia ile başlamayı düşünüyorum ben o da eğlenceli görünüyor öneririm onlarıda kadrosu sağlam onlarında
    VALENCİA DENEDİM 1 SEZON GEÇİRDİM ligi 4. bitirdim AMA 2. SEZONDA hemen şampiyonluk istiyorlar sinir oldum bıraktım kariyeri

sezon başında odegaard ı kesin al 1.5 m geliyor ocakta kadrona katılır yavaştan oynatırsın. defansın ortasında 2 tane kaliteli oyuncu mevcut 1 tane genç alırsan hiç sıkıntı yaşamazsın orta sahaya da 1 transfer şart onun dışında kadrosu zaten çok iyi orta saha önerim sergi roberto olacaktır barca dan kiralarsın ayrıca liverpool dan suso yu da kiraladın mı tadından yenmez bi kariyer olur senin için serbest transferle ispanyol keko var bir de tam olarak deneme fırsatım olmadı ama özellikleri fena değil yaşıda genç bir kaç sezon oynatıp iyi bir fiyata satıp kar edebilirsin. senna şart bu arada benim kariyerde yaşına rağmen mükemmel performans sağlamıştı adam uzaktan sutlarda affetmiyor ayrıca gençlerin eğitiminde kullanırsın personel ekibini kafana göre değiştir ve antrenman tesislerini geliştir sürekli.
    bu arada villareal dışında daha zevk veren bi takım önerin varsa o ayarda bi takım daha kariyer açmadan deneyeyiim yani akşam yeni kariyer açacam

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri