Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Classic mod mu yoksa normal mod mu iyi olur alt ligde oynarken cok sey istedim ama k.b .d

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam o tarafları pek bilmiyorum ama şöyle bir önerim olabilir.
    Gözlemcilik bölümünden sahte forveti seçip aramayı deniyebilirsin.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=122688
    Burada resimli olarak farklı bir şekilde anlatmıştım. Oradan bakıp o şekilde bir aramayı dene bakalım. Ama özellikleri çok yüksek tutma çünkü o şekilde pek gelen olmaz.
    Gözlemcilik konusunda çok sıkıntım yok aslında eksik veya yanlış bildiğim bişey varsa bi bilene danışalım dedim Attığın linki birazdan inceleyeceğim onun için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Konferans Premier'e Ne Kadar Erken Çıkabilirsek O Kadar Çabuk Büyürüz. Bu Lig Gerçekten Çok Zor Bir Lig.

Bu Arada Bende Oyunda Kendimi Eğitime Göndermek İstedim Ama Yönetim 2 Seferdir Reddetti. Bu Eğitime Gidebilmenin Bir Püf Noktası Var mı? Yönetim Kabul Etmiyor?
    Hocam isim olarak farklı olabilir ama şuan senin çıksak dediğin yerdeyiz diye düşünüyorum çünkü bizim bir üstümüz SKY BET 2 şuan da biz sıralama olarak söylemek gerekirse İngiltere 5.Ligindeyiz 7.Ligden başladık. İngiltere 4.Ligine çıkarsak kulüp çağ atlayacak mecburen Prof olacak. Eğitim konusunuda Pusathan hocam cevaplamış. Bende son kursa gidemiyordum. FA CUP'tan gelen TV ödülü ile kasa artıya geçti o şekilde hem kendim gittim hem elimde gelecek vadeden personelleri eğitime gönderdim.

Kasa da para varsa gönderiyorlar. Yoksa göndermiyorlar. Ben sezon sonunda kasada para olduğunda gönderttiriyorum.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    İngilterede bende ilk defa bu kadar alttan başladım bende hatta senden 1lig aşağısı, konferanstan sen bu takımla çıkamadıysan ben hiç hayal kurmıyım o zaman anderson takıma büyük katkı verecektir
    6.ve 7. Liglerde zorluk yaşayacağını hiçdüşünmüyorum. 5.Ligde sıkıntı oluyor oda sebebi malum takımlar ağırlıklı olarak Prof yani onların kiraladığı oyuncuları yarı prof'un kiralaması na mümkün

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    3. veya 4. lige yükselebilirsek sonrası daha hızlı gelişir diye düşünüyorum. Ama bir an önce buralardan kurtulup porf luğa geçmemiz lazım.
    4.Lige yükselsek olay bitecek O zaman mecbur prof'ta olucaz

Quote Originally Posted by kaans98 View Post
    muazzam gerçekçi oynuyorsun takipteyim
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by ilkaysf View Post
    Zor bir ligde ilk yılımızda bence güzel bir yerde bitirdik
    Kesinlikle öyle bu yıl artık bu ligde tecrübe kazanan oyuncular ile tekrar yarışacağız daha da güçlenerek yüksek ihtimal bu yıl sorunsuz çıkarız

Hocam U21 takımımın ligi yokmuş. Adamlar maç yapmıyorlar. Bende 3-4 güne bir hazırlık maçı ayarladım. Kimi 21 yaş altı ile kimi yakındaki normal takımlarla kimi de yabancı küçük takımlarla falan ayarladım. Sezon sonuna kadar tüm maçlarını izleyeceğim. Bakalım neler değişecek. İlk maçtan sonra dediğin gibi bu mesaj geldi.

U 21 - U 19 liglerinin olması sana bağlı hocam biliyorsundur da hatırlatayım yinede fikstür çekilmeden 1 gün önce liglerin olup olmaması soruluyor.

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    genclere ilgi özelligi gelişecektir diye tahmin ediyorum, bu arada şimdiye kadar iyi geldik ve bundan sonrada durmayız diye tahmin ediyorum, üstesinden gelirsin
    Teşekkür ederim aynı düşüncedeyim. Bu yıl sorun olmayacak inş

Quote Originally Posted by peker_553 View Post
    Hocam skin cok hos ya bnada link atarmisinn bu arada basarilarr bol sans
    Buradan paylaşmak doğru mu bilmiyorum ama temanın linkini aşağıda, ayrıca teşekkürler
    FM 2015 FLUT skin v1.8

Bi de kullandgin ekstra logo yamasi flan var mi gercekten cok hos bi skin ya logolari haber ajansi flan cok merak ettim .koyu bi backgroundla super olur bu tema bekliyorum bu arada sayende villarreal kariyerimi kapatip alt lig actimm mutlumusunnn hee ??
    Forma paketi , Logo paketi , regen face pack , player face pack + fm flut skin bunları kullanıyorum tema hariç diğerlerini geçen seriden beri kullanıyorum.Alt ligde mücadele sıkmıyor ya ama çok deli olabiliyorsun

Classic mod mu yoksa normal mod mu iyi olur alt ligde oynarken cok sey istedim ama k.b .d
    FMC'yi hiç bir şekilde önermem o çok yüzeysel, başka soru varsa elimizden geldiğince cevaplarız sıkıntı yok

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri