ADANA DEMİRSPOR
Ceyhanspor - Adanspor ilişkisini hiç anlayamadım. Ceyhanspor şuan Adanaspor'un 1461'de olduğu gibi kardeş kulübümüKim antrenör olmuş kim kimi bulamıyormuş noluyor yahu banada diyin
![]()
Ceyhanspor Başkanı Ali Hikmet Birsöz'ü Kovdu.
Her şey güllük gülistanlık gidiyordu. Başkan verdiği sözde durmanı bende basına sızdırdım ve saniyesinde kovuldum. Yaptığı açıklamada Birsöz'e güvenmiyorum dediArkadaş ne yaptım ben hep [MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] hocalarımın ahı tuttu
Başı boş sürü gibiyim şuan üstümden kaynar sular döküldü.
Last edited by Ali Hikmet : 22.Ocak.2015 at 20:48
ADANA DEMİRSPOR
Bütün takımlara başvuruda bulundum. Kim geri dönüş yapacak bize. Gönlüm bu takımlardan HALKIN TAKIMI DERSİMSPOR
ADANA DEMİRSPOR
Oy oy oyBence Ceyhanspor klüp başkanı Turksportal'ı takip ediyor, senin Adana Demir'e bilerek yenilirim demeni duydu ve direk kovdu
Edit: Ya da pusathan hocamın ahı da tutmuş olabilir![]()
çok sık kovulmaya başladık forumca bu ara takımlardan bakalım ukraynalılar benide kovacakmıkovsalar bile ben gitmem zaten hatuncuklarımı bırakıp
![]()
Şuan başvurulardan Osmanlıspor (PTT), Aydınspor 1923 (2.Lig), Sandıklıspor (3.Lig), Tekirdağ (BAL) Beni yerden yere vuran açıklamalarla başarısız oldu.
Erzincanspor, Malatya İl Özel İdare Spor, Çayelispor, Dersimspor (BAL) , Zonguldakspor (3.Lig) masaya oturduk cevapları bekliyorum. Gönlüm Halkın ve İşçi takımlarından
ADANA DEMİRSPOR
Kadirli Kozan Adanayı BozanKadirli'yi Zerre Kadar Sevmem
Kozan'la Uğraşırsan Böyle Şaftın KayarŞimdi Biraz Cezanı Çek Sonra Yine Desteklerim
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
BULANCAK BELEDİYESPOR
Adana'dan Giresun'a olan yolculuğumuz başladı.
Saha Zemini: Çim
Saha Durumu: Berbat
Çatı: Hayır
Zemin Isıtması: Hayır
Kapasite: 1000 (Hepsi Koltuklu)
Transfer Bütçesi: 0$
Maaş: 5,381$
Kullanılan Maaş: 2,693$
ADANA DEMİRSPOR
Hazır birinci takımı bulmuşsunAman dikkat et kovulma yine.
haha haha sendemi
Sakın Fatsama dokunma. Kozana dokundun kovuldun, Fatsa ya dokunursan artık save mi gider bilemem![]()
Yaf zaten Fatsayı yenmesen diğer 3 maçı alsan rahat çıkıyorsun.
2. Sıradaki Çarşambaspor ile maç yapmaya geldik. Aramızda 7 puan var. Bizim 1 maç fazlalığımız var. Maçı kazanırsam puan farkı 10 çıkacak. Benim 3 Çarşambanın 4 maçı kalmış olacak ve diğer 3 maçtan bir kaç puan çıkarsak bile 1. olacağız. Çarşamba maçından sonra takımı 4 4lük bilmediğimden her oyuncuyu denemeyi düşünüyorum.
ADANA DEMİRSPOR
Bekliyoruz bakalımSizin iş riskli hep kafaya oynuyorsunuz. Benim gibi adı sanı bilinmeyen bir takıma gitseniz attığınız her gol olay olurdu
Gerçi bende züğürtlükle uğraşıyorum![]()
ADANA DEMİRSPOR
Tamamdır, yükselme işi cepteŞimdi kovulmamaya bak hocam.
![]()
@pusathan01 hocam istediğin oldu![]()
Maça rotasyon ile başladım. Kaleci leblebi çıktı bende erken değişikle yırtmaya çalıştım ama nafile. Şampiyonluk işi diğer maça sarktı.
ADANA DEMİRSPOR
Bu takımdanda lig bitmeden kovulursan seni ukraynaya almam haberin ola![]()
Uleyn Ali Kozan'dan Yeseydin Ya Bu Farkı (:
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"