Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Aa bak ben bunu hiç düşünmemiştim. Dur ben bir süre maçlarını izleyim. Hatta takibimdeki gençlerin maçlarını da izleyim. Hem belki ozaman o gençler beni seçer.
Bak ne güzel düşünceler ortaya çıkı. Şuanda ben Uluslararası Pro lisans aldım Profil en son gösterdiğimden 1-2 tık arttı ama kararlılık aynı

Ligde sezon başında söylediğim gibi çıkmamız çok zordu. 23-24.hafta gibi zaten iyice havlu attık, aslında sezon başında yaşadığımız ağır sakatlıkar olmasa belki play off'lara kalabilirdik.

Ligin Şampiyonu Yarı prof bir takım oldu. Benim şampiyonluk favorim Chester'dı çok yanılttı beni Torquay'ın çıkmasına sevindim çok güçlü bir ekipti Play off rakiplerini baya bir ezdi.

ligin 24.haftası itibari ile sonraki yılın çalışmalarına başladık.
Çok iyi bir gözlemciyi daha ekibimize dahil ettik. Harika gözlem portföyü ile ilk raporlarını sundu. İlk önerdiği oyuncuyu transfer dönemi başlayınca kiralamaya çalışacağım

Spoiler: Gözlemci önerisi 

Yeni gözlemcimizden şu özellikte bir oyuncu bulmasını istedim. Şuana kadar elimdeki mevcut gözlemcilerim bulamadı. İnşallah bulursa FA CUP'ta bile mucizeler yapabiliriz

Genel Gözlemlemelerimiz.

Gözlemle ilgili önerilerinizi bekliyorum. Her türlü öneriye açığım

Her yıl bunu görmek sinir bozucu az kaldı az 20 seneye kalmaz ineceksin o tahttan

Başlangıç bütçemiz. Bu kez yükselmeyi seçtik gözlemcilerimin önerilerine ve mevcut kadroma bu yıl çok güveniyorum. Yine çok ağır sakatlar vermezsek sezon sonu ipi göğüsleriz