Classic mod mu yoksa normal mod mu iyi olur alt ligde oynarkencok sey istedim ama k.b .d
![]()
Classic mod mu yoksa normal mod mu iyi olur alt ligde oynarkencok sey istedim ama k.b .d
![]()
Gözlemcilik konusunda çok sıkıntım yok aslında eksik veya yanlış bildiğim bişey varsa bi bilene danışalım dedimAttığın linki birazdan inceleyeceğim onun için teşekkür ederim.
Hocam isim olarak farklı olabilir ama şuan senin çıksak dediğin yerdeyiz diye düşünüyorum çünkü bizim bir üstümüz SKY BET 2 şuan da biz sıralama olarak söylemek gerekirse İngiltere 5.Ligindeyiz 7.Ligden başladık. İngiltere 4.Ligine çıkarsak kulüp çağ atlayacak mecburen Prof olacak. Eğitim konusunuda Pusathan hocam cevaplamış. Bende son kursa gidemiyordum. FA CUP'tan gelen TV ödülü ile kasa artıya geçti o şekilde hem kendim gittim hem elimde gelecek vadeden personelleri eğitime gönderdim.
6.ve 7. Liglerde zorluk yaşayacağını hiçdüşünmüyorum. 5.Ligde sıkıntı oluyor oda sebebi malum takımlar ağırlıklı olarak Prof yani onların kiraladığı oyuncuları yarı prof'un kiralaması na mümkün
4.Lige yükselsek olay bitecekO zaman mecbur prof'ta olucaz
Teşekkür ederim
Kesinlikle öyle bu yıl artık bu ligde tecrübe kazanan oyuncular ile tekrar yarışacağız daha da güçlenerek yüksek ihtimal bu yıl sorunsuz çıkarız
U 21 - U 19 liglerinin olması sana bağlı hocam biliyorsundur da hatırlatayım yinede fikstür çekilmeden 1 gün önce liglerin olup olmaması soruluyor.
Teşekkür ederim aynı düşüncedeyim. Bu yıl sorun olmayacak inş
Buradan paylaşmak doğru mu bilmiyorum ama temanın linkini aşağıda, ayrıca teşekkürler
FM 2015 FLUT skin v1.8
Forma paketi , Logo paketi , regen face pack , player face pack + fm flut skin bunları kullanıyorum tema hariç diğerlerini geçen seriden beri kullanıyorum.Alt ligde mücadele sıkmıyor ya ama çok deli olabiliyorsun
FMC'yi hiç bir şekilde önermem o çok yüzeysel, başka soru varsa elimizden geldiğince cevaplarız sıkıntı yok![]()