Regenlerden birkaçı adam olur ama gerisiyle uğraşma bile hocam. Bence gelecek sezon için yaşlı ve genç dengeli bir kadro kur. Sadece gençlerle zor olur.
Regenlerden birkaçı adam olur ama gerisiyle uğraşma bile hocam. Bence gelecek sezon için yaşlı ve genç dengeli bir kadro kur. Sadece gençlerle zor olur.
Zaten tamamen gençlerden oluşturmayacağım. Gençleri ve yaşlıları dengeli oluşturmaya çalışacağım.
[IMG][/IMG]
4-3-3 oynayan lidere karşı mağlup olduk. Aslında bu diziliş için oluşturduğum bir taktiğimiz vardı ama saldırmak istedim. Bu da bize mağlubiyet olarak geri döndü.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Ligde işler karıştı. İlk 7 nin hangisi şampiyon olacak belli değil. Hala Şampiyon olabiliriz. Son 4 haftaya giriyoruz.
[IMG][/IMG]
Ve klübümüz ile nikah tazeledik.İstek olarak kardeş klup istedim. Yönetim de Kasımpaşa ile Karşıyaka takımlarını buldu. Bende alt yapısında daha iyi oyuncular olunca Karşıyaka'yı seçtim.
[IMG][/IMG]
Gözlemci ararken bu arkadaşa rastgeldik. Daha öncede bizim klüpte oynamış. Taraftarda seviyormuş. Şimdilik gözlemci olarak devam edecek ama ilk antrenörlerde boşluk oluştuğunda ilk işim antrenör olarak anlaşmak olacak.
[IMG][/IMG]
Bizim 3-1-3-3 taktiğimizde en önemli bölgemiz kanatlarımızdır. Kanatlarımız tam performans gösterir ve çalışırsa o maçı alırız. Ama bu sezon bize çok şey katmış olan iki kanat oyuncumuzda sakatlanıp sezonu kapattılar. Onların yokluğunda işimiz zor olacak. Keza yedekleri o kadar iyi değil.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]