Bu sözü ofiste duvara astırdım asistana. Sözleşmemizi de uzattık bu söze baktıkça tarihe not düşme hırsımı arzumu ve inancımı tazeliyorum
Son olarak klüpte birçok oyuncuma teklif geldi ama özellikle 3 oyuncumu epey zorladılar ama ben sizlere sadece 2 tanesine ait haberler toparladım. 1.Stoper Bergström ama pek öyle dikkat çekici bişeyler olmadı çok teklif geldi ancak Tibbling ve 16 lık Rus orta sahamız kadar ısrarcı olmadılar ve verdikleri ücrette aman aman artmadı belli aralıklarda teklif verdiler stopere dolayısıyla onu da diğer oyuncular gibi transfer haberini toparlamadım. Neyse lafı çok uzatmadan Tibling ve Sivodedov adlı oyunculara gelen teklifler ve ücretteki değişkenliklere dikkatinizi çekmek istiyorum (:
Spoiler: Tibbling
Avrupa'nın çok ciddi ekiplerinden ciddi oranda artışla ilerleyen tekliflerin hepsini reddederken özellikle bizim değil ama avrupanın transfer günü bitiş tarihi 1 eylülde Arsenal resmen kapımızda yattı. Reddettkçe ısrarları sürdü en son öyle bir teklif verdiler ki alın götürün diyesim geldi hatta başta kabul ettim sonra takımın mevcut durumu o aralar avrupaya gitmek için ciddi yarış içindeydik e bizim de transfer dönemi bitti yerine oyuncu bulamama korkusu ve 1 sezon içinde bu denli artan piyasasını da göz önünde bulundurarak tekrar vazgeçtik.
Sezon başı Tibbling taktiğimiz de pek iş yapamıyor zaman zaman yedeğe düşüyordu ama sonra elden geçirince taktiği kilit oyuncu haline geldi ve buda gerek performansı gerek piyasasına doğrudan etki etti
Spoiler: Arsenal'in Israrı vol 1
Spoiler: Arsenal'in Israrı vol 2
Spoiler: Arsenal'in Israrı vol 3
Spoiler: Sivodedov