Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Rüzgarın oğlu sezona fırtına gibi başlamış Lucescu Shaktar'da durdukça onların sırtı kolay kolay yere gelmez ama sen bu yolunu bulup onları da geçersin

Edit: Hikaye yok mu hikaye ? ( şaka bir yana seni yormayacak şekilde araya birkaç hikayecik yerleştirirsen süper olur. Özledik senin hikayelerini )
Adam efsane kolay kolay bırakcak gibi durmuyor. Hikaye teferruatlı iş başım kalabalık bu aralar ama arada bi tane kaynatırız

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
Vikings taktiği işe yaradı
Hocam geliyom yanına az kaldı
Şimdilik sıkıntı yok taktik bakalım ilerleyen dönemlerde neler olacak, gel gel tesislerde yerin hazır

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
sonuçlar muazzam hocam 2012 den beri hep böyle tatik oturtmaya çalıştım ama olmadı rica etsem taktiğini paylaşırmısın ben sevmiyorum 4.1.1.3.1 oynamayı
Aynen bende sevmiyorum tek forvet oynamayı, daha doğrusu forvete gol attırmayı seviyorum. Diğer taktiklerde takımın gol yükünü santraforum hariç diğer oyuncular çekiyordu bu taktikte ise forvetlerdende yeterli sayıda gol buluyorum. Eğer beklebilirsen sezon sonu detaylı bir taktik analiz yapıp paylaşıcam

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Hocam iyi bir çıkış yakalamışsın. Saydığın takımları yendiğin taktirde şampiyon olursun.
Grup elemelerinin gelmemesinin nedeni bence ŞL maçlarını bekliyor olabilir. Oradan da gruplara geliniyor olabilir.
Aynen abi şlden gelen takımları beklediğimiz için çekilmemiş bende unuttum bi ara