Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Galatasaray S.K | Bu Günlerde Başarı Aslanın Ağzında

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    her maçtan önce kayıt almışın save and load olur bu neresini anlamıyorsunuz anlamıyorum.

Hocam bak şimdi oyunu ben oynadım ya ben save/load yapıp yapmadığımı daha iyi bilirim sanki ? Bunun dışında zaten hocam her maçın sonu diğer maçın öncesine denk geldiği için sende doğrusun aslında, sen en büyüksün, FM World Manager of the Year goes to olgunege75

Hocam dur upload ediyorum link vereyim de bir bak bişey bulursan yaz olur mu ?
    Last edited by musaduzen : 29.Ocak.2015 at 20:21

Hocam buyur kariyerin rarlı hali
    tıklayınca yönlendiriyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

her maçtan önce kayıt almışın save and load olur bu neresini anlamıyorsunuz anlamıyorum.
    Bu arkadaşı tanımam seni de tanımam ama sana neden save aldığını söylemiş. Şu anda benim de 4,5 sezonda 207 save almışım. Sana göre demek her kayıt almak çok kayıt almak demek ki hile oluyor. O zaman sana sadece şunu söylüyorum. Umarım oyundaki her gününde CD hatası alırsın. Ve elinde olmayan nedenler için kayıt altına almak zorunda kalırsın o zaman seni göreceğim.
    Be şu anda öyle durumdayım ki oyunun her ayında bir de üstüne yedek alıyorum.

bende de 10 sezonda 470 kusur save olmus, oto kayıtım var 15 günlük, 365/15 24 yapar, e hic mi oto save den sonra oyundan cıkmıcaz oto save yi beklicez, 70 gündür oynuyom, günde en az 2 defa acıp kapatsam oyunu sabah aksam 140 yapar, vakit buldukca yarım saatte olsa acıp oynadıgımız oluyo, bugünde 5-6 kez bile olabiliyo,

240 oto save 140 normal save 380 yapar, acıkladıgım diger sebepler de 90 olsa 70 günde al sana 470 save, cok gibi duruyor ama bence normal bu,

arkadasında pc sinden dolayı maclardan sonra save alması anormal degil bence.

SEZON ÖNCESİ TRANSFERLERİMİZ

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

bakkali ve bruma Aman Tanrım Didim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İbrahimi ne diye aldın merak ettim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

kendinizi kandırmaya devam edin uzatmayacağım hala kendinizi haklı görüyorsunuz arkadaşım sanada kariyerinde başarılar.hersene bütün kulvarlarda yenilmeden kupaları al oyunun amacı bu zaten. Kolay gelsin.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    bakkali ve bruma Aman Tanrım Didim.
    Bakalım napcaklar

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    İbrahimi ne diye aldın merak ettim.
    Kupa da falan oynasın alttan falan bi regen bulursam tutoring yapsın diye bi de ucuzdu

kendinizi kandırmaya devam edin uzatmayacağım hala kendinizi haklı görüyorsunuz arkadaşım sanada kariyerinde başarılar.hersene bütün kulvarlarda yenilmeden kupaları al oyunun amacı bu zaten. Kolay gelsin.
    Tamam patron, bu arada keşke iyi baksaydın sonuçlara yenilgi var mı yok mu diye

Bakkal, tielensman, bruma, ozan 7 sene transfer yapmam o pozisyonlara

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

[MENTION=295388]RagnarLothbrok[/MENTION] hocam ben takımı baştan kursam bile ben saydıklarını ölsemde satmam

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri