1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Diaz Beyaz Zambaklar Ülkesinde [1.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam taktiği şimdi anladın mı ?
    Bu şekilde 3 lü stoper ile Ragnar hocam Roma'yı yaktı.
    Müthiş başlamışsın. Eğer ki bir sorun olmazsa rahat çıkarsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Daha ilk maç yav dereyi bile görmedik henüz paçaları sıvamayalım ((: Ayrıca 3 stopere çok takıldınız ya ben 3 yıldır böyle oynuyorum kıymetini zamanında bilecektiniz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ragnar'da iyi ki yendi Roma'yı abi Sen de bu saye de 3lü stoperi övüyon her yerde

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Ragnar'da iyi ki yendi Roma'yı abi Sen de bu saye de 3lü stoperi övüyon her yerde
    Yalnız sadece Ragnar değil. Devilshand da her ne kadar kariyerini paylaşmamış olsa da Catania ile destan yazıyor. Ki benim Adana ile yaptıklarım ortada keza şu anda 5 sezondur neler yaptığım ortada dimi ya.
    Biraz da kendimizi övelim

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Daha ilk maç yav dereyi bile görmedik henüz paçaları sıvamayalım ((: Ayrıca 3 stopere çok takıldınız ya ben 3 yıldır böyle oynuyorum kıymetini zamanında bilecektiniz
    Hocam zaten şu olayı gördüğümden beri kendime onu soruyorum. Neden diye? Ben bir tek cm03-04 te bir Reggiana ile yaptığım kariyerde bir süre kullanmıştım. Beksiz yapamam diyordum.
    Bu arada ligde de güzel gidiyorsun. Son sözü şampiyonluğu garantilediğinde söyleyeceğim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yalnız sadece Ragnar değil. Devilshand da her ne kadar kariyerini paylaşmamış olsa da Catania ile destan yazıyor. Ki benim Adana ile yaptıklarım ortada keza şu anda 5 sezondur neler yaptığım ortada dimi ya.
    Biraz da kendimizi övelim

Hocam zaten şu olayı gördüğümden beri kendime onu soruyorum. Neden diye? Ben bir tek cm03-04 te bir Reggiana ile yaptığım kariyerde bir süre kullanmıştım. Beksiz yapamam diyordum.
    Bu arada ligde de güzel gidiyorsun. Son sözü şampiyonluğu garantilediğinde söyleyeceğim.
    Rodi işin ilginç tarafı 3 stoperi gelip bana övüyor bana söylüyor yahu ben 3 yıldır bu formasyonlayım Git kafanı duvarlara vur niye Diaz'ı dinlemedim daha önce diye
    Finlandiya yaramış sana, ligin tozunu attırıyorsun
    İlk yıl böyle bi reaksiyon ben de beklemiyordum ya umarım bu toz atma işi sezon sonuna kadar sürer (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri