Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir çok kez save bozulması sonucunda ve en sonda 1 yıl geriye gittiğimizden dolayı;

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Tüm olumsuzluklara inat devam edelim.

1 20.00%
  • Bu kariyeri kapatıp en baştan farklı bir kariyerle devam edelim.

4 80.00%
Sayfa 13 / 20 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 594 sonuç

Konu: Boğazın Gençleri Meydan Okuyor; Dardanel ile 7. Sezon (2024-2025)

Nesil
    2014

Gençler ilerlemediği gibi bazılarının kararlılık gibi önemli özelliği düşüş yaşamış, Sanırım ders verdiriyorsan eğer ders verenin kararlılığı düşükse genç oyuncununda kararlılığını düşürür. Birde şunu yapmanı öneririm oyuncuları hızlı şekilde geliştirmek istiyorsan eğer. Geleceğinden ümitli olduklarını AS takıma al. Onları 19 yaş altı için 90 dakika uygundur seçeneğini ekle bireysel antrenmanda ağır olsun sorun olmaz gelişirler ama çok ağır olmasın. As takımda alacağı antrenman ile 19 yaş altında alacağı antrenman arasında çok fark var bunu zaten gelişimde göreceksin

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yıldız üretim fabrikasının tesisleri kötü olur mu hocam,hemen el atmak lazım oraya,tabi iyide başkan gerek.Sezon içerisinde antrenmanları nasıl yapıyorsun hocam,ben dengeli-ortalama ve maçtan önce ve maçtan sonra 1 gün izin veriyorum yoksa çok sakatlık oluyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Abi oyunda heralde hiç normal oyuncu kalmadı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Şimdi Ptt'de yabancılarında gelmesiyle Dardanel gücüne güç katacak

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Gençler ilerlemediği gibi bazılarının kararlılık gibi önemli özelliği düşüş yaşamış, Sanırım ders verdiriyorsan eğer ders verenin kararlılığı düşükse genç oyuncununda kararlılığını düşürür. Birde şunu yapmanı öneririm oyuncuları hızlı şekilde geliştirmek istiyorsan eğer. Geleceğinden ümitli olduklarını AS takıma al. Onları 19 yaş altı için 90 dakika uygundur seçeneğini ekle bireysel antrenmanda ağır olsun sorun olmaz gelişirler ama çok ağır olmasın. As takımda alacağı antrenman ile 19 yaş altında alacağı antrenman arasında çok fark var bunu zaten gelişimde göreceksin
    Zaten pişman oldum. Artık dediğin gibi yapacağım. Bu sezonda hiç mentor aramadım bile direk gençleri aldım geçtim.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yıldız üretim fabrikasının tesisleri kötü olur mu hocam,hemen el atmak lazım oraya,tabi iyide başkan gerek.Sezon içerisinde antrenmanları nasıl yapıyorsun hocam,ben dengeli-ortalama ve maçtan önce ve maçtan sonra 1 gün izin veriyorum yoksa çok sakatlık oluyor.
    Hocam para yok ah para olsa yapacağız da olmayınca olmuyor.
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Abi oyunda heralde hiç normal oyuncu kalmadı
    Yavaştan sahneden iniyorlar. En son MEhmet Topal ile Hasan kabze bıraktı.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Şimdi Ptt'de yabancılarında gelmesiyle Dardanel gücüne güç katacak
    Hocam boşuna ümitlenme derim. Yabancı transferi yapmayacağım.
    Gelen Gençlerimiz
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    Futbol Direktörümüz bu çocuğu buldu ama transfer politikamız gereği onay vermedik.
    [IMG][/IMG]
    Asistanımızın son profili
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

2002'li çocuk 18 yaşında

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

2002'li çocuk 18 yaşında
    Yıl 2020 kanka.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam bende normalde antrenmanları ne taraf sıkıntılı ise orayı çalıştırıyordum. Mesela çok gol yiyorsak savunma ve savunma yerleşimi çalıştırıyordum. Ama [MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] ın önerisi ile asistana bıraktım. Şimdi o idare ediyor. Bireyselleri de vermiştim ama baktım ki gelişimleri sıkıntılı şimdi kendim aldım. O izinleri bende veriyorum.
    2002'li çocuk 18 yaşında
    Çocuk 2002 doğumlu Bakalım 2015 doğumluları da görecek miyiz.
    Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Yıl 2020 kanka.

Gençlerin hepsini paylaşamamıştım. Bunlarda devamı.
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Transfer Geçmişimiz
    [IMG][/IMG]
    Taraftar Yılın Futbolcusu
    [IMG][/IMG]
    Vergi cezamız çıkmadı.
    [IMG][/IMG]
    Reklam Gelirimiz
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Medyanın tahmini
    Bu sezon medyayı haklı çıkarmayı planlıyorum. 12-14 arası bir yer edinsek yetecektir.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Sezon boyunca dağıtılacak primlere karar verdik. ZTK yı yüksek tuttum. Maksadım orda iyi bir performans elde edip gruptan çıkmak istiyorum. Bu şekilde mali durumumuz iyileşecek.
    Bu arada yine çok hazırlık maçı yaptık. Onları sonraki paylaşımlarımda güncelliyeceğim ama Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş deplasmanlarından toplamda 810 B TL gibi bir gelir elde ettik.
    [IMG][/IMG]
    Eğitim şart
    Aynı şekilde Asistanımızı da gönderiyoruz. Beraber takılacağız.
    [IMG][/IMG]
    Bir kaç iş teklifleri geldi. Her geleni görüşmeden ret ettim.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Olimpiyatlara iki takım katılıyormuş. Final oynadığımızdan dolayı biz de katıldık. Grubumuz birazcık zor gibi duruyor.
    Bu arada bir sonraki güncellemede bir kaç sürprizimiz var.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Olimpiyatlar Gruplar 1. Maç
    [IMG][/IMG]
    Olimpiyatlar Gruplar 2. Maç
    [IMG][/IMG]
    Olimpiyatlar gruplar 3. Maç
    [IMG][/IMG]
    Gruplar öncesi 18 kişilik bir kadro oluşturmamız istendi. Bizde pek dikkat etmeden 3 stoper harici başka bir stoper almamışız. Bu da bize pahalıya patladı. Mecburen değişikliklerde stoper yerine orta saha oyuncuları koyduk.
    Grup öncesi umudum ben ile Kamerun'un çıkması idi ama iyi ki umudum gerçekleşmemiş.
    Çeyrek finalde hiçte karşılaşmak istemeyceğim bir ekip çıktı.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    İki kez öne geçmemize rağmen stoperleri dinlendirmek istememden ötürü yaptığım değişiklik pahalıya patladı. Keşke yedekler için de kadroya stoper alsaymışım.
    Hatta tüm değişiklik haklarımızı kullandıktan sonra iki sakat verdik. Bu yüzden maçı 9 kişi tamamladı. Saolsun hakem de elinden geleni ardına koymadı.
    [IMG][/IMG]
    Sanki İspanya-Almanya-Hollanda'yı yönetiyoruz da çeyrek finali beğenmiyorlar. Altı üstü bir Kosta Rika.
    [IMG][/IMG]
    Sürpriz.
    Boş tek genç milli takım vardı. Bize hayır demediler.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni transferler ve Hollanda hayırlı olsun hocam. Bu gençlerle PTT de de işin zor gözüküyor kolay gelsin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Abi keşke birkaç yabancıyla kadroyu güçlendirseymişsin. Olimpiyatlardaki takımlardan boşta oyuncu yok muydu?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yeni transferler ve Hollanda hayırlı olsun hocam. Bu gençlerle PTT de de işin zor gözüküyor kolay gelsin
    Saolasın. Hocam zaten ilk yılımda küme düşmeyim yeter. Sonra yavaştan yukarılara tırmanırız.
    Abi keşke birkaç yabancıyla kadroyu güçlendirseymişsin. Olimpiyatlardaki takımlardan boşta oyuncu yok muydu?
    Hocam haklısında işimi biraz zorlaştırmak istedim. Bakalım neler yapacağız göreceğiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam Fazlı Kocabaş'ın geçmişini atabilir misin sanırım ADS'de 5 yıl daha oynayıp efsane oldu ligin 11'inde gördümde o yüzden istiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam Fazlı Kocabaş'ın geçmişini atabilir misin sanırım ADS'de 5 yıl daha oynayıp efsane oldu ligin 11'inde gördümde o yüzden istiyorum
    Buyur hocam. Profilinide atıyorum. Gözlemci gönderdim. Eğer gelmek isterse mentor olarak kadroya alabilirim. Bu arada [MENTION=284706]NomrukaN[/MENTION] hocam sayesinde Umutu almaya çalışıyorum. 200 B TL bonservis vereceğiz ama işimize yarayacaktır.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Kosta Rika neyini beğenmiyormuş Çeyrek Finalin?
    Hollanda'ya gitmek iyi olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Kosta Rika neyini beğenmiyormuş Çeyrek Finalin?
    Hollanda'ya gitmek iyi olmuş
    Aklıma gelen tek düşünce menajerin koltuğunda gözüm vardı. Eylül ayında yerinden olma ihtimali çok yüksekti. Bende yerine geçmeyi planlıyordum. Ama bence de iyi oldu. Hollanda ile şu anda Olimpiyatlar da finaldeyiz.
    Yarı finalde kalede sürpriz bir tanıdık vardı. Her ne kadar kendisini çok sevsem de benden 5 yemekten kurtulamadı.
    34 yaşındaki bir kalecinin 23 yaş altında ne işi var anlamadım.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hocam dediğim gibi Fazlı ADS efsanesi olmuş Markaj 18 PTT 1.Lig için olağanüstü bir adam alabilirsen çok yararı olur

Nesil
    2014

Abi çok büyük hata yapmışsın yanlız PTT 1. Lig primini niye düşük tuttun çok etkiliyor

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Abi çok büyük hata yapmışsın yanlız PTT 1. Lig primini niye düşük tuttun çok etkiliyor
    Haklısın ama benimde pek bir beklentim yok. Ligde kalsak yeter. Önemli olan para kaynağı ZTk.
    Hocam dediğim gibi Fazlı ADS efsanesi olmuş Markaj 18 PTT 1.Lig için olağanüstü bir adam alabilirsen çok yararı olur
    Gözlemci raporuna göre gelmek istemiyormuş bende zorlamadım.
    Hollanda 23 Yaş Altı milli takımla ilk maçımıza çıktık.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Lütfen arkadaşlar rakibimizin kalecisine bakın.
    [IMG][/IMG]
    Ve finaldeyiz. Rakibimiz İspanya 23 yaş altı takımı oldu. Arjantini 1-0 penaltı ile elediler.
    [IMG][/IMG]
    İspanyollara kaleyi göstermedik.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Olimpiyatlara damgamızı vurduk.
    [IMG][/IMG]
    Aslında bizim oyuncumuzda 5 gol atmıştı ama Jimenez daha az süre almış. Ondan o kral oldu.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bu maçtan bir kaç gün sonra Hollanda Menajeri Martin Jol emekliye ayrıldı. Düşündüm başvurayımmı diye sonra ne olacak sanki belki olur dedik başvurduk. Ama bizi seçmediler hatta seçilen hoca üstüne üstlük aşağıdaki uygulamayı reva gördü. Demekki kimsenin koltuğuna göz dikmeyecekmişin.
    [IMG][/IMG]
    Şu anda bir tek Fil dişi sahilleri 23 yaş altı takımı boşta duruyor. Sizce oraya başvurayımmı ne dersiniz? Zaten şimdi kaydetip yatacağım. Yarına kadar görüşlerinize göre bir karar vereceğim.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.

Nesil
    2014

Vaaay Milli Takımda Madalya helal Bakalım profil coşacak mı?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hollandayı uçrmuşsun ama yine kovmuşlar. Hocam senin kovuyorlar ama şimdiye kadar hiç bir klüpte başarısız sonuçlar almadın bana göre

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar dilerim müsait bir zamanda okuyacağım.
    Teşekkür ederim. Şimdi den keyifli okumalar dilerim.
    Vaaay Milli Takımda Madalya helal Bakalım profil coşacak mı?
    Teşekkürler ama profilde hala değişiklik yok.Uyum-Kararlılık hala 5 , Disiplin ve gençlerle çalışma 4 olarak duruyor.

Hollandayı uçrmuşsun ama yine kovmuşlar. Hocam senin kovuyorlar ama şimdiye kadar hiç bir klüpte başarısız sonuçlar almadın bana göre
    Hocam artık alıştım. Sahiden Yılmaz Vurala döndüm.
    Ama bir daha genç milli çalıştırırsam A milli takıma göz dikmeyeceğim.

Olsun madalya almadık da demeyiz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Altın madalya için tebrikler , bence bir süre Dardanel'e odaklanalım. İleride Türk milli takımında boşluk olursa oraya geçeriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Olsun madalya almadık da demeyiz
    aynen en azından kariyerimize bir altın madalya eklemiş olduk.
    Altın madalya için tebrikler , bence bir süre Dardanel'e odaklanalım. İleride Türk milli takımında boşluk olursa oraya geçeriz.
    Teşekkürler. Ama şu gençlerle çalışma özelliğinin gelişip gelişmediğini deniyorum. Bu yüzden bir 20 yaş milli takımına daha başvurdum. Bakalım kabul edeceklermi.
    Bir de takip eden arkadaşlardan bir ricam olacak. Özellikle kendi maçlarında 1-2 farkla öne geçtiğinizde rakibiniz dizilişinde ne gibi değişiklikler yapıyor. Bu konu hakkında bilgilendirirmisiniz. Bunu sormamın nedeni özellikle bazı maçlarda bu şekilde öne geçtiğimde rakibim 4-3-3 şeklinde bir 3 forvete dönüyor. Sadece bana karşımı yapıyorlar merak ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam 433 den farklı 4-2-4 gibi gibi dizilişlere de geçebiliyorlar ama genellikle senin de dediğin gibi 4-3-3 dar alan taktiğine geçiyorlar.Benim o taktiğe karşı taktiğim yoktu bu yüzden 2 kere sonradan maç kaybetmiştim Tokatspor ile ama 3 kez karşıma çıktıklarında karşı koyabildim artık ne zaman o taktiğe geçerlerse .Bende ona karşı yaptığım yeni taktiği kullanıyorum genellikle başarılı da oldu taktik.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam 433 den farklı 4-2-4 gibi dizilişlere de geçebiliyorlar ama genellikle senin de dediğin gibi 4-3-3 dar alan taktiğine geçiyorlar. Benim o taktiğe karşı taktiğim yoktu bu yüzden 2 kere sonradan maç kaybetmiştim Tokat spor ile ama 3 kez karşıma çıktıklarında karşı koyabildim artık ne zaman o taktiğe geçerlerse .Bende ona karşı yaptığım yeni taktiği kullanıyorum genellikle başarılı da oldu taktik.
    Hocam bende o dizilişe karşı 3-1-4-1-1 şeklinde bir diziliş ile çıkıyorum. Ama daha pek yararını göremedim. Sadece ilk Fatsa de denediğimde farklı galibiyet almıştım. Sonrakilerde pek böyle sonuçlarla karşılaşmadım ama yine de az da olsa durdurabiliyorum. Mesela az önce ADS deplasmanında rakibim bu diziliş ile çıktı bende kendi dizilişimle çıktım. ilk yarı golsüz berabere bitti. 2. yarının 60. dk sında kendi 3-1-3-3 e geçtim. Ama maç yine 1-1 bitti. Zaten goller taktik değişikliğinden önce olmuştu.
    Önce transfer geçmişimizin son halini koyalım. Sonra da aldığımız son 3 oyuncunun profilini koyalım.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Bu üç arkadaşı almamın nedeni sadece genç oyuncularımıza rehberlik etmelerini istememden kaynaklanıyor. Zaten Yasin Egeli gittikten sonra İbrahim Kaş ı kaptan yaptık. Ve hemen Oktay Tunayı kanatlarının altına verdik.
    Abdullah Karmil her ne kadar dengesiz bir oyun çıkarsada ( Adana kariyerlerimde hep oynadım) mentor olur düşüncesindeydim. Ama profilinden eğitime girdiğimde hiç bir oyuncu çıkmıyor. Galiba elimizde patlayacak. BAri antrenörlerimden biri bir oyuncu önersede onu kanatlarının altına versek.
    Umut en çok güvendiğim bir oyuncu olacak. Şu anda eğitim vereceği 3 oyuncuda var ama benim asıl hedefim Aydın Tosunu eğitmesi yönünde olacak. Şu ana Aydın sakat olduğu için 11 gün kadar daha boşta kalacak sonra hemen aydın ile eğitime yollayacağım. Bir de sözleşme uzatma maddesinide aktif ettik. 2 yıl bizimle olacak. Bu süre zarfında 4 oyuncumuzu geliştirse yetecektir.
    Kombine Satışlarımız
    [IMG][/IMG]
    Süper lig Transfer özetleri
    [IMG][/IMG]
    PTT 1.lig 1. Hafta
    [IMG][/IMG]
    Her ne kadar iki kez öne geçsek te bir türlü koruyamadık. Tabiki bundaki en büyük etkenler hem genç bir kadroya sahip olmamız hem de tecrübesiz olmamızdan kaynaklanıyor.
    [IMG][/IMG]
    PTT.1.lig 2. Hafta
    [IMG][/IMG]
    İlk puanımızı aldık.
    Rakibimiz 4-3-3 şeklinde 3 lü forvet ve 3 lü mc ile çıkınca bizde orta sahayı kalabalıklaştırma adına 3-1-4-1-1 şeklinde çıktık. İlk yarı istediğimiz gibi gitti. Ama ikinci yarı başında defansif hatadan dolayı golü yedik.
    Oğuzun 54. Dk da attığı gol sırasında ben hem oyuncu değişikliği hem de asıl taktiğimiz olan 3-1-3-3 e geçiş yapıyordum. Sonrasında da pek değişiklik olmadı. Velhasıl güçlü rakibimizden evinde puan almayı başardık. Belki bundan sonraki maçlarda deplasmanda bu şekilde bir taktik kullanabilirim. Özellikle ilk yarı kullanıp ikinci yarının ortalarında asıl taktiğimize geçebilirim.
    [IMG][/IMG]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Özellikle Umut'tan çok sağlam mentör olur. Lige biraz kötü başlamışız ama toparlarız gibi.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Play-Off'lara kalıp terfii ederiz

Sayfa 13 / 20 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri