Originally Posted by
pusathan01
Hocam iyi bir yerde ilk yarıyı bitirmişsin.
Bence direk iyi teklifle gönder. Zaten İsmail atıyor. İsmail kalsın. Bir de rotasyon için genç bir oyuncu getir.
Aynı senin gibi düşündüm ve yaptım hocam

Originally Posted by
Barak
Diarra'yı şutla gitsin yerine çok rahat golcü buluruz
Bende öyle düşündüm , maaşıda çok tuzluydu takım maddi açıdan daha iyi hale geldi.

Originally Posted by
kerim1990
Bence de yolla hocam Diarra'yı. Her türlü daha iyisi bulursun
Kolombiya'dan buldum hocam bir tane cengaver
AYIN OYUNCUSU YİNE ANTALYA'DAN
ZTK Gruplar 4.Hafta :
Evimizde yenmeliydik ancak direğe takıldık aşamadık grupta Giresunspor'u yenip puan kayıpları kovalamaya çalışacağız artık.
Carlos Rivas
Kolombiya oyuncuları açık orada geziniyordum ve Rivas'ı buldum tam bir Fırsatçı Golcü bence ucuza geldi maaşı da az iyi performans gösterirse hem maddi hem manevi kar etmiş olacağız ona güvenimiz tam.
17.Hafta :
M.Sedef penaltıyı kaçırmasa maçı koparırdık ama maç kısır geçti bence beraberlikti maçın hakkı ve öyle oldu.
18.Hafta :
Evimizde çok iyi oynadık Urfa'ya karşı Rivas'ın ilk maçıydı Insa'nın golünün asistini o yaptı Kubilay ise müthiş bir golle farkı 2'ye çıkardı maç daha farklı bitebilirdi ama 3 puan için mutluyuz.
Bu dönem böyle geçti Diarra değerini düşürdü 400Bin nakite gitti iyi para ama daha iyiye de gidebilirdi Rivas'ı ucuza getirdik ama 1-2 bonusu var onları tamamlarsa en yüksek 150Bin oluyor bonservisi.