Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: İskandinav Bebeleri Avrupa Arenasında | Djurgarden [2.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz ve beklentileri minumumdan alıyoruz. Taktik, oyuncu uyumu vs vs.

Ha bu arkadaşı 4 görzle bekliyoruz. Kendisi Çinde kiralıkmış (: Satmamakla iyi iş çıkarmışız

Şimdiden gencoğlan avrupayı taktı peşine

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geri çağırma açıksa çağır derim. Bebelere hayran kaldım. Dardanelden de kovulursam iskandinavya ya gideceğim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Geri çağırma açıksa çağır derim. Bebelere hayran kaldım. Dardanelden de kovulursam iskandinavya ya gideceğim.

Hepsi olmaz da yarısı parlasa yeter bu bebelerin (: Ayrıca Çinden gelir gelmez satarım muhtemelen para lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Primleri dayadık umarım gaza gelir bizim birleşmiş milletler topluluğu

8000 kombine fena sayılmaz he ? Gerçi stad 30 küsür bin ama olsun karaborsa geliri daha fazla olur

Zaten bi iddiamuz yok ilk sezon o yüzden kafana göre takıl sky bet (:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

koçum emil bergström üm benim. ben keşfettim onu başarılar diaz

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Haydi bakalım. O genco'da para var para görüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Diaz, İskandinavya'da yine cevher parlatma işine girmiş

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Sulanma Benim Adamıma 2 Seridir Onu İzliyorum Ben

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    bu seride ben gördüm önce banane

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Melker Hallberg, alabiliyorsan al kanka

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Haydi bakalım. O genco'da para var para görüyorum.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Diaz, İskandinavya'da yine cevher parlatma işine girmiş

Yüzümüzü güldürecek teklif gelirse ceketimi bile satarım ederini bulan oyuncuya teşekkürümüzü eder başarılar dileriz (:

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    bu seride ben gördüm önce banane
    İskandinav sularında yıllardır yüzerim hiç bir oyuncuya böyle sahiplenmedim
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Melker Hallberg, alabiliyorsan al kanka
    Aga klüpte para yok sen udineseden topçu söylüyon ya Ne popülaritem ne param yeter şimdilik (:

Takviyeler, bebeler beklediğimiz gibi Ulu Odin yardımcın olsun hoca

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazırlık kampı ve İsveç kupası grup maçları iç içe oldu. Fena hazırlanmadık gibi

Spoiler: ISTATISTIKLER 

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Güzel başlamışız. SKY Bet bizi favoriler arasında göstermese de ben Dahi hocamızla Djurgarden i favori olarak görüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bence bu sezondan alırsın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

İsveç Kupası Çeyrek Final

Maalesef hazırlık kampının ve kupa grup maçlarının yarısını lige yansıtamadık ve kötü başlayınca kötü devam etti. Takım taktiğe ve birbirine alışmamış durumda bir de kötü form moralsizlikle beraber belimizi bü
    ktü. lige ağırlık verelim istedim kupa kurallarında avrupaya gitme olayını göremedim boş teneke durumunda gibiydi ben de kupayı salla pati bi kadro sürdüm neyseki gençler çok fark yemedi hatta tek farkla bitirdi de moraller iyice alt üst olmadı

Ayrıca İsveç'deki kuralı yeni farkettim. Önce farketseydim transfer de farklı bir politika izlerdim neyse benim hatam öyle ya da böyle bu işi kotarmak ve takımı düzlüğe çıkarmak yine bana düşüyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Güzel başlamışız. SKY Bet bizi favoriler arasında göstermese de ben Dahi hocamızla Djurgarden i favori olarak görüyorum
    Bence bu sezondan alırsın.

Çok iyimsersiniz ama ilk oyunum (Trabzonu saymıyorum oynayamadım maalesef) Dolayısı ile herhangi bir taktik üzerinde falan pek uğraşmışlığım yok bir de güzel kadro kurduğuma inanıp ligi ve diğer takımları biraz küçümsedim galiba sonra durum ortada (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

Eh biraz kıpırdadık ama atı alan üsküdarı geçmiş durumda Malmö 8 de 7 yaptı tek beraberliğini bizim maçta aldı. Biz de o maçta maçın sonuna doğru bir penaltıdan yararlanamadık. Gerçi bu yıl hedefimiz de şampiyonluk falan yoktu ama yine de lige böyle kötü başlamayı ummuyordum. Ufaktan toparlanıyoruz galiba

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Neyse bu sene gitti gibi görüküyor. Seneye daha dikkatli bir transfer politikası izlersin. Oynatamadığın oyuncular ipini çekmesinde dikkat et. Deneyimliyimdir. ( İpi çekilmede )

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Taktiksiz başlarsan olacağı bu.Çok kötü başlayıp,sonradan toparlamışız.Bu sene işimiz zor ama seneye şampiyonluk bekliyorum hocam şimdiden söyleyim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Belli olmaz hiçbir şey. Eğer Malmö şampiyon olur ve İsviçre Kupası'nı alırsa. Kupadan gelecek hak ligde 2. oalna geçer. O yüzden 2. lik için çalışmaya devam edelim. Hatta çok iyi bir performansa şampiyonluk için bile iddaalı olabiliriz.

ilk 3 için şansımız var bence 8 maç 10 puan kötü gibi gözüksede 2.yarı işi toparlarız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Neyse bu sene gitti gibi görüküyor. Seneye daha dikkatli bir transfer politikası izlersin. Oynatamadığın oyuncular ipini çekmesinde dikkat et. Deneyimliyimdir. ( İpi çekilmede )
    Bu ihtimali düşünerek devre arası Sidi Keita ile yolları ayırdık (:
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Taktiksiz başlarsan olacağı bu.Çok kötü başlayıp,sonradan toparlamışız.Bu sene işimiz zor ama seneye şampiyonluk bekliyorum hocam şimdiden söyleyim
    Ben de bekliyorum
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Belli olmaz hiçbir şey. Eğer Malmö şampiyon olur ve İsviçre Kupası'nı alırsa. Kupadan gelecek hak ligde 2. oalna geçer. O yüzden 2. lik için çalışmaya devam edelim. Hatta çok iyi bir performansa şampiyonluk için bile iddaalı olabiliriz.

Kupa kuralında veya lig kuralında lig kupası teneke olarak gözüküyor resmen kimse gitmiyor toplam da 3 takım gidiyor avrupaya 1.2. ve 3. :F

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    ilk 3 için şansımız var bence 8 maç 10 puan kötü gibi gözüksede 2.yarı işi toparlarız

Birazdan geniş bi güncelleme yapacam ligi falan bitirdik ama bi yemek yiyip geliyim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Daha öncede söyledim cddi yoğunluk içerisindeydim fazla zaman bulamıyorum 4 gözle hafta sonunu bekliyorum gerek dinlenmek gerek oyun oynamak için. Tabi lige kötü girmiştik sonradan topladık falan ama bir türlü ne oynamaya ne paylaşım yapmaya fırsatım olmadı bir de zaten kötü başladık ortada heyecan yapacak bişey kalmadı avrupada da yokuz dolayısıyla sizleri sıkmadan toplu bir paylaşımla sezonu bitirelim akabinde inş çok daha güzel ilerleriz

Önce ligde 8.haftadan sonra devre arasına kadar olan kısmı paylaşalım. Biraz kıpırdamıştık devreye de güzel girdik.

İşte film devre arası koptu. Hali hazırda kıpırdayan takımı aldım duran top yuvarlanan top diziliş rol taktiği baya bi elden geçirdik. Duran toptan fazlaca gol yiyorduk iyi oynayıp karambole yenildiğimiz maçlar yada puan kaybı yaşadığımız maçlar olmuştu. Velhasıl ciddi radikal kararlar aldık. Gerek taktik gerek transfer hususunda.

Taktikten sonra sıra geldi takımı revize etmeye. Malum isveç kurallarını bilmeyince sezon başı harala gürele girdik piyasaya ama ilk 18'de 9 isveçli zorunluluğu olduğundan tatsızlıklar yaşadık herkesi 11'i bırak 18'e alamadık. Aralarında ağlama sızlamalar başladı. Başta Sidi Keita tüm takım moralmen daha fazla oynamalı falan yaptı ben de direk 3'e 5'e bakmadan sattım. Takımdan yabancıları gönderip İsveçli sayımızı artırmaya çalıştım. Üstelik İsveçli olması da kesmiyor 3 sene oynamış olmalı falan yani gençlerimiz dahi yerli statüsünde değildi 16 lık 17 lik. İlk yarı bizi baya zorladı bu mevzu. Tabi oraya da neşter attık

Bu arada transfer sezonu da farklı tabii diğer ülkelere nazaran

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligi son maçla 2. bitirdik Göteborg takıldı biz de kazanınca basamak atladık. Hem avrupada 1 tur eksik oynayacaz hem de kasamıza biraz daha fazla para girmiş olacak böylelikle.

Almanyadaki sistem var burda da sondan 3. ile alt ligin 3.sü maç yapıyor. Düşmemek veya Çıkmak için

Oyuncu Verileri

Listede bizden oyuncuların olması tabiki mutlu edici. Özellikle gol kralının bizden çıkmış olmasına daha çok sevindim. Götevorglu Javoyu da biz kiralamıştık beğenmeyip

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdi sırada meşhur neşter operasyonu geliyor. Daha doğrusu tüm sezon takımı bildiğin komple yeniledik. 21 ve 19 yaş altını işe yararları A takıma çekiip geri kalanını lav ettik (:

Kadromuzda bir hayli fazla genç vardı. Transfer ettiklerimizde genç (: Baya baya çoluk çocuklarla top oynuyoruz

Spoiler: GELENLER 

Spoiler: GİDENLER 

Spoiler: Ali Igbal 

Spoiler: Carlos Strandberg 

Spoiler: Erdin Demir 

Spoiler: Linus Wahlqvist 

Spoiler: Oscar Lewicki 

Spoiler: Sondre Rossbach 

Wahlqwisti sağ bek olarak kullanmaya çalışıyorum. Ali Iqbal yedeği Ali hariç diğerlerinin hepsinden epey umutluyum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada ben bunu geç gördüm ya 2.olmammız bişi değiştirmedi sıralamada gerilemişiz sadece 40 50 bin daha fazla para aldık

Bu arada gençlerden birini ilginç bir şekilde kaybettik. Biran önce hepsinin profesyonel olması lazım (: Başta teklifi az bulduk reddettik sonra bi haber geldiki takım kampından oyuncu çalmışlar Çok üzülmedim 300 bin fena değildi pek gelişim gösterememişti ama dikkatli olmamız açısından sağlam bi uyarı oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu sözü ofiste duvara astırdım asistana. Sözleşmemizi de uzattık bu söze baktıkça tarihe not düşme hırsımı arzumu ve inancımı tazeliyorum

Son olarak klüpte birçok oyuncuma teklif geldi ama özellikle 3 oyuncumu epey zorladılar ama ben sizlere sadece 2 tanesine ait haberler toparladım. 1.Stoper Bergström ama pek öyle dikkat çekici bişeyler olmadı çok teklif geldi ancak Tibbling ve 16 lık Rus orta sahamız kadar ısrarcı olmadılar ve verdikleri ücrette aman aman artmadı belli aralıklarda teklif verdiler stopere dolayısıyla onu da diğer oyuncular gibi transfer haberini toparlamadım. Neyse lafı çok uzatmadan Tibling ve Sivodedov adlı oyunculara gelen teklifler ve ücretteki değişkenliklere dikkatinizi çekmek istiyorum (:

Spoiler: Tibbling 

Avrupa'nın çok ciddi ekiplerinden ciddi oranda artışla ilerleyen tekliflerin hepsini reddederken özellikle bizim değil ama avrupanın transfer günü bitiş tarihi 1 eylülde Arsenal resmen kapımızda yattı. Reddettkçe ısrarları sürdü en son öyle bir teklif verdiler ki alın götürün diyesim geldi hatta başta kabul ettim sonra takımın mevcut durumu o aralar avrupaya gitmek için ciddi yarış içindeydik e bizim de transfer dönemi bitti yerine oyuncu bulamama korkusu ve 1 sezon içinde bu denli artan piyasasını da göz önünde bulundurarak tekrar vazgeçtik.

Sezon başı Tibbling taktiğimiz de pek iş yapamıyor zaman zaman yedeğe düşüyordu ama sonra elden geçirince taktiği kilit oyuncu haline geldi ve buda gerek performansı gerek piyasasına doğrudan etki etti
    Spoiler: Arsenal'in Israrı vol 1 

Spoiler: Arsenal'in Israrı vol 2 

Spoiler: Arsenal'in Israrı vol 3 

Spoiler: Sivodedov  

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

ben dedim ligde 2. oluruz diye Bu arada o gençleri biraz daha elinde tutabilirsen çok daha iyi paralara satarsın bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Vay vay neymiş bu Tibbling.Hocam sen onu geliştirir çok daha fazlasına satarsın

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri