-
UKRAYNA PREMİER LİGİ
Sakatlıkların üstüste geldiği bu dönemde takım kondisyon açısından oldukça zorlandı. Rotasyona çok uygun bir kadro yapımız zaten yoktu, üstüne birde bu beklenmeyen sakatlıklar belimizi bükecek diye düşünürken ufak bir taktik değişikliğe gittik ve açık hücumu benimsediğimiz A planını bir kenara koyduk ve B planımızı uyguladık. Savunmayı daha ön plana aldık ve bu 3 maçta kontra oynadık, adeta felaketi fırsata dönüştürdük diyebilirim. Özellikle şaktar maçını almak moralimizi bir üst seviyeye çıkardı ve ligin ilk yarısını Şaktarıda yenerek lider kapamanın mutluluğunu yaşadık.
Spoiler: 11.HAFTA | CHORNOMORETS - METALURG ZAPORİZHYA
Spoiler: 12.HAFTA | SHAKTAR DONETSK - CHORNOMORETS
Spoiler: 13.HAFTA | İLLİCHİVETS - CHORNOMORETS
Spoiler: İLK DEVRE PUAN DURUMU
Spoiler: LİGDE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
Avrupa liginde işler biraz ters gitti, biz panatinaykos bizi zorlar grubun kaderini belirler diye beklerken Plzen ve Karabağdan müthiş bir atak geldi. ilk 3 maçta fazla bir sıkıntı yaşamadık ama bu 2 takım yarışta bizde varız dediler.
Özellikle karabağ maçı resmen tek kale oynamamıza rağmen rakibin son dakika balıyla 1 puanı alması beni yapay zekaya sövmeye itsede bir yandanda oyundan zevk aldım karabağın golü oyunun tüm saçmalıklarına rağmen bir kez daha beni oyuna bağladı. Plzenden beklenmedik bir oyun gördüm adamların taktikleri çok iyi, maç içinde 3 farklı taktik kullandım fakat çözemedim. Panatinaykos maçı sakatlıklarında etkisiyle çok zor geçecek diye düşünürken grubun bana yaptığı en büyük süpriz oldu ve 4 golle farklı bir galibiyet aldık.
Spoiler: AVRUPA LİGİ 1.HAFTA | VİKTORİA PLZEN - CHORNOMORETS
Spoiler: AVRUPA LİGİ 2.HAFTA | CHORNOMORETS - KARABAĞ
Spoiler: AVRUPA LİGİ 3.HAFTA | CHORNOMORETS - PANATHİNAİKOS
Spoiler: AVRUPA LİGİ I GRUBU PUAN DURUMU
Spoiler: UKRAYNA KUPASI 2.TUR | TERNOPİL - CHORNOMORETS
Spoiler: UKRAYNA KUPASI 3.TUR | CHERNOMORETS - METRALURG DONETSK