Bankamatik gibi takımAma şimdi ordu diyorsa fazla dil uzatmayak
![]()
Bankamatik gibi takımAma şimdi ordu diyorsa fazla dil uzatmayak
![]()
Valla ordu falan bilmem ben 4 tane attım geçtim kupada , ligde de yenmiştik zaten. Esasen lige çok iyi başladılar ama sonradan devamını getiremediler. Şuan ATM küme düşme hattında.
Ama sezonun süprizini Pahang yaptı, adamlar küme düşecek bu gidişle. Stadda bize kalır Süper LigdeGerçi alt ligde de kullanılıyor ama sonuçta küme düşerlerse artık Pahang eyaletinin büyük takımı biz oluruz
( Kuantan, Pahang eyaletinde bir şehir.)
Ligde biraz tökezlesek de kupada tam gaz devam ediyoruz. Ayrıca devre arası transfer dönemi açıldı , takıma bazı takviyeler yaptık.
Lig sonuncusuna karşı çok kötü bir oyun sergiledik. Takımlar taktiğimizi çözmeye başladı. Arada diğer taktiğimizi de kullanmamız gerekece anlaşılan.
Geçen sezonun şampiyonu Selangor'a karşı iyi bir oyun ortaya koyduk ama zorlanmadım desem yalan olur.
Darul Takzim ilk maçın hıncını fena çıkardıYa da Yılmaz Vural'ın deyişiyle " Bize tecavüz Ettiler "
İlk maçta evimizde avantajlı bir skor aldık. İkinci maçta ise bol gollü ve heyecanlı bir maçın ardından güçlü rakibimizi eledik. Şuan yarı finaldeyiz ve kupada çok zor diyebileceğim bir takım yok. İnşallah bu sezon Federasyon Kupasını alacağız.
Bu arada galiba kupayı alan Konfederasyon Kupasına gidiyor. Biraz ezik bir kupa olsa da uluslararası arenada itibarımızı ve maliyemizi düzeltir, eğer kupayı alıp gidebilirsek
İlk maçta önemli bir stoperimizi 4-5 hafta kaybettik :/
Yönetim sözleşme yenileme teklif etti. Bu sefer kolay imzalamadım. Ek maaş bütçesi aldım ve ek olarak beklentiyi küme düşmeden orta sırada bitirmeye yükselttim.
Ayrıca her fırsatta yönetimin kapısını çalıyorum bir şey koparabilme ümidiyle. Gözlemcilik ağımızı genişlettik bu ziyaretlerden birinde
Yönetimden aldığımız ek bütçe ile devre arasında takıma takviyeler yaptım.
Diallo'yu menajeri tavsiye etti. Denemeye aldıktan sonra takıma katkı sağlayacağını düşünerek uygun fiyata sözleşme imzaladım. Artık Johan istediğim performansı vermiyordu, Johan'ın yerine geçebilir Diallo. Beklentim büyük.
Sezon başında aldığımız forvet Gary Steven müzmin sakat çıkınca Diego ile anlaştık. Gary Steven i satılığa koydum, bir kulüp ilgileniyor. Teklif yapması halinde direk satacağım, hem oyuncudan kurtuluruz hem de kulübe gelir olurTek sorun Diego'nun sakatlık durumu pek içime sinmedi , inşAllah bu çocukta müzmin sakat çıkmaz.
Kadro derinliği sağlaması açısından uygun bir maaşa sezon sonuna kadar imzalattım. Sezon sonu büyük ihtimal gidecek.
Şuanda hala maaş bütçemiz var ama Gary Steven ve Johan'ın satılmasıyla boşalacak olan maaş bütçesiyle beraber yeni oyuncu almak yerine eldeki oyuncuların sözleşme yenilemelerini yapmayı düşünüyorum.
Diego ve Diallo iyi olmuş.
Sözleşme yenilemende ayrı bir güzel. Gene sen iyi iki senelik almışsın. Benimkiler yıllık yapıyor hala.
Darul a yenilmek kötü olmuş. Yenebilseydik lider olacaktık. O kupayı mutlaka almalısın. Ligde toplam kaç maç oynanıyor. Liderliği alabilecek durumda mısın alamayacaksan kupa öncesi ligde rotasyon yap derim.
Bu transferlerden sonra Takzim'i alırız aşağı, Diego gerçekten çok iyi potansiyeli vardır umarım
Milus dışındakileri beğendim, uçuşa geçicez bu sezon kalkışa hazırlan rodi![]()
Ligde 22 maç oynanıyor. Liderliği alma ihtimalim var ama önce Darul ün puan kaybetmesi lazım. Bir de benim sözleşmeleri de yıllık yapıyorlar hala, orada neden iki yıllık yazıyor bilmiyorum. Belki ben yanlış bakmışımdırama bu sefer sezon ortasında teklif geldiği için 1,5 sene olacak gibi
Diego istediğim performansı vermiyor :/ Ama alışma sürecidir deyip çok durmuyorum üzerinde
Milus tamamen kadro derinliği sağlasın , kadro kalabalık gözüksün diye bi transfer zatenSezon sonu şutlayacağım.
Transferin son günü çok hareketli geçti. Sakatlık sıkıntısı olan forvetimiz Gary Steven'i elden çıkarmak için her şeyi yaptık ama sadece kiralık teklifler geldi. Oyuncumuzu sezon sonuna kadar Kelantan'a kiraladık, en azından maaşından kurtulmuş olduk. Oyuncunun 1,5 senelik sözleşmesi devam ediyor. Sezon sonu duruma bakacağız.
Ayrıca yedek kalecimiz Azmin'e teklif geldi. İstediğim gelişmeyi gösteremediği için gözden düşmüştü zaten, o yüzden Malezya şartlarında gayet uygun bir fiyata sattık kendisini.
Yedek kaleci gidince sıkıntı oluşmasın diyerekten sezon sonuna kadar idareten bir oyuncuyla yedek olarak anlaştık.
![]()
Pahang maçında resmen tek kale oynadık. Rakibin kaleyi bulan 2 şutu var, onlar da gol oldu
Selangor PKNS maçında 90+1 de gol atıp 2-1 öne geçtik. Ama hakem 3 dk lık uzatmayı 5 dakika oynatınca 90+5 te gol yedik
Maalesef olmadı dostlar. Ligin bitmesine 2 hafta kala Darul Takzim şampiyonluğu garantiledi. ( 1 maçımız rakibin Konf. Kupası maçı nedeniyle ertelendi) Elimizdeki kadro ile ancak bu kadar yapabildik. Darul Takzim 2012'deki futbol reformu sırasında kurulmuş ve para babaları tarafından desteklenen bir takım, 9.5 Milyon Avro değeri var. Biz 1998 yılında kurulan sıradan bir alt lig takımıyız, 12 bin avro değerden 300 bin avro değere geldik. Ayrıca 650 bin avro kredi borcu var. Ligden gelir gelmiyor, kupaları alırsan 3-5 kuruş gelir geliyor. Bu şartlar altında kulübü büyütmek çok zor.
Neyse önümüzde almamız gereken bir Federasyon Kupası var. O Kupayı aldıktan sonra duruma bakarız artık.
Last edited by RodiMood : 03.Şubat.2015 at 04:35
Her şeye rağmen Kuantan Federasyon Kupası FinalindeAçıkçası diğer turlara göre zorlandık ama oyuncularım sahaya yüreklerini koyarak oynadılar. Özellikle Hussam'ın 2 maçta da gösterdiği çaba takdire şayan. Kupayı alırsak kasaya 71 bin avro para girecek
Ama tabi ki kasamız yine eksilerde olacak. Malezya'da küçük bir kulübün büyümesi bir yere kadar oluyor, daha fazlası imkansız.
Neden sık sık hazırlık maçı yaptığımı merak edenler olabilir. Malezya'da ligin belli bölümünde fikstür çok sıkışık ve 3 günde bir maç yapıyorsunuz. Belli bölümlerinde ise araya 15-20 günlük aralar giriyor. Bu aralarda hem takım maç temposundan kopmasın hem de yedek oyuncuları görmek için sık sık hazırlık maçı ayarlıyorum.![]()
Efsane bir maç ile kupaya uzandık. Bu sezon bir şeyler kazanmayı sonuna kadar hak etmiştik. Müzemizdeki ilk adamakıllı kupa hayırlı olsun
Bir Şampiyonlar Ligi olmasa da Konf. Kupası da uluslararası bir turnuva sonuçta. Zaten ligden doğru dürüst para gelmiyor, bari uluslararası kupadan para gelir.
İşte beni en çok ilgilendiren meselelerden biri71 bin avro ilaç gibi geldi maliyeye. Ama takdir edersiniz ki Malezya gibi bir yerde kupayı kazansanız bile mali durumunuz hala diplerde oluyor. Bana petrol zengini Arap falan lazım :/
Küme düşer denilen Kuantan, ligi 2. bitirdi. FF Kupasını aldı. Valla bu kadar uğraşı bir Türk takımına versem çoktan ihya olmuştu takım ama Malezya'da çok garip bir sistem var. Bu sistem büyük takımlar keyfine bakarken alttan gelen takımlar büyüyemiyor.
Lig Panoraması
Kadromuzun Performansı
Nazri ve Hussam bu sezon tabiri caiz ise döktürdü. Nazri zaten son 3 senedir takımın bel kemiği ama bu sezon aldığımız Hussam da birçok maçı kazanmamızdaki en önemli faktördü. Yine bir kanat oyuncusu olan kiralık Bahari'de rotasyon olarak oynattığım maçlarda inanılmaz bir başarı gösterdi.
Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise ofansif oyun kurucumuz Naffi oldu. Eğer geçen sezonli performansının yarısını ortaya koysaydı belki de şampiyon olurduk. Önümüzdeki sezon için kadrodaki yeri şüpheli durumda.
Ödüller
Mali Durum
Bu para nereden çıktı bilmiyorum ama hayır diyememAma ligde galibiyet başı para olayı olmadığı için mali durumumuz eksilerde. Bu kadar başarılı olup halen maddi sıkıntı çekmek çok koyuyor adama.
YENİ REGENLER
Bu sezon da alt yapımızdan doğru dürüst regen çıkmadı. Nerede o ilk sezon çıkan regenler
Last edited by RodiMood : 03.Şubat.2015 at 06:47
Avrupa futbolunun gözünü seveyimMalezya'da para yok, eldeki 3 kuruş parayla alınacak oyuncu yok. İtibar desen yerlerde. Kısıtlı kadroyla bence çok iyi bir sezon geçirdik ama giderlerimiz çok az olmasına rağmen maliyemiz halen eksilerde. Artık doyum noktasına ulaştım gibi hissediyorum.
Burada devam edip etmeme kararıma yardımcı olması açısından bir anket istediğinde bulundum. Anket açılınca oy verirseniz sevinirim.
Ankette de oy veririm ama ben farklı bir takımda devam etmeni tavsiye ediyorum. Çin, G.Kore gibi bir ülkede aradığımızı bulabiliriz. Daha sonrasında itibarımız biraz daha düzelince Avrupa'ya döneriz![]()
Bildiğin diyarlara oy hakkımı kullandım. Boş koy Malezya'yı sen mi kurtarıcanOyunda açıksa Çin, Japonya ve Kore iyi olabilir. Avrupa en son turda olsun derim. Kupa için tebrikler
Ben senin yerinde olsam hala devam ederim. O yüzden oyumu o yönde kullandım. Ama yine de sen bilirsin.
Kupa ve ikincilik için tebrik ederim. Belki Konf. Kupasından iyi para gelirse yavaştan durumunu düzeltebilirsin.
hocam o kadar ugrastın, didindin, kuantanı sampiyon yapmadan buradan ayrılma derim, şampiyon olup asya sampiyonlar ligine bi gitsen mali durumda ihya olur belki o zaman, oyumu o yönde kullandım, son karar senin, acıkcası kariyeri takip etmek cok zevkliydi,
kararın ne olursa olsun şimdiden basarılar dilerim.
Senin Yerin Malezya. Napacan Başka Diyarları Orada da Ayrı Bir Uyum Falan Zor İş Onlar. Hem İşleri Yavaş Yavaş Yoluna Koyup Uluslararası Sahneye Çıkmışın. Bu Sezon Çok Daha İyi Olacak. Devam Malezya Candır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ya otur oturduğun yerde cefasını sen çektin sefasını başkasımı sürsünsen seneye şampiyon ol asya şl'ye git ordan vurursun parayı rodicim dövdürme kendini otur malezyada
Azcıkda olsa Asya Şampiyonlar Ligi oynamıştım fena para gelmiyorBu arada Malezyada devam
![]()
Yav aslında sakin kafayla düşününce gayet iyi yerdeyiz ama bendeki bu ara ara gelen hırs daha fazlasını istiyor
( Galibiyet primi olaydı iyiydi. Hep ondan ötürü oluyor bunlar)
Hocam bende de galibiyet primi yok. Yapacak bir şey yok. İdare edeceksin.