11.Hafta
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Chester'dan 1 puanı çaldık diye bilirim. Çok iyi oynadılar
onlara karşılık veremedik.
12.Hafta
Bizim gibi ligin zayıf ve iddasız ekiplerindenBen artık kabullendim zayıfım
13.Hafta
87. dakika 2-0 öndeyiz maç 2-2 bitti ne söyleye bilirimki müdahale edecek fırsatım olmadı
14.Hafta
Rakibin 15 dakika da fişini çektik diyebilirim zaten ilk yarım saat farkı açamazsak maç rakibie dönüyor
15.Hafta
12.dakika attık 16'da yedik peşinde bir tane daha attık yine ilk yarıda farkı açtığımız bir maç oldu
16.Hafta
5 maç çok güzel toparlamıştık hatta play offları zorlarız artık dediğim bir döneme girdik sanıyordum. Hiç beklemediğim bir mağlubiyet oldu.
17.Hafta
Maçın başında öne geç 7 mutlak şans yakala 2 tane at rakip yakaladıklarının hepsini atsın. Skor tam tersi olmalıydı.
FA CUP 1. TUR
Rakibimiz Tranmere SKY BET 1'de play off'lara oynayan bir takım yani bizim 2 lig üstümüzde olan bir takım, geçen sene 3.tura kadar bu denli zorlu bir takım çekmemiştik bu yıl burada da şans gülmedi![]()
Sezonun en büyük süprizi burada yaptık Tranmere'yi 2 maça çıkmaya zorladık.
FA CUP 1.TUR ( TEKRAR MAÇI )
Tekrar maçındaki oranlar bu şekilde bize deplasmanda oran bile çıkmamıştır herhalde, bakmamıştım ama
Rakibin atakları daha tehlikeli olsada ortada olan bir maçtı uzatmalarda sakat sakat oynayan Bunjaku sol çaprazdan
Efsane bir golle bize turu getirdi.
FA CUP'TA BÜYÜK SÜPRİZ!
FA CUP 1.Tur tekrar maçında sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Tranmere'yi uzatmalarda
bulduğu golle geçen F.c United büyük bir zafere imza atmış oldu. F.C United geçen sezon
Fa Cup'ta 3.tur'da elenerek yine adından söz ettirmişti.

Ben artık kabullendim zayıfım