1 ile 30 arası toplam 234 sonuç

Konu: Ali Hikmet'in Macerası | Sakaryaspor (2016/2017)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sonlara doğru toparlamışsın.
    Kozanı Baga istedi diye almıştım. Yoksa ben Seyhan ı alacaktım.
    Forvet olarak İsmail Kılıç a bir bak derim. Eşref Arık var aynı şekilde Fatih Yılmaz Melih Kapan bunlara bir bak bulabilirsen ve alabilirsen işine yararlar. Melih fatsa da olabilir.

Nasıl hazırlık maçı için adam bulamadın şaşırdım. Yakın takımları seç onlardan yaparsın. Mümkün mertebe evinde yap da para gelsin. Benim taktiği alırsan eğer defansının dengesizliğine alışman gerekiyor.
    Kardeş klup konusuna gelince banada öyle diyorlar ama sonra bir mesaj geliyor ki bulamadık diyorlar. Umarım bulurlar. Şu anda Adanademirspor la kardeş klübüz. Allahtan benden önce anlaşmışlar. Ama Adana da da alacak adam yok ki

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Sonlara doğru toparlamışsın.
    Kozanı Baga istedi diye almıştım. Yoksa ben Seyhan ı alacaktım.
    Forvet olarak İsmail Kılıç a bir bak derim. Eşref Arık var aynı şekilde Fatih Yılmaz Melih Kapan bunlara bir bak bulabilirsen ve alabilirsen işine yararlar. Melih fatsa da olabilir.

Nasıl hazırlık maçı için adam bulamadın şaşırdım. Yakın takımları seç onlardan yaparsın. Mümkün mertebe evinde yap da para gelsin. Benim taktiği alırsan eğer defansının dengesizliğine alışman gerekiyor.
    Kardeş klup konusuna gelince banada öyle diyorlar ama sonra bir mesaj geliyor ki bulamadık diyorlar. Umarım bulurlar. Şu anda Adanademirspor la kardeş klübüz. Allahtan benden önce anlaşmışlar. Ama Adana da da alacak adam yok ki
    Bu mesajdan önce transferleri yaptım . İsimleri aldım 3. lige çıkamazsak yararı olacak.
    Hazırlık maçındaki yakın takımları seçmek istemedim para vermiyorlardı
    O halkın takımını almış TD kesin bencil ki sana adam göndermiyor herkes ben mi
    ADANA DEMİRSPOR

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri