Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İşin çok ama çok zor dostum. Bari şu anda mücadele ettiğin ligde galibiyet-beraberliklere para ödülü veriyor olsun. En azından biraz daha belini doğrultabilirsin.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    İşin çok ama çok zor dostum. Bari şu anda mücadele ettiğin ligde galibiyet-beraberliklere para ödülü veriyor olsun. En azından biraz daha belini doğrultabilirsin.
    Yok vermiyor. Geçen yıllarda FA Cup'a hiç önem vermemiştim bu yıl en çok ona önem vericem

TRANSFER DOSYASI

Genel Müdürümüzde hiç küme düşme mücadelesi gibi bir hedef yok, hep üst sıralar , şampiyonluk burada sonradan anladım ki yanlış bir seçim yaptım keşke orta sıralarda bitirmeyi seçseydim.Takım en ufak başarısızlıkta mızmızlanmaya başladı.

Transferde açıkçası aradığımızı bulamadık. Çok verimsiz bir transfer dönemi geçirdik.

Spoiler: Takım Raporu 

Taktiğimiz iki şekilde asıl taktiğim kanatlı olan ama ona uygun oyuncuları şuana kadar bulamadım. Sadece yedekte tutuyorum üst liglere çıktığımızda her daim takım o dizilişe alışkın olsun

Sezon öncesi Lig görünümü hatırlatmakta fayda var bu ligde mücadele eden takımların %80'i prof bizim gibi bir kaç takım yarı prof ve gerçekten bize oranla güçlü ekipler var. Bir çoğunun transferlerini ve kadrosunu inceledim baya bi tırstım

Genel Müdür'ün tek yan çizmediği konu benim ve diğer personellerinin eğitim paralarını karşılaması

Taraftarlar tarafından kurulan bir kulüp olduğumuz için Stadın yarısı kombine diğer takımlara oranla satış oranımız harika zaten buda olmasa kulüp bitik

1.Hafta

İlk yarısını 2-0 geride kapadığımız maçta ikinci yarı sağlam bir fırçayla takımı 2.yarıya gönderdik. 2.Yarının ilk 10 dakikasında maçta eitliğide yakaladık maç 2-2'ye gelince top oyun tamamen bizim kontrolümüzdeydi ama rakibin duran toptan bulduğu bir golle 3-2 geri düştük 5 dakika sonra bu gole cevap verdik. Maç iki tarafada gitti geldi ama biz biraz daha hak etmiştik.

2.Hafta

Çok rahat gol yiyoruz aynı rahatlıkla gol üretemiyoruz. Bu maçın hakkı bu değiildi en kötü beraberlik alabileceğimiz bir maçtı

3.Hafta

Rakibi ezdik ama gel görki 86.dakika da 1 puanı kurtardık

4.Hafta

Her şeyi rakipten daha iyi yap ama yenil olacak iş değil

5.Hafta

Bu maçın hikayesi şu aslında iki takımda bugün bir ilki yaşadı biz ilk galibiyeti alırken rakibimiz ilk mağlubiyeti aldı. Takımda en çok güvendiğim kısım forvet kısmımız ama bu yıl onlarda çok verimsiz başladı. Herşeye rağmen 5. haftada ilk galibiyetimizi almakta güzeldi

Oyuncularıda anlamış değilim galip geldiğimiz maçtan sonra toplantı istediler tam moreller yerine gelmiştiki çok verimsiz bir toplantı ile herşey sarpa sardı. Allah'tan yönetim arkamızda yoksa bu oyuncular bizi tefe koyar. Terbiyesiz herifler 2 yıl üst üste küme atlattım lan ben bu takıma

100. Maçımıza Wrexham galibiyet parolası ile çıkacağız içimizde bulunduğumuz durum göz önüne alındığında çok zor bi r karşılaşma olacak özellikle işin içine turp sıkan takım toplantısı, işin gerçeğinide konuşmak gerekirse bu ligden bir kaç yıl çıkamaya biliriz

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri