Originally Posted by
rexpo1994
Yıldız üretim fabrikasının tesisleri kötü olur mu hocam,hemen el atmak lazım oraya,tabi iyide başkan gerek.Sezon içerisinde antrenmanları nasıl yapıyorsun hocam,ben dengeli-ortalama ve maçtan önce ve maçtan sonra 1 gün izin veriyorum yoksa çok sakatlık oluyor.
Hocam bende normalde antrenmanları ne taraf sıkıntılı ise orayı çalıştırıyordum. Mesela çok gol yiyorsak savunma ve savunma yerleşimi çalıştırıyordum. Ama [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] ın önerisi ile asistana bıraktım. Şimdi o idare ediyor. Bireyselleri de vermiştim ama baktım ki gelişimleri sıkıntılı şimdi kendim aldım. O izinleri bende veriyorum.

Originally Posted by
davidalaba27
2002'li çocuk 18 yaşında

Çocuk 2002 doğumlu

Bakalım 2015 doğumluları da görecek miyiz.

Originally Posted by
deMarcos
Yıl 2020 kanka.

Gençlerin hepsini paylaşamamıştım. Bunlarda devamı.

[/IMG][IMG]

[/IMG]

[/IMG]
Transfer Geçmişimiz

[/IMG]
Taraftar Yılın Futbolcusu

[/IMG]
Vergi cezamız çıkmadı.

[/IMG]
Reklam Gelirimiz

[/IMG]

[/IMG]
Medyanın tahmini
Bu sezon medyayı haklı çıkarmayı planlıyorum. 12-14 arası bir yer edinsek yetecektir.

[/IMG]

[/IMG]
Sezon boyunca dağıtılacak primlere karar verdik. ZTK yı yüksek tuttum. Maksadım orda iyi bir performans elde edip gruptan çıkmak istiyorum. Bu şekilde mali durumumuz iyileşecek.
Bu arada yine çok hazırlık maçı yaptık. Onları sonraki paylaşımlarımda güncelliyeceğim ama Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş deplasmanlarından toplamda 810 B TL gibi bir gelir elde ettik.

[/IMG]
Eğitim şart

Aynı şekilde Asistanımızı da gönderiyoruz. Beraber takılacağız.

[/IMG]
Bir kaç iş teklifleri geldi. Her geleni görüşmeden ret ettim.

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]
Olimpiyatlara iki takım katılıyormuş. Final oynadığımızdan dolayı biz de katıldık. Grubumuz birazcık zor gibi duruyor.
Bu arada bir sonraki güncellemede bir kaç sürprizimiz var.

[/IMG]