1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: "Eskişehirspor - Hayaller gerçek oldu, Şampiyonluk Sinan'a ve Ediz'e hediyemizdir."

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aslında sendeki aynı callumun performansını, kerem de bende gösteriyordu. Adam dan zorla kurtulmuştum. Öyle ki alan çıksa maaşını bile vermeye hazırdım. İlginç bir durum oldu. Ama tabikide kendi gözlemlediğin oyuncuyu oynatman daha makuldür.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aslında sendeki aynı callumun performansını, kerem de bende gösteriyordu. Adam dan zorla kurtulmuştum. Öyle ki alan çıksa maaşını bile vermeye hazırdım. İlginç bir durum oldu. Ama tabikide kendi gözlemlediğin oyuncuyu oynatman daha makuldür.
    Aynen hocam, Kerem de sana yamuk yapmış mesela. Ben Kerem'den öyle güzel bir performans alıyorum ki, şu anda yamulmuyorsam ya 1.2 Milyon Euro ya 2.1 Milyon Euro (Emin değilim işte) değer yaptı.
    Yanlış anlama hocam senin tavsiyenin kötü çıkmasına bir şey demiyorum. İyi de çıkabilirdi. Ancak kendi aldığım oyuncu kötü çıksa suçu kendimde bulurum hani. İyi çıkarsa da "Ben buldum beah" diye gerinirim. Ancak mesela senin önerdiğin oyuncu iyi çıksa bununla övünemem ya da gerinemem mesela

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri