Originally Posted by
devilshand
dardanel i eski günlerinde ki gibi süper ligde görmek istiyorum ha gayret

Az daha sabır. Kocaeli'ndeki sloganımızı tekrarlıyoruz. "Geçmiş Günler Gelecek"

Originally Posted by
RagnarLothbrok
bebelere bak parlıyolar maşallah, takımı baştan kurmuşuz hocam dardanelle herşey daha iyi olacak
O bebelerimden ben çok memnunum. Aynen baştan kurduk ama sanki hep aynı kadro ile oynuyormuşuz gibi oynuyoruz. Takım deli fişek gibi ilerliyor. Resmen buldozere döndük.

[/IMG]
Bu maça çıkarken zorlanırız diye düşünüyordum. Ama oyuncularım beni şaşırttılar.
[/IMG]
Bu Tekirova maçının ertesinde Sancaktepe ile ZTK maçımız vardı. Bende bir kaç oyuncuyu Alt yapıdan çekip kadroya koydum. Bunlardan biride Adanaspordan bedelsiz kaptığımız Sabahattin idi. Maçı kopardı aldı. Aynı şekilde yedek kalecimiz Oğuzhan mızmızlanmaya başladı. Neden oynamıyorum diye bizde al sana forma hadi göster kendini dedik. Maçı gol yemeden tamamladı. Sezon ortasına kadar Hakan ile ikisini dönüşümlü oynatacağım. Sonrada Oğuzhanı satıp Hüseyini yukarı çekeceğim. Çünkü Hüseyini Hakanın kanatlarının altına verdik. Kişilikleri uyuşmadığından eğitimleri kesildi. Bu yüzden en iyisi maçlarda forma vererek gelişimini hızlandıracağız.
ZTK 2. Tur Maçı
Aynı ligde beraber mücadele ettiğimiz rakibimizi biraz zorlansak ta geçmeyi bildik. Sıradaki rakibimiz evimizde PTT 1.Lig takımı Göztepe oldu. En önemli oyuncuları Birhan Vatansever ( Ki uzun süre takip ettim. Ama itibarımızdan ötürü imza attıramadık) sakat ve bizim maç zamanı iyileşecek. Bakalım sakatlığının izlerini taşıyor olacak mı ?
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Bu maçı kaybedeceğimi düşünürken sonlara doğru takım açıldı.
[/IMG]
Bu arada Fenerbahçe Karim Benzema yı transfer etti. Bakalım ligde neler yapacaklar.