Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Taraftar tepkili hocam, Allah yardımcın olsun. Tesisleri basmasınlar.
    Tesis zaten taraftara ait basma gibi bir durum yok

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    o şişman istifa etsin artık yemiş domuz etini yemiş domuz etini klübün parasıyla sefa içinde yaşıyor taraftar haklı
    senin yaşadıkların benim maç motorundan çektiklerimin yanında tırt sana gösterdim
    daha fazla uzatmıyorum
    Aynen kardeşim sizin gibi insaları gördükçe moralim düzeliyor

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam stoperlerinin konsantrasyon ve soğukkanlılıkları düşük kalıyor. Onları arttırmanı öneririm. Hocam taktiğin tutmuyor gibi bence köklü bir değişiklik yapmanı öneririm.
    Her takıma aynı dizilişle çıkmıyorum ki Rakip analizi yapıyorum. Stoperlerde emin ol alabileceklerimizin arasında en iyileri yani herşeyin tam olmasını beklemiyorum ama bu ligde de bu kadar sırtmamamsı gerkeiyor. Anlayamdığım yada tanımlayamadığım başka bir sıkıntı var şuan

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Dostum sen bi duş al 2 rekat şükür namazı falan kıl ortalama her maç 20 şut çekmişsin 1 gol atmışsın. Takımada söle kiliseye falan götür günah çıkartsınlar bişey yapsınlar

Şükür namazımı kılayım Şükür namazı kılmak için başarılı olmak lazım, başarısız olduğumamı şükredeyim ama işte maçları incelemişsin cidden çok cenabet takım

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Şükür namazımı kılayım Şükür namazı kılmak için başarılı olmak lazım, başarısız olduğumamı şükredeyim ama işte maçları incelemişsin cidden çok cenabet takım
    Hayatta olduğuna aldığın nefese şükret, 2 dua et belki mükafatını alırsın diyorum maçlarda

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri