1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Barrow AFC | Amatör Kasaba Takımının Yükselişi

Hybrid View

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.
    Teşekkürler

---------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar konu biraz geç onaylandığı için doğal olarak kariyerde biraz ilerledim. O yüzden tek tek maçlarla sizi sıkmak istemiyorum. Zaten İngiltere 7.ligde miyiz 8.ligde miyiz belli değil sezonda 42 maç yapıcaz tek tek paylaşırsak uğraşılmaz bi hal alır. Ben en son puan durumunu atayım ona göre bi değerlendirme yaparız.

Daha 17 hafta var deyin nolucağı belli olmaz tepede de bitirebiliriz diptede Fakat şöyle bir sıkıntı var Rasim Ozan'ın deyimiyle, hakemler ve federasyon bizi bitirme projesi uyguluyo ama inanamazsınız. Yukarda paylaştığım maçlardada olmuştu ama geçen çok önemli bi maçta 92.dakka 2-1 öndeyim. Topta yok piyasada rakip dışardan bizim ceza sahasına Burak Yılmaz gibi atladı. Hakemde inanılmaz bir şekilde penaltı verdi. Golün santrası bile yapılmadı. tabi maçtan sonra hakeme federasyonu ağzıma ne gelirse saydırdım gazeteciler aracılığında 2 gün sonra federasyonla ilgili mesaj geldi

Ama pes edecekmiyiz ? HAYIR. Sonuna kadar gidip Federasyona,hakemlere inat çıkıcaz bu ligden. Başka yolu yok

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri