1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: 1 sezonu ortalama ne kadar zamanda bitiriyorsunuz?

Hybrid View

benim özellikler nirvanaya ulaşmış i7 3.nesil 2.7 ghz 8gb ram 2 ekran kartı ama gel gelelim oyun hızı 1.5 yıldız. maalesef casper'dan dolayıdır ve ısınıp kapanıyor. ortalama 1 ayda 1 sezon bitiriyorum

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Alex94 View Post
    benim özellikler nirvanaya ulaşmış i7 3.nesil 2.7 ghz 8gb ram 2 ekran kartı ama gel gelelim oyun hızı 1.5 yıldız. maalesef casper'dan dolayıdır ve ısınıp kapanıyor. ortalama 1 ayda 1 sezon bitiriyorum
    Hocam ısınıp kapanıyorsa pc de problem vardır. Ben de casper laptopta oynuyorum bir sıkıntı yok çok şükür. (daha düşük özelliklerle)

Bu arada ekran kartı nvidia muhtemelen. Oyun entegre grafik işlemciyi kullanıyor olabilir buna dikkat et. Oyunu açarken sağ tık-Grafik işlemciyle çalıştır-yüksek performanslı nvidia işlemcisi deneyebilirsiniz.

Fakat ısınma problemi varsa bilgisayarda bir problem vardır hocam.

Konu hakkında yoruma gelecek olursak, 2014 serisini oynamadım. 31 sezonu arada aralar vererek 17 ay oynadım.

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    Hocam ısınıp kapanıyorsa pc de problem vardır. Ben de casper laptopta oynuyorum bir sıkıntı yok çok şükür. (daha düşük özelliklerle)

Bu arada ekran kartı nvidia muhtemelen. Oyun entegre grafik işlemciyi kullanıyor olabilir buna dikkat et. Oyunu açarken sağ tık-Grafik işlemciyle çalıştır-yüksek performanslı nvidia işlemcisi deneyebilirsiniz.

Fakat ısınma problemi varsa bilgisayarda bir problem vardır hocam.
    Çift ekran kartı var İntel 128 mb ATİ 2 GB. biz intel'i çıkardık işe yaramıyo diye herşeyi ati'ye ayarladık. valla bilmiyorum hocam 2 yıldır ısınıyo kapanıyo götürmediğim servis kalmadı ilk denilen şey "hocam oyun için casper almasaydınız keşke"

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri