Hocam dur upload ediyorum link vereyim de bir bak bişey bulursan yaz olur mu ?
Last edited by musaduzen : 29.Ocak.2015 at 20:21
Hocam buyur kariyerin rarlı hali tıklayınca yönlendiriyor
Bu arkadaşı tanımam seni de tanımam ama sana neden save aldığını söylemiş. Şu anda benim de 4,5 sezonda 207 save almışım. Sana göre demek her kayıt almak çok kayıt almak demek ki hile oluyor. O zaman sana sadece şunu söylüyorum. Umarım oyundaki her gününde CD hatası alırsın. Ve elinde olmayan nedenler için kayıt altına almak zorunda kalırsın o zaman seni göreceğim.
Be şu anda öyle durumdayım ki oyunun her ayında bir de üstüne yedek alıyorum.
bende de 10 sezonda 470 kusur save olmus, oto kayıtım var 15 günlük, 365/15 24 yapar, e hic mi oto save den sonra oyundan cıkmıcaz oto save yi beklicez, 70 gündür oynuyom, günde en az 2 defa acıp kapatsam oyunu sabah aksam 140 yapar, vakit buldukca yarım saatte olsa acıp oynadıgımız oluyo, bugünde 5-6 kez bile olabiliyo,
240 oto save 140 normal save 380 yapar, acıkladıgım diger sebepler de 90 olsa 70 günde al sana 470 save, cok gibi duruyor ama bence normal bu,
arkadasında pc sinden dolayı maclardan sonra save alması anormal degil bence.
SEZON ÖNCESİ TRANSFERLERİMİZ
![]()
bakkali ve bruma Aman Tanrım Didim.![]()
İbrahimi ne diye aldın merak ettim.
kendinizi kandırmaya devam edin uzatmayacağım hala kendinizi haklı görüyorsunuz arkadaşım sanada kariyerinde başarılar.hersene bütün kulvarlarda yenilmeden kupaları al oyunun amacı bu zaten. Kolay gelsin.
Bakkal, tielensman, bruma, ozan 7 sene transfer yapmam o pozisyonlara![]()
[MENTION=295388]RagnarLothbrok[/MENTION] hocam ben takımı baştan kursam bile ben saydıklarını ölsemde satmam![]()