Kuantan iyi başlamış da bizim takım 9 puan az olmuş ya lider olmamız lazımdı![]()
Kuantan iyi başlamış da bizim takım 9 puan az olmuş ya lider olmamız lazımdı![]()
Süper Lig 6. Hafta
Spoiler: Detaylar
Son maçtan sonra 14 günlük bir ara girdi, bu arada takım kondisyonunu toparlayınca bu maça Sero Sea's ile çıktım. Üstün bir oyun ile kazanmasını bildik.
Süper Lig 7. Hafta
Bu maçın neresini anlatayım bilmiyorum, istatistiklere bakınca yine biz baskın gözüküyoruz ama son vuruşlar da yine çok kötüydük. 3 Gün sonra Darul Takzim maçı olunca yorgun olan takımı daha fazla yormayım diye biraz rotasyon yaptım ve Asimetrik Buldozer ile sahaya çıktım. Üstün taraf bizdik ama adamların kaleyi bulan tüm şutları gol olunca pek de birşey söylenmiyor. Bi de sakatımız var tabi...
Süper Lig 8. Hafta
Bu maç içimizdeki Darulcülere hediye olsunTakım yorgun olmasına rağmen ve sezon başında Zero Sea's a göre transfer yapmama rağmen, taktik yine yanıltmadı. Darul'ün kendi evinde içinden geçtik. İlk yarı 0-2 öne geçtik, ikinci yarıya hızlı başladılar ve başımın belası Johnathan ard arda ceza sahası dışından Sneijder vari 2 gol attı ama birkaç oyuncu değişikliği ile takımın direncini tekrar artırdık. Sonuç 2-4
Puan Durumu
Ah o Sime Darby maçından da en azından 1 puan alaydık süper olurdu, neyse sağlık olsun biz önümüze bakalım.
Bu arada oyuncularıma ve bana ödüller gelmeye devam ediyor.