-
Hocam ayakta savunu kaldırmışsın. İyide yapmışsın. Zaten son öğrendiğime göre taktiği yapan arkadaş V2 sini çıkarmıştı. Onda oda aynısını yapmış. Zaten uzun zaman önce bende onu kaldırmıştım. Özellikle alt liglerde çok sıkıntı yaratıyor.
Taktik tam dediğin gibi toplu savunma yapıyor. Hem ekonomik hemde rahat bulunur oyunculardan kurulu olduğu için işin kolaylaşıyor.
Keşke genel direktifleri hiç vermeseydin. Ben bu seride onlardan hiç verim alamadım. O yüzden maç başında hep boş bırakıyorum. FM14 te işe yarıyordu.
Transferlerin yine güzel. [MENTION=288772]RodiMood[/MENTION] hocam ben bu taktiği Adana kariyerimden beri kullanıyorum ve memnunum. Ragnar hocam kornerlerden çok gol atacaksın bilgin olsun. Özellikle uzaktan şutlarla atacaksın. Birde penaltılardan çok gol atacaksın. Toplu hücum yaptığından ötürü ceza sahası kalabalık oluyor. Ve bir dengesiz çıkıp penaltı yaptırıyor. Bu da senin gol şansın oluyor. [MENTION=288772]RodiMood[/MENTION] hocam taktiği yapan kişinin bu dizilişten başka aynı klasör içinde gelen toplam 5 farklı dizilişi daha var. Ben özellikle ilk 4-1-3-2 DOS (4-4-2) taktiğini kullanmıştım. Onunla Fenerbahçeye deplasmanda 5 tane bir sonraki hafta evimizde Beşiktaşa 4 tane atmıştım.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri