Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 124 sonuç

Konu: Başınızda Bir Büyük Bulunsun | '' THE CLUB '' Sheffield FC !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferler hayırlı olsun.Omar Row gerçekten çok iyiymiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Daha dün gözüme çarptı, Zero Sea'a Athena taktiği Bakalım sen dene beğenirsem ileride bende kullanırım belki.

Bu arada Junior Ogen ismi çok tanıdık geldi, sonradan hatırladım. Geçen seride Rangers kariyerimde vardı Maziye götürdüm beni...

Ek olarak; ahanda buldum FM 14'e başladığı profili Baya değiştirmişler çocuğun profilini...

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Omar Row gerçek bir transfer başarısı, Daniel Devin'de çok iyi güzel bir güncelleme daha olmu, bu arada hikayeyi de okudum. Öncelikle dünyanın ilk kurulan kulübü için verdiğin bilgilere teşekkür ediyorum. Hikayede gayet akıcı ve güzel Hadi başarılar
    Eyvallah sağolasın, bu sene bizimle bakalım seneyede alabilcekmiyiz Rowcuğumuzu

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferler hayırlı olsun.Omar Row gerçekten çok iyiymiş.
    Eyvallah dostum, gözbebeğimiz kara inci

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Daha dün gözüme çarptı, Zero Sea'a Athena taktiği Bakalım sen dene beğenirsem ileride bende kullanırım belki.

Bu arada Junior Ogen ismi çok tanıdık geldi, sonradan hatırladım. Geçen seride Rangers kariyerimde vardı Maziye götürdüm beni...

Ek olarak; ahanda buldum FM 14'e başladığı profili Baya değiştirmişler çocuğun profilini...
    Spoiler:  
    Taktikte defansı bütün takım yapıyor o yüzden hoşuma gitti, hem ekonomik sağbektir orta sahadır sol bektir uğraştırmıyor senin çocuk evrim geçirmiş, forvetten orta sahaya doğru ilerlemiş sağ kanat oynatıcam ben

İlginç bir kariyer olacak gibi.
    Bir de bu taktik çok dikkatimi çekiyor. Son zamanlarda çoğu kariyerde bu dizilişi görüyorum. Takip edeceğim. Belki ilerleyen zamanlarda ben de kullanabilirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam ayakta savunu kaldırmışsın. İyide yapmışsın. Zaten son öğrendiğime göre taktiği yapan arkadaş V2 sini çıkarmıştı. Onda oda aynısını yapmış. Zaten uzun zaman önce bende onu kaldırmıştım. Özellikle alt liglerde çok sıkıntı yaratıyor.
    Taktik tam dediğin gibi toplu savunma yapıyor. Hem ekonomik hemde rahat bulunur oyunculardan kurulu olduğu için işin kolaylaşıyor.
    Keşke genel direktifleri hiç vermeseydin. Ben bu seride onlardan hiç verim alamadım. O yüzden maç başında hep boş bırakıyorum. FM14 te işe yarıyordu.
    Transferlerin yine güzel. [MENTION=288772]RodiMood[/MENTION] hocam ben bu taktiği Adana kariyerimden beri kullanıyorum ve memnunum. Ragnar hocam kornerlerden çok gol atacaksın bilgin olsun. Özellikle uzaktan şutlarla atacaksın. Birde penaltılardan çok gol atacaksın. Toplu hücum yaptığından ötürü ceza sahası kalabalık oluyor. Ve bir dengesiz çıkıp penaltı yaptırıyor. Bu da senin gol şansın oluyor. [MENTION=288772]RodiMood[/MENTION] hocam taktiği yapan kişinin bu dizilişten başka aynı klasör içinde gelen toplam 5 farklı dizilişi daha var. Ben özellikle ilk 4-1-3-2 DOS (4-4-2) taktiğini kullanmıştım. Onunla Fenerbahçeye deplasmanda 5 tane bir sonraki hafta evimizde Beşiktaşa 4 tane atmıştım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu taktiği bilmiyorum ama ben Asimetrik Buldozer kullanmaya başladığımdan beri kornerlerimde patlama oldu. Meğerse korneri paslaşarak kullanınca daha verimli oluyormuş

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    İlginç bir kariyer olacak gibi.
    Bir de bu taktik çok dikkatimi çekiyor. Son zamanlarda çoğu kariyerde bu dizilişi görüyorum. Takip edeceğim. Belki ilerleyen zamanlarda ben de kullanabilirim.
    Bu ligdeki sonuçlara aldanmamak lazım en azından 3. 4.liglerde taktik daha iyi fikir uyandıracaktır hepimiz için

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam ayakta savunu kaldırmışsın. İyide yapmışsın. Zaten son öğrendiğime göre taktiği yapan arkadaş V2 sini çıkarmıştı. Onda oda aynısını yapmış. Zaten uzun zaman önce bende onu kaldırmıştım. Özellikle alt liglerde çok sıkıntı yaratıyor.
    Taktik tam dediğin gibi toplu savunma yapıyor. Hem ekonomik hemde rahat bulunur oyunculardan kurulu olduğu için işin kolaylaşıyor.
    Keşke genel direktifleri hiç vermeseydin. Ben bu seride onlardan hiç verim alamadım. O yüzden maç başında hep boş bırakıyorum. FM14 te işe yarıyordu.
    Transferlerin yine güzel. @RodiMood hocam ben bu taktiği Adana kariyerimden beri kullanıyorum ve memnunum. Ragnar hocam kornerlerden çok gol atacaksın bilgin olsun. Özellikle uzaktan şutlarla atacaksın. Birde penaltılardan çok gol atacaksın. Toplu hücum yaptığından ötürü ceza sahası kalabalık oluyor. Ve bir dengesiz çıkıp penaltı yaptırıyor. Bu da senin gol şansın oluyor. @RodiMood hocam taktiği yapan kişinin bu dizilişten başka aynı klasör içinde gelen toplam 5 farklı dizilişi daha var. Ben özellikle ilk 4-1-3-2 DOS (4-4-2) taktiğini kullanmıştım. Onunla Fenerbahçeye deplasmanda 5 tane bir sonraki hafta evimizde Beşiktaşa 4 tane atmıştım.
    Aynen abi, ayakta savun, daha yaratıcı ol ve serbestlik seçeneklerini kaldırdım. Adamlar daha takoz çok serbestlik iyi değil ne diyosam onu yapsınlar yeter Senin aksine genel direktifler bende oldukça işe yarıyor maçları paylaşınca göreceksin 3 4 farkı bulunca direktiflerin tamamını kaldırıyorum, fixtür sıkışık olduğu için zamana oyna, daha düşük tempo, pres yapma topa sahip ol falan diyorum maçın son yarım saatinde rölantide gidiyor maç

Bu taktiği bilmiyorum ama ben Asimetrik Buldozer kullanmaya başladığımdan beri kornerlerimde patlama oldu. Meğerse korneri paslaşarak kullanınca daha verimli oluyormuş
    Asimetriğide denedimde tek AMC li taktikleri sevmiyorum ben Bülent Korkmaz gibiyim 10 numaralarla anlaşamıyorum

9

Öncelikle bayaa altlarda olduğumuz için bu kısımlarda maçları 10'arlı gruplarla paylaşmak istiyorum 8.Lige falan tekabül ediyoruz sezonda 42 maç var teker teker gidersek 3 4 aya anca çıkarız Premier Lige.
    Takım taktiğe bayaa uyum sağladı ama söylediğim gibi buralar bizim için ölçü değil maçlar gördüğünüz gibi çok rahat geçiyor, buna rağmen maşallah gol yemediğimiz maçlarda yok iddaa bile artık bizim maçlarda üst seçeneğine 0.95 oran vermeye başladı Maçlarda fark 3 4 golle açılınca takım direktiflerini tamamen değiştirip oyuncuların kondisyonlarını korumak amaçlı maçı rölantiye alıyorum, topa sahip ol zaman geçir tempoyu düşür gibi seçeneklerle. Şuan için sıkıntımız yok FA Cup yaklaşıyor bakalım orda neler olacak 2 3 tur gideceğimizi düşünüyorum 3. 4. ligden takımlarla eşleşene kadar, ama olsun en azından maç paralarıyla önümüzdeki 7 8 sezonun yatırımını yapmış olacağız.
    Damlaya damlaya sheffield olacak inşallah...

Spoiler: ÖNE ÇIKAN MAÇLAR 

Spoiler: PUAN DURUMU 

Spoiler: OYUNCU VERİLERİ 

FA Cup'ta kolay bir rakiple eşleştik 2.eleme turunda 5.lig ekiplerinde (Varanama Conferance) Hemelle karşılaşacağız, süprize ihtimal vermeden turu geçip bir sonraki rakibimizi bekliyor olacağız...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tam tahmin ettiğim gibi çok iyi başlamışsın. Maalesef taktiğin en kötü yanı gol yeme oluyor. Ben artık yeni aldıklarımla yada yeni sözleşme imzalayacağım oyuncularıma bonus olarak gol yeme me veriyorum. Hatta bazısına en yüksek primi veriyorum. Ama yine de duramıyor gol yiyorlar.

EDİT: Duran toplar nasıl, bol gol oluyor mu ?

Tam tahmin ettiğim gibi çok iyi başlamışsın. Maalesef taktiğin en kötü yanı gol yeme oluyor. Ben artık yeni aldıklarımla yada yeni sözleşme imzalayacağım oyuncularıma bonus olarak gol yeme me veriyorum. Hatta bazısına en yüksek primi veriyorum. Ama yine de duramıyor gol yiyorlar.

EDİT: Duran toplar nasıl, bol gol oluyor mu ?
    Kariyeri açmadan önce interde, dortmund'ta falanda denedim abi taktiği yarım sezon gol yemede sıkıntı yok aslında tamamen oyuncuların kontsantrasyonundan kaynaklanıyor ve 1.kalecim connor roberts sakat 2 ay o yüzdende kaleyi tutan şut gol oluyor malesef.
    Duran top taktiğini ben kendi taktiklerimde de kullanıyodum zaten kısa pasla ön direkteki oyuncuya kullanıyor, penaltı noktasındaki adam çoğunlukla boş ona gönderdiğinde cepheden golü yazıyor zaten. ama onu kaldırdım bug gibi bişey yakın direk organizasyonları çalıştırıyorum takıma. Diğer türlü beleşe gol buluyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Evet bir bug olduğu benimde dikkatimi çekmişti. Özellikle boş adamdan dolayı rahat gol buluyorduk. Bende kısa pas yerine yakın direk- penaltı noktası falan denedim olmayınca bırakmıştım.

Evet bir bug olduğu benimde dikkatimi çekmişti. Özellikle boş adamdan dolayı rahat gol buluyorduk. Bende kısa pas yerine yakın direk- penaltı noktası falan denedim olmayınca bırakmıştım.
    Penaltı noktasına kullandırınca aslında oluyodu 1.3 te falan güncellemeyle onu halletiler bu seferde kısa pas olayı çıktı

Nesil
    2014

Güzel başlangıç tebrikler Bakalım FA CUP'ta neler olacak o kısımı merak ediyorum kaç tur görebilieceksin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Valla bug mug bilmem ben , kısa pasla kullanıp golümü bulurum Çünkü karşı takımda oyunun buglarından faydalanarak çok gol atıyor bana. Kimse yapay zekayı savunmasın şimdi

Ek olarak biz bu lige 3-4 gömlek büyüğüz. Ben FA Cup'u bekliyorum

Güzel başlangıç tebrikler Bakalım FA CUP'ta neler olacak o kısımı merak ediyorum kaç tur görebilieceksin
    Valla bug mug bilmem ben , kısa pasla kullanıp golümü bulurum Çünkü karşı takımda oyunun buglarından faydalanarak çok gol atıyor bana. Kimse yapay zekayı savunmasın şimdi

Ek olarak biz bu lige 3-4 gömlek büyüğüz. Ben FA Cup'u bekliyorum
    Lige fazlayız ama Allahın konferans takımı geldi düdükledi gitti bizi FA'da

Ligde yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz galibiyet serimize bir maçta berabere kalarak ara verdik ama bıraktığımız yerden devam ediyoruz. 22 maçta 93 gol attık önümüzde 20 maçımız daha var eğer bu gidişle devam edersek ki edicez ligde kırılması imkansız bir rekora imza atmış olacağız, ligden zaten 3 gömlek üstünüz FA cupta takımı denemek istiyorum aslında ama oradada büyük bir şok yaşadık malesef...

Spoiler: OYUNCU VERİLERİ 

Kupada beklenmedik bir şekilde elendik.. rakibe çerez, çer çöp derken havamızı aldılar yolladılar bizi. İlk maçta şanssızlığımızdan ötürü berabere kalmıştık. 2.maçta geriye düşünce ufak tefek değişiklikler yaptım ve daha atak oynamay başladık, nitekim maçın sonlarına doğru beraberliği yakaladık ama takımı geri çekmek uzatmalarda işi bitirmek yerine hırsımın kurbanı olduk.. Golden sonra rakibin morali bozulur 2.yide sallarız diyerek bütün oyuncuları ileri çıkardım fakat daha değişiklikler tamamlanmadan bir kontrada 2.golü yedik
    ve malesef kupadan daha ilk turda elendik....
    Ligdeki gidişatımızı zaten görüyosunuz herhangi bir sıkıntı yok, o yüzden kalan maçları toplu bir şekilde paylaşıp yeni sezona geçmeyi planlıyorum...
    Spoiler: MAÇ AYRINTILARI 

Hocam tam saha pres uyguluyosun taktikte takımın kondisyonunda sıkıntı yaşamıyo musun ya da sakatlık hem de ingilterenin sıkışık fikstüründe

Quote Originally Posted by blackwhiter View Post
    Hocam tam saha pres uyguluyosun taktikte takımın kondisyonunda sıkıntı yaşamıyo musun ya da sakatlık hem de ingilterenin sıkışık fikstüründe
    Abi tektük sakatlıklar oluyor arasıra, maç içinde kondüsyonun düşmemesi için 3 4 fark varsa 60'dan sonra takım direktiflerini temizliyorum. Zamana oyna, daha düşük tempo, topa sahip ol, press yapma gibi talimatları veriyorum oyun anlayışınıda rolantiye alıyorum. Full 90 dk tam saha press yapmıyoruz, dediğin gibi senede 42 maç bu seviyede takımı hastanelik eder mazallah

edit: ha bu arada maçlarımız zaten yoğun olduğu için antrenmanlarıda çok sıkı tutmuyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

93 gol hay maşallah nazar değmesin.
    Benim takımda son zamanlarda bir tutukluk var yoksa dediklerini bende uygulayacağımda olmuyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Cillop gibi çocukları kiralamış eziyor milleti Bişi sorcam mali durum ekranını atsana bi

93 gol hay maşallah nazar değmesin.
    Benim takımda son zamanlarda bir tutukluk var yoksa dediklerini bende uygulayacağımda olmuyor.
    Abi son zamanlarda bendede var o namağlup giderken 2 mağlubiyet aldım, çok gol yemeye başladım diğer maçlarda da sıkıntı başladı bendede
    Cillop gibi çocukları kiralamış eziyor milleti Bişi sorcam mali durum ekranını atsana bi
    Atayım gözüm buyur
    Spoiler: Maliye 

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

İyi gene sen + daymışsın.

Nesil
    2014

Yok artık o ne ya Gerçi 3 sezon öyle gider takım sonra iş başka boyuta geçiyor . Tabi bu durum sende olmaya bilir. Çünkü bende belli bir yönetim yok takım prof olamıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Kiralık katiller iş başında :P

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Takımın maşallahı var hocam. Rekor kıralım bu sezon

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ben daha 83 yada 86 golü bulmuşum. Averaj +50 küsur olmuş.

İyi gene sen + daymışsın.
    Yok artık o ne ya Gerçi 3 sezon öyle gider takım sonra iş başka boyuta geçiyor . Tabi bu durum sende olmaya bilir. Çünkü bende belli bir yönetim yok takım prof olamıyor
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Kiralık katiller iş başında :P
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Takımın maşallahı var hocam. Rekor kıralım bu sezon
    Ben daha 83 yada 86 golü bulmuşum. Averaj +50 küsur olmuş.
    Herkese teşekkürler sezonu bitirdik rekor mekor kalmadı, 140 küsur gol attık :O
    Başkanımız zaten bi tane ne istesek yapıyor kerata, 158 yıllık kulüp tarihinde ilk defa bir başarı, bir şampiynluk gördü müzemize şimdilik ilk kupamızı koyduk ve kolleksiyona başladık...

Spoiler: KALAN MAÇLARIMIZIN SONUÇLARI 

Yıldız oyuncumuz Omar Row yılın futbolcusu seçildi, her ne kadar bu kadar düşük bir ligdede olsak çocuk fırtına gibi esti sol kanatta. 42 maçta 17 gol 37 asistle oynadı ! Yıllardır böyle bir istatistik görmedim, gelecek yılda tekrar kiralamak için elimizden geleni yapacağız.

158 yıl sonra gelen kupa ünlü ingiliz gazetesi Daily Mail'ede manşet oldu, Gazete yıllar sonra gelen şampiyonluk başlığıyla manşetlerine taşıdı bizi.

Gelen şampiyonluktan sonra hiç fırsatı kaçırmadık direk soluğu yönetimin kapısında aldık,
    başkan beni okula gönder dedim o da tabiki ragnarcım ayıp ediyon cnımss yhaa dedi.
    Bu arada, 1 sezonluk kişisel gelişimide koydum. Münkün olduğunca ilk 11'i değiştirmememe rağmen kararlılığım değişmemiş,
    taktik ve tekniksel antrenörlüğüm ve genç oyuncu bilgi seviyem en çok gelişen yerler olmuş.

Spoiler: PROFİL GELİŞİMİ 

Spoiler: ALEX LİSLES 

Spoiler: LES DARLEY 

Spoiler: MİTCH PENTY 

Spoiler: RUDİ DAWSON 

Bu arkadaşlarda bu yıl altyapımızdan çıkan çocuklar, bu 4ü içlerinde en iyi olanları. Penty ve Dawson'dan beklentim büyük aslında gelecek sezon direk 11'de oynatsam mı ne diyosunuz ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk için başarılar , Penty oynar da Dawson ilk 11 için erken.

Ek olarak sezon sonu puan durumu diye , FC United in puan durumunu vermişsin

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Tebrikler hocam, şu ana kadar pek takip edemedim ancak artık ilgileneceğim mutlaka.
    Regenleri beğendim, Rodi hocamın da dediği gibi Dawson için erken. Biraz çalışsın kerata.

Penty'nin çabukluk antrenmanıyla hızı hızlanmayı 10 üstüne çıkarması lazım yoksa arkayı yol ederler, gerçi ligin seviyesine bakıp sıkıntı olmaz diyorsan ilk 11 oynayabilir. Bu arada bu Omar Rowe'a uyuzum, Sky Bet L1'de 11 maçlık yenilmezlik serimi bozdu her duran topta bir tehlike çıkarıyor eleman

Nesil
    2014

Penty'nin hız olayı gelişşr sanırım ama istenilen hız gelişimini göstermezse yanına hızlı biri onun hız açığını kapatır, tesis durumu nasıl bu arada iyimi ki o kadar bende 5 senedir çıkan regenler hep boş beleş en iyisi 1 yıldız potansiyelli kıskandım şuan

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri