Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: 2014-2015 Sezonu Avrupa Ligi Şampiyonu GALATASARAY - SEZON II

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

süper bir sezondu gerçekten ancak 5+3 kullandığım için aynı kadro ile devam edeceğiz büyük ihtimalle.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Telles'i satma derim, ileride daha da büyük meblağlara satılıyor. Burak'ı yolla gitsin, 3e 5e bakma hiç, sene sonu çöp oluyor. Onu satıp yerine Enes'i yedeğe de Muhammed'i al. Yabancı forvete lüzum yok bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Telles'i satma derim, ileride daha da büyük meblağlara satılıyor. Burak'ı yolla gitsin, 3e 5e bakma hiç, sene sonu çöp oluyor. Onu satıp yerine Enes'i yedeğe de Muhammed'i al. Yabancı forvete lüzum yok bence.
    burakı malesef elimde tutmam gerekecek. çünkü real madrid enes ünal ı aldım. 3. forvet olarak da sürpriz bir isimle anlaştım.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    2015/16 Burak Yılmaz:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    2015/16 Burak Yılmaz:
    ben 55 maçta 40 yaptım.

Şeytanın Bacağını Kırıp Sezonu Tamamlamışsın Bir de Sabri Reyizi Beğenmiyorsun Adam Sana Uefa Kazandırmış

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ayrılan Oyuncularımız Oldu.

Kale'de Muhteşem İşler Çıkaran Kupa Maçları Haricinde Tam 60 Maç Kalesini Koruyan Fernando Muslera'yı Monaco Takip Ediyordu. En Makul Fiyata 17.25 milyon euro ya sattık. Giderken Takımda Karışıklıklar Oldu. Ancak Oyuncularla Yaptığımız Toplantı'da Tatlıya Bağladık.

23 Maçta (20 si ilk 11) İstikrarlı Bir Görüntü Çizen Blerm Dzemaili'yi Bordeaux Takımına 6.25 Milyon Euroya Sattık.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Şeytanın Bacağını Kırıp Sezonu Tamamlamışsın Bir de Sabri Reyizi Beğenmiyorsun Adam Sana Uefa Kazandırmış
    Bana Kupayı Kazandıran Burak Yılmaz dede 55 maç 40 gol nedir yaa Sabri Reisin Yeri Apayrı Reisi Sevmeyelim de Taşa mı Dönelim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Son Ayrılan İsim İse Alex Telles Oldu. Valencia Kulübünün Verdiği 11 Milyonluk Teklifi Kabul Ettik Ve Valencia Kulübü İle Anlaşma Sağladık.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Tabi Yerlerine Adam Bulmayı Unutmadık. Önce Kaleyi Milli Eldiven ONUR RECEP KIVRAK'a Teslim Ettik. Bedeli 8.75 milyon euro.

Dzemaili'nin Satılmasından Sonra Alternatif Transfere Yöneldik. Eskişehirspor'lu Aytaç Kara Tam'da Bize Uygun Transfer Olarak Göründü ve Çok Çabuk Anlaşma Sağladık. Bedeli 3.9 milyon euro

Forvet Alternatifi Olarak Gene Eskişehirspor'dan Andaç Güleryüz'ü Transfer Ettik. Bedeli 12 bin Euro.

Sağ Açıkta Nokta Atışı Transfer Planlarım Vardı Devre Arasından Beri Botafogolu Sağ Açık Daniel'i Takip Ediyordum ve Onu Sezon Sonunda Transfer Etmeyi Başardık. Bedeli 9 Milyon Euro.

Satışların İyi de Sanki Aldığın Adamlara Biraz Fazla Para Vermişsin? Andaç da Galatasaray'da İş Yapmaz Keşke Çocuğu Köreltmeseydin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    ben 55 maçta 40 yaptım.
    Hangi rolde oynattın? Ben fırsatçıda kullandım, affetmiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Satışların İyi de Sanki Aldığın Adamlara Biraz Fazla Para Vermişsin? Andaç da Galatasaray'da İş Yapmaz Keşke Çocuğu Köreltmeseydin.
    alternatif forvet olacak zaten umut ve burak elde duruyor satmadım. Andaç En Fazla Kupa Maçlarında Boy Gösterir.. Türk Oyunculardan Andaç Hariç Hepsi İle Sıkı Pazarlık Yaptım En Son İndikleri Rakamdan Aldım Başka Yapacak Bir Şey Yok. Daniel'de Aslında 6 ya Kapatırdım Ama Brezilya'dan Adam Almak Pek Kolay Değildir. O Yüzden 9 milyonu iyi bayıldık.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Hangi rolde oynattın? Ben fırsatçıda kullandım, affetmiyor.
    fırsatçı oynuyor bende de ama kanatlar ike oynuyor. (Sneijder, Olcan)

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    fırsatçı oynuyor bende de ama kanatlar ike oynuyor. (Sneijder, Olcan)
    Benim sol kanat İKE, Sağ kanat KO. (Bruma-Yasin, Olcan)

gidenlerden iyi para kaldırmışızda, gelenlerden kıvrak dışındakileri tanımıyorum profil koyaydın iyiydir hoca

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İlk sezon çok iyi geçmiş. Yeni sezonda başarılar. İyi fiyatlara satmışsın oyuncuları ama alırken de biraz pahalıya almışsın.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Telles gitmeseydi keşke.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunun gerçekçi yanı Türk futbolcuları 10 ton para istiyor
    Kadroyu sağlamlaştırmışız.Fazla dağıtmamak iyi olmuş.Bu sene lig ve kupa rahatlıkla gelir.ŞL'de ne yapacağımız önemli

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    gidenlerden iyi para kaldırmışızda, gelenlerden kıvrak dışındakileri tanımıyorum profil koyaydın iyiydir hoca
    dün girmeye fırsatım olmadı ragnar bugün ikisini de koyacam merak etme.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İlk sezon çok iyi geçmiş. Yeni sezonda başarılar. İyi fiyatlara satmışsın oyuncuları ama alırken de biraz pahalıya almışsın.
    Bu Seneki Kanayan Yara türk Oyuncuyu fahiş fiyata alma.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Oyunun gerçekçi yanı Türk futbolcuları 10 ton para istiyor
    Kadroyu sağlamlaştırmışız.Fazla dağıtmamak iyi olmuş.Bu sene lig ve kupa rahatlıkla gelir.ŞL'de ne yapacağımız önemli
    Yerlerine İyi Adamlar Aldık Aslında. Bakalım Neler Yapacağız Bu Sezon.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Onur doğru tercih olmuş. Aytaç Kara da [MENTION=284706]NomrukaN[/MENTION] ın kariyerinde iyi bir gidişat gösteriyordu. Diğerlerini bilemeyeceğim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Onur doğru tercih olmuş. Aytaç Kara da @NomrukaN ın kariyerinde iyi bir gidişat gösteriyordu. Diğerlerini bilemeyeceğim.
    Andaç Güleryüz Gerçekte Beğenerek Takip Ettiğim Bir Oyuncu. Oynayıp Gelişmesini Beklediğim İsimlerden Biri Andaç. Pandev Sözleşmesi Sona Erince 3. Forvet Arayışındaydım Yerli ye Karar Kıldım ve Andaç'ı Transfer Ettim. Daniel İçin İse Bu Kariyere Başlamadan Ajax da Oynamıştım. Çok Hoşuma Gidiyordu. 2. Sezon Daha 5 Maç Oynanmasına Rağmen 9 Asist Yapmıştı. Sağ Açıkta Vites Yükseltecek Transfer Olacağını Düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Andaç'tan pek umutlu değilim ama Aytaç iyi bir tutoring ve yeterli miktarda forma şansı ile canavar olur.
    Alternatif olarak stoperde Rize'deki Sezer Özmen iyi bir profili var.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

En Son Transferimiz Stoper Bölgesine Oldu. Mersinli Efe Halil Özarslan'ı Transfer Ettik ve Transfer Dönemini Kapattık. Bedeli 400 bin Euro...

Transferler çok iyi Onur bende çok iyi performans gösteriyordu yani Muslera'yı aratmaz. Hocam bir de ilk sezon kullandığın taktiği atabilirmisin acaba

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Proudlion View Post
    Transferler çok iyi Onur bende çok iyi performans gösteriyordu yani Muslera'yı aratmaz. Hocam bir de ilk sezon kullandığın taktiği atabilirmisin acaba
    bu akşam atıcam dostum

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Efe Halil'i önerip önermeme konusunda kararsız kalmıştım ama zatenden sen almışsın. Benim kariyerimde ilk önce kötü bir başlangıç yapmıştı ama sonra toparlamıştı. Hakemlere bol bol itiraz eder, ondan vazgeçirmelisin. Özellikle önemli ve tansiyonu yüksek maçlarda sarı kartı varken itirazdan 2. sarıyı yiyebiliyor. Bir de her ne kadar büyük maçlarda oynamaktan keyif alıyor dense de baskıyı kaldıramayıp saçmalayabiliyor. Tabii senin kariyerinde nasıl oynar bilemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler güzel olmuş.Aldığın oyuncular gereken patlamayı yapacaktır.Bir de şl'de Bruma-Daniel uçurur ofof

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri