1 sezonda oyunu 74 kere kaydetmişsin hocam hile yok
1 sezonda oyunu 74 kere kaydetmişsin hocam hile yok
Hocam sana save game'i atayım şüpheli gördüğün tek şey olursa sen haklısın benim 11'imde Birhan Vatansever bile oynadı ve tam randıman aldım, Enes Ünal 17'sinde 20 gol atıp gol kralı oldu bunlarda save/loadla oluyorsa bana da öğretsene bende yapayımBu kadar başında kalmıyayım. Başarı konusuna gelirsek alt liglerden takım çıkaran insanlara saygım sonsuz Nannar hocanın hikayesi gibi RodiMood hocanın hikayesi gibi ama ben o kadar oyuna hakim olmadığım için oralarda kariyer yapmıyorum bunun dışında eğer sen ŞL kazanmış olmamı başarı olarak görmüyorsan buyur yap ?
Hocam dur upload ediyorum link vereyim de bir bak bişey bulursan yaz olur mu ?
Last edited by musaduzen : 29.Ocak.2015 at 20:21
Bu arkadaşı tanımam seni de tanımam ama sana neden save aldığını söylemiş. Şu anda benim de 4,5 sezonda 207 save almışım. Sana göre demek her kayıt almak çok kayıt almak demek ki hile oluyor. O zaman sana sadece şunu söylüyorum. Umarım oyundaki her gününde CD hatası alırsın. Ve elinde olmayan nedenler için kayıt altına almak zorunda kalırsın o zaman seni göreceğim.
Be şu anda öyle durumdayım ki oyunun her ayında bir de üstüne yedek alıyorum.
Hocam açıkcası hiç uğraşmadım kaldıkça ayar oluyordum bir de ikisi sakatlık geçirdi ondan kimse 1m vermezdi bence , Koreli rotasyon için iyi oldu ŞL'de asisti bile var.
Farkındaysan kimsenin takip etmemesi sebebiyle sadece toplu ss attım takip eder ya da etmez, ilgilenen arkadaşlara istedikleri ssleri koyarım istedikleri bilgiyi veririm.
Normalde cevap bile vermezdim ama yine de bilgilendireyim bilgisayarım laptop bataryası bozuk şarj soketi sokulan yerde tam oturmuyor her an çıkabiliyor onun için nerdeyse her maçın sonucundan sonra save aldım ve tek save'yi bu değil 3 farklı tarihteki saveli hali duruyor ve bir tane daha bu şekilde saveli hali var neyse hocam ben hileyle aldım mutlu oldun mu ? Oyunda bir kere save/load yaptım onda da Koreli transferine yanlışlıkla son anda iptal etmiştim onu düzeltmek için tekrar saveli oyunu açtım.
Hocam ctrl+s yapmak hile olmuş![]()