Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Antalyaspor | Abdülkerim Durmaz'ın Maceraları | 1.Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Abdülkerim hoca iyidir Başarılar
    Aynen kardeşim sağol
    Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Lig başlangıcı çok iyi, Abdülkerim hocamıza başarılar arkasında takipteyiz.
    Teşekkürler destekleriniz mutlu ediyor
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Lige iyi başlamışız nazar değmesin, benim Emrah Başsan takıntım var hocam. O çocuğa iyi bak , on numara oyuncu oluyor
    Biliyorum kardeşim Emrah'ı prensim o benim

ANTALYASPOR DAMGA VURDU !

RodiMood hocam 3.sıraya bak lütfen

5.Hafta :

Biz oynadık Karşıyaka gol attı ilk yarı 3-0'dan geri dönmesi zordu ama yine çabaladık başaramadık.

6.Hafta :

Adanaspor bizi dağıttı.

7.Hafta :

Kaçırdığımız gollerin haddi hesabı yok 5 tane topumuz direkten döndü ama ona rağmen sonradan oyuna soktuğum 1'i kafayla olmak üzere 2 gol atan İsmail Ünsal beni çok sevindirdi Diarra'yı kesmem gerektiğini hatırlattı.

ZTK 3.Tur

Geçen maçımıza C.Çakır atanmıştı bu maça mahalleden birini göndermişler

ANTALYA ŞANSLI !

Gruptan çıkmak istiyorum bunu başaracağıma inanıyorum.

8.Hafta :

İsmail gollerini atta nazara geldi ama Allah'tan 1 gün sakatlandı uzun sürmeden aramıza katıldı.

9.Hafta :
    Yenmenin gazıyla Denizlispor maçına çıktık , müthiş oynadık skor kendiliğinden geldi.

10.Hafta :

Yine ezdik resmen öne geçtik 2 tane saçma gol yedik elimizdeki 3 puanı G.B.B'ye hediye ettik kötü oldu oyun sevindirdi.

ZİRVE TAKİBİ

Hedefimiz ilk2 Karşıyaka ile puan farkı yok denecek kadar az ilk2 sırayı Kayserispor ile paylaşıp lige çıkacağımızı düşünüyorum.(Yönetimin hedefi play-off)

Son maçlar bayağı kötü geçmiş pttnin favorisi zaten antalya biraz daha arttıralım performansı hoca, başarılar tekrar

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Doğaç Ozan Evrim Özenç in Bana Bir Fotosunu Gönderebilirmisin Merak Ettim Onu da.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Pek fark yok rahat çıkabilirsin. Ama Ragnar hocamın dediği gibi performansı biraz artırmamız lazım.

Nesil
    2014

Bence performansta bir sıkıntı yok yenildiğin maçlarda bile rakipten üstün oynamışsın. Altınordu ilk yıl iyi bir takım aslında o maç yenişememiz normal

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar iyi sayılır ama bir seri galibiyet yapabiliriz Antalya ile.Böyle devam etsek bile Kayseri ile birlikte çıkarız gibi duruyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde tökezlemişiz , toparlamamız lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Son maçlar bayağı kötü geçmiş pttnin favorisi zaten antalya biraz daha arttıralım performansı hoca, başarılar tekrar
    Teşekkürler hedefimiz ilk2.
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Doğaç Ozan Evrim Özenç in Bana Bir Fotosunu Gönderebilirmisin Merak Ettim Onu da.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Pek fark yok rahat çıkabilirsin. Ama Ragnar hocamın dediği gibi performansı biraz artırmamız lazım.
    Aynen hocam arttırmaya çalışıyoruz.
    Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bence performansta bir sıkıntı yok yenildiğin maçlarda bile rakipten üstün oynamışsın. Altınordu ilk yıl iyi bir takım aslında o maç yenişememiz normal
    Evet hocam üstündük her maç ama girmeyince girmiyor Diarra çok kötü adeta gol kaçırma makinesi

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Maçlar iyi sayılır ama bir seri galibiyet yapabiliriz Antalya ile.Böyle devam etsek bile Kayseri ile birlikte çıkarız gibi duruyor.
    Teşekkürler hocam inşAllah
    Ligde tökezlemişiz , toparlamamız lazım.
    Toparlanacağız

11.Hafta :

Denk gitti maç hakkı beraberlikti ve öyle oldu.

12.Hafta :

Deplasmanda çok önemli bir 3 puan aldık M.Sedef Diarra'yı geçecek Diarra adeta gol kaçırma canavarı.

SEDEF , AYIN OYUNCUSU

13.Hafta :

Diarra ile başladım bir ton gol kaçırdı ama ikinci yarı İsmail'i aldım ve 2 golünü attı.

14.Hafta :

Yine Diarra kaçırmaya devam etti ama Emrah attı Allah'tan , İsmail'i 75.dakikada oyuna aldım ve bu maçıda boş geçmedi.

15.Hafta :

İki golüde duran toptan yedik ve son dakikalarda gelmesi acı oldu , Cihan Yeşilırmak diye bir futbolcu var Giresunspor'da kestiği her orta gol bakmanızı öneririm.

16.Hafta :

Dağıttık.

ZTK Gruplar 1.Hafta :

Deplasmanda yenmemiz lazımdı ama rotasyonlu bir kadroyla çıktım buna rağmen gol kaçırdık 1 puan ile döndük.

ZTK Gruplar 2.Hafta :

Fernandao sakatlandı Enes girdi çok daha iyi oynadı ve yenildik.

ZTK Gruplar 3.Hafta :

Bu maçtan hemen önce ligdede yaptık o maçta olduğu gibi bu maçta yine salladık ama yıkamadık kaçırdıklarımızı atsak farka giderdi.

ANTALYASPOR HEDEFİNDE

İlk2 olan hedefimize ulaştık daha inmek istemiyoruz aşağıya , Kayserispor ile bu devre hiç karşılaşmadık 2.devrenin ilk maçıda onlarla değil ileriki dönemlerden neden anlayamadım.

10. Default

Tebrikler iyi iş çıkarmışsın, umarım ligin ikinci yarısı da aynı başarıyla devam edip üst lige çıkarsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar iyi hocam,Giresunu da bir türlü yenememişiz bende de Osmanlıspor bela olmuştu.1 lik zor ama 2. olup çıkarız .

Nesil
    2014

Altınordu çok sıkıntılı duruyor bu kariyer bomba gibiler ilk 2'de çıkmazsak sıkıntı yaratabilirler play off'ta , umarım şu 3'lü çıkar üst lige Kayseri banko zaten , Altınordu ve Antalya üst ligde zevkli geçer bu 3 potansiyelli takım çıkınca

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anche06 View Post
    Tebrikler iyi iş çıkarmışsın, umarım ligin ikinci yarısı da aynı başarıyla devam edip üst lige çıkarsın.
    Teşekkürler hocam , sağolasın
    Maçlar iyi hocam,Giresunu da bir türlü yenememişiz bende de Osmanlıspor bela olmuştu.1 lik zor ama 2. olup çıkarız .
    Aynen hocam kutsamışlar sanki kaleyi girmiyor top bende öyle düşünüyorum
    Altınordu çok sıkıntılı duruyor bu kariyer bomba gibiler ilk 2'de çıkmazsak sıkıntı yaratabilirler play off'ta , umarım şu 3'lü çıkar üst lige Kayseri banko zaten , Altınordu ve Antalya üst ligde zevkli geçer bu 3 potansiyelli takım çıkınca
    Bende isterim Altınordu'yu hocam haklısın

ÖNEMLİ SORU

Takımımızda çok kötü peformans sergileyen her gol pozisyonunu adeta kaçıran saçma sapan işler yapan sonradan giren İsmail'in sürekli gol atması ve takımızda mali durumun biraz kötü olması için Diarra'ya iyi bir teklif gelirse satiyim mi sizce yoksa bizimle devam etsin lige beraber mi çıkalım ?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam iyi bir yerde ilk yarıyı bitirmişsin.
    Bence direk iyi teklifle gönder. Zaten İsmail atıyor. İsmail kalsın. Bir de rotasyon için genç bir oyuncu getir.

Nesil
    2014

Diarra'yı şutla gitsin yerine çok rahat golcü buluruz

Bence de yolla hocam Diarra'yı. Her türlü daha iyisi bulursun

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam iyi bir yerde ilk yarıyı bitirmişsin.
    Bence direk iyi teklifle gönder. Zaten İsmail atıyor. İsmail kalsın. Bir de rotasyon için genç bir oyuncu getir.
    Aynı senin gibi düşündüm ve yaptım hocam
    Diarra'yı şutla gitsin yerine çok rahat golcü buluruz
    Bende öyle düşündüm , maaşıda çok tuzluydu takım maddi açıdan daha iyi hale geldi.
    Bence de yolla hocam Diarra'yı. Her türlü daha iyisi bulursun
    Kolombiya'dan buldum hocam bir tane cengaver

AYIN OYUNCUSU YİNE ANTALYA'DAN

ZTK Gruplar 4.Hafta :

Evimizde yenmeliydik ancak direğe takıldık aşamadık grupta Giresunspor'u yenip puan kayıpları kovalamaya çalışacağız artık.

Carlos Rivas

Kolombiya oyuncuları açık orada geziniyordum ve Rivas'ı buldum tam bir Fırsatçı Golcü bence ucuza geldi maaşı da az iyi performans gösterirse hem maddi hem manevi kar etmiş olacağız ona güvenimiz tam.

17.Hafta :

M.Sedef penaltıyı kaçırmasa maçı koparırdık ama maç kısır geçti bence beraberlikti maçın hakkı ve öyle oldu.

18.Hafta :

Evimizde çok iyi oynadık Urfa'ya karşı Rivas'ın ilk maçıydı Insa'nın golünün asistini o yaptı Kubilay ise müthiş bir golle farkı 2'ye çıkardı maç daha farklı bitebilirdi ama 3 puan için mutluyuz.

Bu dönem böyle geçti Diarra değerini düşürdü 400Bin nakite gitti iyi para ama daha iyiye de gidebilirdi Rivas'ı ucuza getirdik ama 1-2 bonusu var onları tamamlarsa en yüksek 150Bin oluyor bonservisi.

Rivas iyi olmuş hocam. Pttde her türlü senede 15 gol atar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Rivas bu sene as oynar, Süper Lige yükselince de çok iyi bir rotasyon olur bence.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Rivas iyi transfer olmuş hocam. Ligde bir seri galibiyet yapalım

Arkadaşların dediği gibi rivas çok iyi bir hamle olmuş sadece bu yıl için değil seneyede süper lig için iyi bir alternatif olacaktur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayseri ne yapmış öyle ya.Onu koltuğundan edebilir miyiz bilmiyorumda 2. olmak Antalya için zor olmaz diye düşünüyorum.Diarra aslında sağlam adamdır hatlar uyuşmadı demek ki
    Rivas hayırlı olsun

Nesil
    2014

Diarra'dan o kadar maaş yükünden kurtulup , Harika bir profile sahip Rivas'ı neredeyse sudan ucuza bir maaşa takıma katman çok olumlu

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Rivas iyi olmuş hocam. Pttde her türlü senede 15 gol atar
    Teşekkürler hocam bakalım daha 1 golü var.
    Rivas bu sene as oynar, Süper Lige yükselince de çok iyi bir rotasyon olur bence.
    Bende öyle düşündüm 1 tane daha Kolombiya'lı getirtesim var
    Rivas iyi transfer olmuş hocam. Ligde bir seri galibiyet yapalım
    Teşekkürler hocam , çalıştık
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Arkadaşların dediği gibi rivas çok iyi bir hamle olmuş sadece bu yıl için değil seneyede süper lig için iyi bir alternatif olacaktur
    Bencede öyle hocam teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Kayseri ne yapmış öyle ya.Onu koltuğundan edebilir miyiz bilmiyorumda 2. olmak Antalya için zor olmaz diye düşünüyorum.Diarra aslında sağlam adamdır hatlar uyuşmadı demek ki
    Rivas hayırlı olsun
    Hocam aslında çok gol pozisyonuna giriyordu bu bir artıydı ama çok şanssızdı direkler ve kaleciyi geçemiyordu.
    Diarra'dan o kadar maaş yükünden kurtulup , Harika bir profile sahip Rivas'ı neredeyse sudan ucuza bir maaşa takıma katman çok olumlu
    Sağol hocam bu ligden çıkarız gibi geliyor klübe mali külfet yaratmaya gerek yok.

ZTK Gruplar 5.Hafta :

İstediğimizi aldık , Giresunspor'u deplasmanda yenersek çıkacağız gruptan.

EMRAH'A TEKLİF YAĞIYOR !

AaB 700 Bin'e kadar çıktı bir ara satmayı düşündüm ama çok verimli ve daha yüksek fiyata başka senelerde yollayabilirim diyerek vazgeçtim.

19.Hafta :

Yeni transferimiz Rivas'ın golüyle zorlu deplasmandan 3 puan ile döndük.

ZTK Gruplar 6.Hafta :

Çıkmak isterdik ama Giresunspor duran toplar aracılığıyla bizi dağıttı.

Puanlar çok denk eğer çıksak FB ile eşleşip fazladan 2 maç yapacaktık çıkamadık.

20.Hafta :

İstatistikler her şeyi anlatıyor

21.Hafta :

Karşıyaka'dan intikamımızı aldık en yakın rakibimiz onlar ve Adanaspor'du onları alt ettik sıra Adanaspor'da.

22.Hafta :

Yine çok iyi oynadık ve kazandık aşırı iyi 2 galibiyet aldık.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Emrah'ı satmaman çok iyi olmuş , süper lige çıkınca çok işimize yarayacak.

Nesil
    2014

Bu Giresun ne ayakya hangi kariyere baksam kariyer sahibini mutlak tokatlıyor

Emrah Süper lige çıkıldığında çok yüksek fiyatlara satılır. Bu yüzden 700 bin bile komik bir bedel gibi geldi bana
    Gidişat iyi gibi. Kupa'ya fazla önem vermemek iyi olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ligde işler iyi gidiyorHocam Emre Kılınç ı takibe al, profili bendeki gibiyse Süperligde de Avrupa da da çok rahat oynar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Samsun şaka gibi bir beraberlik almış.Maçtan sonra hocaları da hakkettiğini iddaa ettiyse tadından yenmez

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri