1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Döviz Düştü ALTIN Yükseldi !! || ALTINORDU SÜPER LİG'DE || Serzenish || II.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Eğlenceli kariyer başarılar dilerim

Arkadaşların yabancı görüşleri güzel fakat atletic bilbao örneği bir tarafta porto örneği bir tarafta. Dünyanın dört bir yanında gözlemci ağı oluşturarak 16-17 yaşında çocuklardan bir portföy oluşturmak ve saatlerce çıkan regenleri tek tek araştırmakta ayrı bir tat

Forumda paylaşmıyorum fakat Kırklarelispor ile süper ligde 9 yabancı ve 19 yaş ortalaması ilk 11 le mücadele etmekte çok eğlenceli.

Uzun soluklu bir kariyer olması dileğiyle.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Eğlenceli kariyer başarılar dilerim

Arkadaşların yabancı görüşleri güzel fakat atletic bilbao örneği bir tarafta porto örneği bir tarafta. Dünyanın dört bir yanında gözlemci ağı oluşturarak 16-17 yaşında çocuklardan bir portföy oluşturmak ve saatlerce çıkan regenleri tek tek araştırmakta ayrı bir tat

Forumda paylaşmıyorum fakat Kırklarelispor ile süper ligde 9 yabancı ve 19 yaş ortalaması ilk 11 le mücadele etmekte çok eğlenceli.

Uzun soluklu bir kariyer olması dileğiyle.
    Yorumun için çok teşekkürler. bende senin dediğin gibi diğer Fm'nin 2 serisindede Fenerbahçe kariyeri yaptım. Ben Dünyadaki Türk kökenli ve ya yabancı genç oyuncularla çalışmak çok hoşuma gitmiştir. Birde Almanya'da Freiburg takımı benim hoşuma giden bir takım. Yaş ortalaması çok yüksek değil gençlerden kurulu bir takım o takımı çalıştırmakda ayrı mutululuk vermişti.

Benim Altınordu'yu aldığımda alt yapıya çok yatırımlar yaptığını bilerek geldim. Henüz regenler çıkmadı çok merak ediyorum nasıl olucak. Kadro'ya sadece 3 tane yabancı transfer ettim. Bunların 1 tanesi Banahene müthiş işler çıkarıyor 26 yaşında . Diğeri orta sahadaki Souquet 22 yaşında ve çok iyi bir oyuncu. Bende diğer arkadaşlar gibi yabancıya çok meraklı birisi değilim benim için önemli olan yaşı.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri