2.Tur
Önceski senelerde de rakibimiz bu kupaya önem vermiş hep as kadro ile çıkmış, Maç öncesi nasıl çıkayım konusunda çok kararsız kaldım. Çünkü deplasmanda büyük takımlara karşı yokları oynuyoruz. Her neyse maça 2.takım ile çıkmaya karar verdim. 15 dakika da 3-0 geriye düştük tarihibir hezimet geliyor derken maçta 3-2'yi yakaladıktan sonra rakp 4'ü attı biz peşinden 3'ü attık maç 4-3'e geldi . 2. yarıya da her türlü varyasyonu denesekte maçta eşitliği yakalayamadık.
Keşke 1.takım ile maça çıksaydım bu maç daha farklı olurdu demeden de edemiyorumSon pişmanlık fayda etmedi
Newcastle maçına 2.yarı oyuna aldığımız 1.takım kanat oyuncumuz en az 2 ay sahalardan uzak, oyuncu şuan takımda kiralık eğer yerini dolduracak bir kiralık bulursak oyuncunun kiralığını fesh edeceğim.
Bizden bir transfer haberi
Gökhan Töre 2015 yılında Milan'a 6,25'e transfer olup 2 sezon Seri A'da mücadele verdikten sonra 2,4 mn E'ya Swensea'ye transfer oldu. Swensea'da çok varlık gösteremeyen Töre 3 sezon Premierlig de toplam 30 maç forma şansı buldu. 3.sezon Everton'da kiralıktı. Everton'da sadece 2 maça çıkabildi.
2019 sezonunda Töre tekrar Türkiye'nin yolunu tuttu ve Fenerbahçe'ye 1mn € karşılığında transfer oldu. 2 sezon da Fenerbahçe formasıyla Töre 22 maça çıkıp 2 gol 1 asist yaptı ve bu yıl 625 Bin euro'ya bizim ligimizin takımlarından Millwall'a transfer oldu ve kariyerinde en sert düşüşü yaşadı.
5.Hafta
Spoiler: Maç Sonu verileri
Hiç isemesekte oyuncumuz Wouters'in Liechester'a gitmesini engelleyemedik. İngiltere'nin 2.Ligin de bile STSL'den daha büyük paralar dönüyor. Oyuncuyu 5,75'e sattık ama % 25 sonraki satış payı olduğu için 4,5 mn € bize kaldı. Wouters'ı free aldığımızı düşünürsek hem etinden hem sütünden faydalanmış olduk. Sonraki yıllar tekrar almak isterim giderken oyuncuya zatenne zaman istersen geri gel dedim![]()
Spoiler: 2.Lig Transfer haberleri
Spoiler: Wouters Profili
6.Hafta
Spoiler: Maç Sonu verileri
7.Hafta[/SIZE]
F.C United Stopersiz kaldı!
Transfer döneminin son günlerinde Wouters gibi önemli bir stoperini satan F.c United onun boşluğunu transfer döneminde doldurmayınca onun yerine 11'e monte ettiği Hoyle Wigan maçında sakatlandı ve yaklaşık 2,5 ay sahalardan uzak kalacak. Takım sadece 2 stoper kalınca Karl Marginson kara kara düşünmeye başladı.
8.Hafta
Spoiler: Puan Durumu