Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: Kuzeyin Rüzgarı Karadeniz'den Esecek ! | FC Chornomorets Odessa

Default Kuzeyin Rüzgarı Karadeniz'den Esecek ! | FC Chornomorets Odessa

-

İnşallah bu sefer kariyeri yarıda bırakmadan tamamlayacağım azimliyim, kararlıyım, desteklerinizi bekliyorum
    Bu kariyerimde geçtiğimiz sezonlarda Avrupada yaptığı ilginç işlerle adından söz ettirmeyi başaran Ukrayna'nın Odessa kentinin takımı olan Çornomorets'i seçtim...(Benim deyişimle Çoko)
    Çoko'yla beraber Ukraynadaki Şaktar ve Dinamo kiev hegomonyasını yıkmaya ve Avrupada adımızdan çok daha fazla söz ettirmeye çalışacağız.

Tabi Ukrayna deyince karşı cinsi es geçmek olmaz, gerçi bizim oraların kızları daha güzelde neyse..
    Güzel taraftarlarımız geldiğimi duymuş olmalı ki Odessa plajında böyle bir süpriz yapmışlar bana..

Aman Kendini Fazla Kaptırma O Âlemlerde, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar hocam

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Aman Kendini Fazla Kaptırma O Âlemlerde, İyi Eğlenceler.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkür ederim sağolunuz

Transferlerimize gelecek olursak; bu sezondaki amacım takımdaki para eden oyuncuları göndermek ve kulübe nakit akışı sağlamak oldu. Başkanımız tarafından 1 milyon euro transfer bütçesi verildi fakat transfer gelirlerinin kullanımını biraz kavga ederek %85'e kadar çıkarınca sattığımız oyunculardan gelen gelirle birlikte bütçemiz 12 milyon euroya kadar çıktı.
    Spoiler: Transfer Özeti 

ONGJEN VRANJES
    Spoiler: Vranjes 

Savunmamızdaki boşluğu Vranjes'i alarak doldurduk. Daha önce süper ligdede forma giyen boşnak oyuncu ukrayna ligini kaldırabilecek bir düzeyde ve ilk sezon için savunmamızda banko oynayacak kendisini bedelsiz olarak kadromuza kattık.

KELVİN MATHEUS DE OLİVEİRA
    Spoiler: Kelvin 

Kelvin Mateus de Oliveira, kısa adıyla Kelvin. Porto'da oynayan sambacı 21 yaşında bir kanat oyuncusu, Porto'nun sezon başında kadro dışı bıraktığı ve transfer listesine koyduğu bir oyuncu kelvin ve hemen hemen her takıma alabileceğiniz bonservisi 1.5 ila 2.5 milyon euro arasında değişen verimliliği çok yüksek bir kanat oyuncusu. Bu seride ki her oyunumda sol kanadımı istisnasız ona teslim ederim gelişimi çok fazla olmayan ama sizi mahçup etmeyen bir oyuncu Kelvin.
    Oda aramıza 2 milyon euro bonservis bedeliyle katıldı.

CARLOS STRANBERG
    Spoiler: Stranberg 

İskandinav futbolunun bu serideki en önemli bir kaç yeteneğinden biri hiç kuşkusuz. Ajer, Hou saeter, odegard gibi yeni nesil vikinglerden birisi ve forvet hattında 2 3 yıl sonra takımınızı taşıyabilecek bir oyuncu Carlos. Forvet hattımızda kendisi ilk tercihim olacak.

DANİJEL LJUBOJA
    Spoiler: Ljuboja 

Forvet hattımıza bir alternatif olarak aldık bu veteran sırp santraforu fakat hazırlık maçlarındaki performansıyla gözüme bir hayli girdi çift santrafor oynayacağımız maçlarda Stranberg'le birlikte can yakan bir ikili olabilirler.
    ''Yaş 35 yolun yarısı eder ömrün'' desede Cahit Sıtkı Tarancı, Ljuboja şaire göndermede bulunuyor adeta hızı dışındaki tüm özellikleri ideal bence. Kendisine bonservis bedeli ödemeden aramıza kattık.

MARCOS SENNA
    Spoiler: Senna 

Bir diğer veteranımız La liga'nın eskilerinden Marcos Senna. Yıllarca Villarreal'de forma giymiş orta saha virtüözü bundan böyle çornomorets için ter dökecek. 38 yaşındaki yıldımızla 2 yıllık bir sözleşme imzaladık ve bonusları bir hayli yüksek bir sözleşme oldu. Orta alanda takımımızı yönetecek kendisi.

HUMAM TARIQ
    Spoiler: Humam 

Humam'da genç jenerasyonun en iyilerinden birisi, Mezopotamyanın Hagi'si diyorum ben ona. Iraklı kardeşimiz 18 yaşında olmasına rağmen mental olarak üst düzey bir profile sahip. bir kaç sezon sonra devlerin iştahını kabartacaktır. Humam Tariq'ıda 375 bin euro karşılığında kadromuza kattık.

OMAR ABDULRAHMAN
    Spoiler: Abdulrahman 

Mezopotamyanın Hagisinden sonra, Arabistanın Messi'sinide kadromuza katmayı başardık. 22 yaşında olan Omar gelişimini tamamlamak üzere olan bir oyuncu. Sağlam bir mentörle özelliklerini 1 2 sene içerisinde bir üst kademeye taşıyabilecek bir oyuncu. Omar'ı Al-Ain'den koparmak kolay olmadı, kelvinle birlikte takımın en çok kazanan iki oyuncusu konumunda ve sözleşmeleride bir hayli kabarık. Bir kaç sezon içerisinde Avrupa'da başarı yakalayamazsak iflasa gidebiliriz

Şimdilik transferlerimiz bu kadar, İskandinavya'dan aldığım 3 tane gencecik Viking daha var onlarda seneye aramıza katılacaklar yaşlarının tutmaması yüzünden.

Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere. Bu seride ne denediysem 10 maç güzel gitti rakibi boğduk maçlarımızı kazandık ama en fazla 15 maç sonra bütün taktiklerimi çözdü yapay zeka. Bu paylaşacağım varyasyonu İnter, Kasımpaşa, Rizespor, Newcastle, Atletico Madrid'te 2'şer sezon boyunca denedim ve pozitif sonuç aldım.
    Kariyerimde de bu taktiği A planım olarak kullanmaya karar verdim.

Spoiler: A Planı 

Dizilişimiz klasik 4-4-2 gibi fakat kanatları AML pozisyonuna çıkardım ve kateden oyuncu olarak görevledirdim. İleride çift santraforumuda sahte forvet rolüyle sahaya sürdüm, burdaki amacım santraforlarım rakip defansın kafasını karıştırırken kanat oyuncularım forvetlerimden ve dolayısıyla rakip stoperlerden boşalan bölgelere daha rahat girebilecek ve pozisyonları daha kolay sonuçlandırabilecekler.
    AML'lerin boşalttığı alanlarıda beklerim destekleyecek ve sıfır sıkıntılı bol alternatifli bir hücum hattına sahip olacağız.
    Savunmamızın orta alana kadar yaklaşım oyun alanını daraltmasıyla birliktede rakibin top yapacağı alanı daraltıp, oyun kurmalarını engelleyeceğiz. Tek şansları uzun kanat toplarıyla oynamak olacak, burdada stoperleriniz hız özelliklerinin minimum 12 13 civarında olması gerekiyor.

Spoiler: B Planı 

B Planımızda ise; bizden güçlü rakipler karşısında ve skoru korumayı amaçlı kullanmak için çalışıyoruz. Klasik 4-1-4-1 dizilimiyle sahaya yayılacağız ve kontra oyunu benimseyeceğiz. Takım talimatlarında oyunculara kısa pas yapın dediğimi göreceksiniz, bunun amacı her ne kadar kontrada oynasak (ki kontranın amacı direk toplarla rakip kaleye en kısa sürede gitmek) oyuncularımız çok üst düzey olmadığı için dik toplarda çok top kaybı yaşayacağız ve ava giderken avlanma pozisyonuna düşeceğimiz içindir.
    Topu kazandığımızda kısa ve seri paslarla rakip kaleye gideceğiz.
    Last edited by RagnarLothbrok : 22.Ocak.2015 at 16:40

Nesil
    2014

Takımda transferlerinde harika başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar kanka

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler çok iyi olmuş.Benimde A planı taktiğine biraz benzeyen başarılı bir taktiğim var.Bu dizilişle çok fazla posizyona giriyor takımlar.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam cıvılları toplamışsın. Beni asistan managerin yapan mı beraber gidek
    Başarılar Hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sonunda be, özel mesajla taciz ettim artık kariyer aç diye. İşe yaramış demek ki

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim hocam. Beklediğimiz bir kariyer sahibi daha geldi. Eh bir Viking beklerdik ama neyse olsun.

Başarılar dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Ragnar hocam tekrar sahalara inmiş bu sefer uzun soluklu olur inşallah kolay gelsin soğuk memleketin sıcak kanlı adamı
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Takımda transferlerinde harika başarılar
    Eyvallah sağolasın

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar kanka
    Sağolasın kardeşim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler çok iyi olmuş.Benimde A planı taktiğine biraz benzeyen başarılı bir taktiğim var.Bu dizilişle çok fazla posizyona giriyor takımlar.
    Forvetlerin boşalttığı alanlara kanatlar çok fazla giriyor hem pozisyon zenginliği oluyor hemde sonuçlar daha parlak

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam cıvılları toplamışsın. Beni asistan managerin yapan mı beraber gidek
    Başarılar Hocam
    Gel kardeşim gel, alt yapının başına geçiriyim seni

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Sonunda be, özel mesajla taciz ettim artık kariyer aç diye. İşe yaramış demek ki
    Eyvallah Rodicim kıramadım seni

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim hocam. Beklediğimiz bir kariyer sahibi daha geldi. Eh bir Viking beklerdik ama neyse olsun.
    Sağolasın abi, çornomorets daha cazip geldi lig kurulduğundan beri şampiyonluk yarışı hep şaktar ve dinamo arasında geçmiş buna biri dur demeli

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler hocam

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Ragnar hocam tekrar sahalara inmiş bu sefer uzun soluklu olur inşallah kolay gelsin soğuk memleketin sıcak kanlı adamı
    Eyvallah kardeşim sağolasınn

İlk 5 hafta ve Avrupa Ligi ön elemelerini içeren maçları birazdan yayınlayacağım

+

UKRAYNA PREMİER LİGİ

Ligde ilk 5 haftalık periyotta çok iyi sonuçlar aldık, tek puan kaybımız metalist maçında oldu. Zaten ligde Şaktar, Dinamo, Metalist ve Karpaty dışındaki takımları çerez olarak görüyorum. Bu tür maçlar şampiyonu belirleyecek, şu an için yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz fakat Şaktarda aynı hızla devam ediyor ve ligde 5 maçta sadece 1 gol gördüler kalelerinde Bu hegomonyayı yıkmak biraz zor olacak sanırım, ama sabırsızlıkla o büyük maçı bekliyorum.
    Spoiler: 1.HAFTA | CHORNOMORETS - İLLİCHİVETS 

Spoiler: 2.HAFTA | VOLY - CHORNOMORETS 

Spoiler: 3.HAFTA | CHORNOMORETS - METALİST KHARKİV 

Spoiler: 4.HAFTA | GOVERLA - CHORNOMORETS 

Spoiler: 5.HAFTA | ZORLA - CHORNOMORETS 

Avrupa Ligi ön eleme turlarınıda sıkıntısız bir şekilde atlattık. Burdada diğer takımlara nazaran kolay rakipler gelmesi oyunumuzu dahada kolaylaştırdı ve her iki takımla yaptığımız maçlarda da farkımızı ortaya koyduk. Zrinjski'yle yaptığımız son maçta yedek kadromuzla maça çıktık bu sebeple maç biraz sallantıda geçti fakat almasını bildik. İşin ilginç yanı playoffların tamamı bitmesine rağmen grup kuraları henüz çekilmedi, merakla bekliyoruz...
    Spoiler: AVRUPA LİGİ 3.ÖN ELEME | CHORNOMORETS - DİNAMO MİSK 

Spoiler: AVRUPA LİGİ PLAY OFFLAR | CHORNOMORETS - ZRİNJSKİ 

Last edited by RagnarLothbrok : 23.Ocak.2015 at 13:48

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Rüzgarın oğlu sezona fırtına gibi başlamış Lucescu Shaktar'da durdukça onların sırtı kolay kolay yere gelmez ama sen bu yolunu bulup onları da geçersin

Edit: Hikaye yok mu hikaye ? ( şaka bir yana seni yormayacak şekilde araya birkaç hikayecik yerleştirirsen süper olur. Özledik senin hikayelerini )

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Vikings taktiği işe yaradı
    Hocam geliyom yanına az kaldı
    ADANA DEMİRSPOR

sonuçlar muazzam hocam 2012 den beri hep böyle tatik oturtmaya çalıştım ama olmadı rica etsem taktiğini paylaşırmısın ben sevmiyorum 4.1.1.3.1 oynamayı

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam iyi bir çıkış yakalamışsın. Saydığın takımları yendiğin taktirde şampiyon olursun.
    Grup elemelerinin gelmemesinin nedeni bence ŞL maçlarını bekliyor olabilir. Oradan da gruplara geliniyor olabilir.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Rüzgarın oğlu sezona fırtına gibi başlamış Lucescu Shaktar'da durdukça onların sırtı kolay kolay yere gelmez ama sen bu yolunu bulup onları da geçersin

Edit: Hikaye yok mu hikaye ? ( şaka bir yana seni yormayacak şekilde araya birkaç hikayecik yerleştirirsen süper olur. Özledik senin hikayelerini )
    Adam efsane kolay kolay bırakcak gibi durmuyor. Hikaye teferruatlı iş başım kalabalık bu aralar ama arada bi tane kaynatırız

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Vikings taktiği işe yaradı
    Hocam geliyom yanına az kaldı
    Şimdilik sıkıntı yok taktik bakalım ilerleyen dönemlerde neler olacak, gel gel tesislerde yerin hazır

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    sonuçlar muazzam hocam 2012 den beri hep böyle tatik oturtmaya çalıştım ama olmadı rica etsem taktiğini paylaşırmısın ben sevmiyorum 4.1.1.3.1 oynamayı
    Aynen bende sevmiyorum tek forvet oynamayı, daha doğrusu forvete gol attırmayı seviyorum. Diğer taktiklerde takımın gol yükünü santraforum hariç diğer oyuncular çekiyordu bu taktikte ise forvetlerdende yeterli sayıda gol buluyorum. Eğer beklebilirsen sezon sonu detaylı bir taktik analiz yapıp paylaşıcam

Hocam iyi bir çıkış yakalamışsın. Saydığın takımları yendiğin taktirde şampiyon olursun.
    Grup elemelerinin gelmemesinin nedeni bence ŞL maçlarını bekliyor olabilir. Oradan da gruplara geliniyor olabilir.
    Aynen abi şlden gelen takımları beklediğimiz için çekilmemiş bende unuttum bi ara

Şuan zaten oynamak için vaktim anca Pazar günü oyuna baslayabilirim

GT-I8160 cihazımdan gönderildi

-

UKRAYNA PREMİER LİGİ

Bu 5 maçlık periyotta ligde rakibimiz diyebileceğimiz takımlardan olan Karpaty, Dnipro ve Dinamoyla karşılaştık.
    Karpaty karşısında maç başlarında biraz zorlansakta takım talimatlarına yaptığım bir kaç dokunuşla maçı lehimize çevirmeyi başardık. Dnipro karşılaşması trajik bir maç oldu, maçı daha önce oynamış ve 2-0 kazanmıştım fakat pc aniden kapanınca oyun güme gitti allahtan save yedeklemiştim. Aynı maç tekrar oynadığımızda ise hem skor hemde rakibin oyunu ters tepti ve Dniprodan 1 puan alabildik.
    Dinamo Kiev maçı tam anlamıyla bir önceki Dnipro maçının patlamasıydı adeta. Rakip uzaktan şutlarla kalemizi yoklamaya başladı ama biz rakip alana öyle güzel yayılmıştık ki her hücum organizasyonumuz bir pozisyon doğuruyordu nerdeyse, nitekim 3 puanı 5 golle alarak bir önceki maçın telafisini yaptık. Böylece ligde 10 haftalık periyodu geride bırakmış olduk, şaktarın hemen arkasından 2.sıradayız ligin 31 golle en çok gol atan takımıyız buna rağmen şaktar ise 10 maçta sadece 1 gol yemiş.
    Gerçi Dynamoda bizle oynayana kadar kalesinde 2 gol görmüştü aynı tarifeyi Şaktarada uygulamak dileğiyle

Spoiler: 6.HAFTA | KARPATY - CHORNOMORETS 

Spoiler: 7.HAFTA | CHORNOMORETS - DNİPRO 

Spoiler: 8.HAFTA | DYNAMO KİEV - CHORNOMORETS 

Spoiler: 9.HAFTA | CHORNOMORETS - VORSKLA 

Spoiler: 10.HAFTA | OLİMPİC DONETSK - CHORNOMORETS 

Spoiler: 10.HAFTA PUAN DURUMU 

UEFA AVRUPA LİGİ I GRUBU

Avrupa ligindeki rakiplerimizde belli oldu. Panathinaikos, Viktorl Plzen, Karabağ'la aynı I gurubunda mücadele edeceğiz, grup kolay gibi gözüküyor fakat şimdiden bişey sölemek zor. Panathinaikos gruptaki en büyük rakibimiz olarak gözüküyor fakat Plzenide gözardı etmek olmaz.
    Spoiler: Avrupa Ligi I Grubu ve Maç Programı 

Nesil
    2014

Kiev'e deplasmanda 5 atıyosak o gruptan rahat çıkarız

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Güzel güzel

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

O gruptan rahat çıkarsın. Panathinaikos ile evinde galip gelir deplasmanda beraberlik alırsan lider bile çıkarsın.

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Kiev'e deplasmanda 5 atıyosak o gruptan rahat çıkarız
    Ummadığımız taşlar baş yarmasında çıkmasınıda biliriz evelAllah
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Güzel güzel
    Ya ne olacaktı
    O gruptan rahat çıkarsın. Panathinaikos ile evinde galip gelir deplasmanda beraberlik alırsan lider bile çıkarsın.
    Aynen abi planlarımız bu yönde, panatinaykos maçları grubun kaderini belirleyecek gibi.

Göze geldik a dostlarrrrr ! En önemli oyuncularım gitti... Stranberg daha yeni iyileşmişti allahtan kısa sürmüştü onun sakatlığı 1 hafta falan, ama Tariq, Nazarenko özelliklede Vranjes ve Gluschenko'nun sakatlanmaları hemde 4 - 5 hafta sürecek olmaları çok kötü oldu. Önümüzde çok kritik maçlar var; Şaktar, panatinaykos maçları gibi, yedek kaleciye kaldık şu an bittiğimizin resmidir...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bari yedek kaleci ayağına gelen bu fırsatı çok iyi değerlendirse iyi olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yedek kaleci için hayatının fırsatı Arada hocaya falan götür okuttur takımı , aldın başını gidiyosun nazar değmesin daha fazla

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar,gidişatın güzel

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar harika,sakatlıklar kötü olmuş inşallah en az zararla atlatırız bu sakatlık dönemini

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri