Bugün ben de Mart yamasını beklemeye koyuldum. Yabancı sınırı inşallah yansıtılır. Yoksa oyun iyice sinir harbine dönüyor
2021-2022 sezonunun sonuna kadar oynadım, koskoca Türkiye'de adam gibi futbolcu çıkmadı

Normalde de çıkacağını sanmıyorum eyvallah da oyunda Türkiye'de yapılan yanlışları yapmayıp doğruları yapıyoruz; ne biliyim koçları arttırıyoruz antrenman tesislerini arttırıyoruz vs. vs. İlk birkaç sezon Altınordu'dan 3 oyuncu dışında(ki biri sezon başına yarım sezon sakatlanan bir arkadaştı hiç verim alamadım, biri Türkiye seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu biri dünya seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu) inanın hiç kimse as takım seviyesine ulaşamadı(ha bir de yokluktan mecbur oynattıklarım var, onları saymıyorum).
Almanya'dan gençler de artık ucuza gelmiyor 100 MN Euro gibi absürt fiyatlar biçiyorlar. Adamlar geliştiğinde de büyük takımlara gidiyor. Gerçi Almanya'dan da tek bir oyuncu çıktı dişe dokunur, o da City'ye gitti. Gerisi ancak STSL'de belki iyi oynayacak ya da rotasyon oyuncusu olacak şekilde kaldı. Belki elime geçseler daha iyi olurlardı ama gençlere çok absürt fiyatlar biçtikleri için alamıyoruz. Hollanda'dan Belçika'dan falan da hiç adam çıkmadı. Fazla fazla yabancı alıyım kadroya kaydetmem dedim bu sefer de takımda isyan çıktı

FM'de moraller bozulunca her şeyin nasıl ters gittiğini biliyorsunuz. Fazla yabancım olduğu her sene devre arası transfer döneminden sonra kaydetmediğim adamlar yüzünden takım tepetaklak gitmeye başladı. 8 yabancıyla oynasam Türkler sırıttı. ŞL'yi alamadan tamamladık bu kadar sezonu; UEFA Kupası falan var işte. Başarısız bir kariyer yaptık.