Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 41 arası toplam 41 sonuç

Konu: Daha Önümüzde Uzun Bir Yol Var. (Gebzespor)-2.Sezon

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar tam Çorum maçına girerken crash dump aldım bakalım nerede kalmışız ona göre devam edelim.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Altınova Bld. maçından devam edeceğiz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Maçlar bu şekilde sonuçlandı.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Güzel bir sonuç aldık inşallah seneye yapacağımız nokta transferlerle takımı daha iyi bir noktaya getireceğiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

BAL Liginden çıkmaya çalışalım olmadı 3. Lig takımlarından birine atarız kapağı oradan devam ederiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni takımın hayırlı olsun hocam

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    BAL Liginden çıkmaya çalışalım olmadı 3. Lig takımlarından birine atarız kapağı oradan devam ederiz.
    Bu sene çıkacağız inşallah hocam.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yeni takımın hayırlı olsun hocam
    Eyvallah hocam.

Evet arkadaşlar yeni takımımızla yeni sezona başlıyoruz. Kullanacağım kadroyu yukarıda paylaştım. İstediğiniz bir profil olursa buraya atabilirim. Kesinlikle bu sene hedefimiz lige yükselmek. Transferleri yaparken lige çıktıktan sonra kullanacağım kadroda da yer alacak oyuncular bulunuyor. Gerisi zaten BAL liginde iş yapacak oyuncular. Bu senenin sonunda kadromdan 10 kişiyi seneye de kullanmayı düşünüyorum zaten gerisini transfer yaparak kuracağız. Birazdan hazırlık maçlarına başlayacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kadro fena değil ama 3. Lige çıkarsak iş yapar mı bilemeyeceğim.

Bu arada senin BAL liginde aldığın forma sponsoru parasını ben Malezya Süper Liginde alıyorum

Gebze hayırlı olsun. İyi takımdır aslında. 4-5 sene evvel 2.ligdeyken birden hızlı bir düşüş yaşadılar. Maddi sorunları vardı.
    Oyunda mali durum nasıl bilmiyorum ama yansıtıldıysa borç konusunda ileride sıkıntı yaşayabilirsin.
    Kadro iyiye benziyor. Başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kadro fena değil ama 3. Lige çıkarsak iş yapar mı bilemeyeceğim.

Bu arada senin BAL liginde aldığın forma sponsoru parasını ben Malezya Süper Liginde alıyorum
    Hocam dediğim gibi zaten sadece 10 kişi seçeceğim geri kalanları transfer yaparak kuracağım. Malezya'dan sıkıldıysan gel Türkiye'ye bekliyoruz.

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Gebze hayırlı olsun. İyi takımdır aslında. 4-5 sene evvel 2.ligdeyken birden hızlı bir düşüş yaşadılar. Maddi sorunları vardı.
    Oyunda mali durum nasıl bilmiyorum ama yansıtıldıysa borç konusunda ileride sıkıntı yaşayabilirsin.
    Kadro iyiye benziyor. Başarılar
    Teşekkürler, borç konusunda bütün BAL takımlarının sıkıntısı var sadece bizim değil. 3 Lige çıktığımızda ve tam profesyonel olduğumuzda yavaş yavaş borçlar da silinecektir.

Hazırlık dönemimiz çok verimli geçti bir hazırlık maçı daha yapacağım. Değerlendirmeye gelirsek duran toptan ve araya atılan saçma sapan toplardan goller yiyoruz. Takım oturdukça sıkıntı kalmayacaktır. Özellikle Yeşil Bursa'ya karşı aldığımız galibiyet beni çok sevindirdi. Üst liglerde oynayan bir takıma karşı çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Takım taktiklere de uyum sağladı. Her geçen maç takım taktiğe daha uygun ve daha bütün bir şekilde oynuyor.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri