Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 156 sonuç

Konu: Olympique Marseille | Hırslı ve Öfkeli | 3.Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligue1 - 30.Hafta ve Kalan Fikstür

Ligde artık son düzlüğe girdik. PSG'nin son maçında puan kaybetmesi ve bizim de Monaco'yu 2-0 yenmemizle birlikte puan farkını 1'e indirdik. Ayrıca son 4 maçta da kalemizi gole kapadık. Kalan 8 maçımız içerisinde O.Lyon ve PSG ile oynayacağımız maçlar kritik viraj olarak görünüyor. İki maçı da iç saha oynayacak olmamız çok büyük avantaj bizim adımıza.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

İlk maçta sağladığımız avantajı kendi sahamızda akıllıca koruyup, rakibimizi turnuvanın dışına ittik.

1.Turdaki genel sonuçlara baktığımızda Juventus, Bayern'i, Lille, Real Madrid'i ve Leverkusen de PSG'yi eleyerek büyük sürprize imza attılar.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Bu sezonki eşleşmeler gerçekten nefes kesici olacak. Biz de dahil çeyrek finale kalan 8 takım da denk şekilde eşleştik diyebiliriz.
    Juventus ile ilk maçı kendi sahamızda oynayacağız. Ben her zaman ilk maçın deplasmanda olmasını isterim fakat sanırım bu hakkı bir önceki eşleşmede kullandık
    Eşleşmenin onların lehine olduğunu düşünüyorum. Bayern'i elemek kolay değil. Fakat onlar bunu başardı. Biz ise şuana kadar çok ciddi rakipler ile oynamadık açıkçası. Juventus maçları bu yönden bizim için iyi bir test niteliğinde olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Luis Gaspar gusülsüz gelmiş takıma anlaşılan
    Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    PSG bu yıl götürecek gibi ligi. Adamlar para saça saça başarılı oluyor.
    Bizse prensiplerimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz.
    İnşallah Avrupa Kupası gelir
    Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Ibrahimovic coşmuş hocam. Ligde her şey ortada görünüyor.
    Yorumlar için sağolun beyler. Başarılı olacağımıza inanıyoruz fakat biraz da futbol şansı lazım. İnşallah sezonu hedeflediğimiz yerde bitireceğiz.

Devre arası 4 kulüpten teklif aldık. Fakat hepsini geri çevirdik.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Vitessenin orda ne işi varmış Juve zor bir rakip ama ben eleyeceğimizi düşünüyorum kolay gelsin

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Vitessenin orda ne işi varmış Juve zor bir rakip ama ben eleyeceğimizi düşünüyorum kolay gelsin
    Vitesse süpriz yumurtaydı, afiyetle yedik

Juve maçlarını koyuyorum birazdan.

Bu arada oyunu aldım bugün orjinal olarak. Mevcut kayıtlı oyunda umarım sıkıntı olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - ÇEYREK FİNAL

Bu turun mutlak favorisi gösterilen İtalyan ekibini içerde ve dışarda yenerek, tüm otoriteleri yanılttık ve adımızı yarı finale yazdırdık.

ÇEYREK FİNAL TOPLU SONUÇLAR

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Kura şansımızı seveyim

Gerçekten sanki bir şey bizim bu sene Şampiyonlar Ligi'ni kazanmamızı istiyor. Bu kadarını ben bile beklemiyordum takımımdan. Bize hiç de yabancı olmayan Lille ekibini rahat eleyeceğimizi düşünüyorum. Her ne kadar Real Madrid'i elemiş olsalar da, daha önceki maçlarımızda onlara karşı bariz üstünlüğümüz bulunmakta. Finalde bir Barcelona isteriz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hedefe ulaşıcaksın herhalde hocam . Şanslı bir kura çekmişsin .

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Çok ballı bir kura gelmiş ama finalde Barça çok zor olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Son 8 Maçımız

PSG'nin Son 8 Maçı

Ligue1 - 37.Hafta

Eğer kazansaydık, şampiyonluk umutlarımızı son haftaya taşıyacaktık. Fakat PSG işini şansa bırakmadı ve kazanarak şampiyon oldular.

Bu sezon gösterdiğimiz performansla, şampiyonluğu resmen hediye ettik PSG'ye. Son 8 maçımızda da 3 mağlubiyet aldık, onlar ise sadece 1 beraberlik alarak çok rahat bir şekilde şampiyon oldular.

LIGUE 1 - YILIN TAKIMI

Steam ID : byildirim04

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - YARI FİNAL

Turun başındaki tahminimiz tuttu ve rakibimizi eleyip finalde Barcelona ile eşleştik.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - FİNAL

Ben bu kadar overrated bir takım görmedim. Adam akıllı pozisyonları yok fakat 3 gol yedik heriflerden. Messi zaten uçmuş. Kolu da kopsa bacağı da kopsa gol atıyor adam. Hakem de saçma sapan işler yaptı. Abuk subuk bir penaltıyla birlikte kupayı İspanyollara kaptırdık.

2-0 öne geçip de kaybetmek gerçekten koyuyor insana. Normalde bu kadar sinir olmazdım fakat rüya gibi başladık maça Imbula'nın müthiş golü ile öne geçip, Oliviera'yla soyunma odasına 2-0 önde gittik. Skoru koruyabilmek için yaptığımız hamleler geri tepti sanırım. Fakat yine de çok saçma goller yedik. Artık oyunun saçmalığı mı yoksa benim beceriksizliğim mi orasını da sizlere bırakıyorum arkadaşlar, siz yorumlayın en iyisi

Yalnız hakeme hakkımızı helal etmiyoruz. Bir maç bi kadar daha kötü yönetilemezdi.

(Not: Video küfür içerir.)

UEFA CHAMPIONS LEAGUE - İSTATİSTİKLER

UCL'DE GEÇEN FİKSTÜRÜMÜZ

Finale kadar namağlup geldik ve finalde de son anda kaybettik. Takımımla gurur duyuyorum. Seneye bu kupayı alacağız !

Last edited by dAleksic : 17.Şubat.2015 at 22:33

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Hedefe ulaşıcaksın herhalde hocam . Şanslı bir kura çekmişsin .
    Hakemlere ve Messi'ye takıldık dostum

Çok ballı bir kura gelmiş ama finalde Barça çok zor olacak
    Tahmin ettiğimiz gibi oldu. Kısmet böyleymiş ne diyelim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hocam aynı şey banada olmuştu Barça'ya karşı 3-0 öne geçip 3-3 berabere kalmıştım. Nedendir bilmiyorum ama oluyor bu ne kadar savunmada yapsam hiçbirşey olmuyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Tebrikler hocam şahane bir sezon olmuş,Rakipte Messi varsa yapacak bir şey yok

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Hocam aynı şey banada olmuştu Barça'ya karşı 3-0 öne geçip 3-3 berabere kalmıştım. Nedendir bilmiyorum ama oluyor bu ne kadar savunmada yapsam hiçbirşey olmuyor
    Hırs yaptık, seneye inş finale çıkabiliriz ve inş Barça gelir

Tebrikler hocam şahane bir sezon olmuş,Rakipte Messi varsa yapacak bir şey yok
    Sezon başındaki Süper Kupa ile tamamladık sezonu. Ne lig ne Fransa Kupası ne de ŞL'yi alabildik. 4'te 1 yaptık.Başarısız bir sezon oldu bizim adımıza..

Her ne kadar beklentilerin altında bir sezon geçirsek de, finansal açıdan cebimiz oldukça doldu.

Gelecek sezon takımda büyük bir revizyona gideceğiz. Kadrodaki oyuncu sayısını da max.23 düşünüyoruz.

Tebrikler ve yeni sezon da başarılar.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar yeni sezona giriş yapmadım henüz. Oyunu orjinal aldım dün ve yeni güncelleme " 15.2.1 " ile birlikte yeni bir taktik gerekiyor. Eski taktiğimiz yeni güncellemeyle birlikte işlerliğini kaybetti.

Kadro olarak yeni sezonda böyle birşey planlıyorum. Southampton'dan Gaston Ramirez'i bedelsiz kadromuza kattık. Şuanda tek transferimiz bu.

Performanslarından memnum kalmadığım isimler var. Onlar ile yollarımızı ayıracağız. Genel bir temizlik, revizyon planlıyorum.

Sizlerin de görüşlerinizi bekliyorum. Taktiksel ve oyuncu tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Tebrikler ve yeni sezon da başarılar.
    Teşekkür ederim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

[MENTION=275790]dAleksic[/MENTION] Yazık Olmuş Onca Emeğe Onca Çabaya Ancak 3. Sezonda bütün kupalara ambargo uygulayacağını düşünüyorum..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Transfer dönemi geldi çattı ve birçok oyuncumuza transfer teklifleri yağıyor.

Bunlardan başı çeken isim ise
    Gianelli Imbula. Manchester City 23m avroyu gözden çıkarttı. Teklifi beklemeye aldık. Diğer teklifleri de görmek istiyoruz. Genç yıldızımızla Real Madrid ve Tottenham da ilgileniyor.

Uruguaylı stoperimiz
    Sebastian Coates için Chelsea'den 18.5m avroluk peşin bir teklif aldık. Büyük ihtimalle bu sezon Coates, Premier Lig'e geri dönecek.

2 sezon önce kadromuza kattığımız İsveçli stoper Filip Helander'in Lokomotif Moskova'ya transferi an meselesi.

Bu isimler haricinde Alessandrini ve Nguemo da transfer listesine koyduğumuz isimler.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    @dAleksic Yazık Olmuş Onca Emeğe Onca Çabaya Ancak 3. Sezonda bütün kupalara ambargo uygulayacağını düşünüyorum..
    Bu sezon oynadığımız finallerin hepsini kaybettik. Sezon başındaki kupayı saymıyorum. Ligdeki PSG ile olan, Fransa Kupası'nda Nice ile ve UCL'de Barça ile olan finallerde sahadan boynumuz bükük ayrıldık.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam teklifler gayet makul ve değerlendirilmeye açık tabi gene de takımın gidişatını sen daha iyi biliyorsun; ancak Coates'e gelen teklif harbi iyiymiş. Finalde kupayı kaptırmamız acı olmuş ama Barcelona'ya karşı benim de pek şansım olmuyordu oyunda. Üçüncü sezonu bekliyorum.

Başarılı bir sezon bence her kulvarda bu kadar ilerlemek , heleki şampiyonlar liginde bu kadar ilerlemek fevkalade bence.Final kazanam alışkalığı zamanla olur hocam. Çok takılmamak lazım aynı yola devam.Barça olayına gelince benden mi kaynaklıyo bilmiyorum da Malaga ile kariyer açtım. Javi Guerra,Samu,Luis Alberto,Horta,Amrabat filan öyle hedef 14. lük filan.Barçayı bi 2-0 deplasmandayendim bi de evimde 3-0 ilginç

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bence başarılı bir sezon oldu.

Uygun fiyatı bulursa her oyuncu satılabilir, az para değil sonuçta verdikleri

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

# YENİ SEZON #

Yeni sezona elimizde muazzam derecede yüklü bir bütçeyle giriyoruz. Geçen sezonun acısını çıkartmak hedefimiz. Kariyer başlığındaki gibi " Hırslı ve Öfkeli "yiz.

Skybet oranları doğal olarak geçen yılın şampiyonu PSG'yi favori gösteriyor. Biz de arkalarından 2.sırada geliyoruz.

Sözleşme bitimlerine 11 ay kalan 2 genç oyuncumuz Maxime Lopez ve Benjamin Mendy ile 5'er yıllık sözleşme yeniledik.

Avrupa Şampiyonası (İspanya kazandı) sona erdikten sonra milli takımlardan teklif almaya başladım. Son şampiyon İspanya, Ronaldolu Portekiz ve Altın Portakallar, birçok takım arasından sivrilen tekliflerdi, fakat milli takıma ayıracak zamanım olmayacağını düşündüğüm için şimdilik teklifleri geri çevirdim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hocam teklifler gayet makul ve değerlendirilmeye açık tabi gene de takımın gidişatını sen daha iyi biliyorsun; ancak Coates'e gelen teklif harbi iyiymiş. Finalde kupayı kaptırmamız acı olmuş ama Barcelona'ya karşı benim de pek şansım olmuyordu oyunda. Üçüncü sezonu bekliyorum.
    Quote Originally Posted by sogutumu View Post
    Başarılı bir sezon bence her kulvarda bu kadar ilerlemek , heleki şampiyonlar liginde bu kadar ilerlemek fevkalade bence.Final kazanam alışkalığı zamanla olur hocam. Çok takılmamak lazım aynı yola devam.Barça olayına gelince benden mi kaynaklıyo bilmiyorum da Malaga ile kariyer açtım. Javi Guerra,Samu,Luis Alberto,Horta,Amrabat filan öyle hedef 14. lük filan.Barçayı bi 2-0 deplasmandayendim bi de evimde 3-0 ilginç
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bence başarılı bir sezon oldu.

Uygun fiyatı bulursa her oyuncu satılabilir, az para değil sonuçta verdikleri

Yorumlar için sağolun beyler. Oldukça ekşınlı bir 3.sezon olur umarım. Kariyere güzellik katan şeyler bunlar zaten. Hırslandım açıkçası takımım finalde elenince. Kadromuza sağlam eklemeler yapıp rakiplerimizi sahadan silmeye çalışacağız.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Merakla bekliyoruz hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Transfer Bütcesi gercekten cok saglam bu sezon ŞL+Lig 1 istiyoruz 2-0'dan ŞL kupasi vermek kötu olmus ama takilmamak lazim bu sezon daha zor bir yoldan ezici bir sampiyonluk bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İki kulvarı da son anlarda kaybetmek hayal kırıklığı olmuş. Fakat bu sezon daha da güçlenip hesapları kapatacağını düşünüyorum. Bütçe çok çok iyi. Geçen sezon son anda kaybettiklerimizi bu sezon alalım.
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Merakla bekliyoruz hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Transfer Bütcesi gercekten cok saglam bu sezon ŞL+Lig 1 istiyoruz 2-0'dan ŞL kupasi vermek kötu olmus ama takilmamak lazim bu sezon daha zor bir yoldan ezici bir sampiyonluk bekliyoruz

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    İki kulvarı da son anlarda kaybetmek hayal kırıklığı olmuş. Fakat bu sezon daha da güçlenip hesapları
    kapatacağını düşünüyorum. Bütçe çok çok iyi. Geçen sezon son anda kaybettiklerimizi bu sezon alalım.
    Teşekkürler arkadaşlar. Transferleri olabildiğince akılcı ve yerinde yapmaya çalışacağız. ŞL için 2 eleme oynayıp gruplara kalmamız lazım. Ligde de ilk 3 garanti, şampiyonluk plase olur diye düşünüyorum. PSG, Monaco ve Lyon da çok iyi yatırım yaptılar. Sert bir sezon olacak gibi.

Yeni sezona ay sonundaki güncelleme(öyle deniyor) geldikten sonra başlayacağım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

TRANSFER DÖNEMİ

MARSİLYA'DAN DEV YATIRIM : Transfere 99 milyon avro harcadık !

8 Oyuncuyu Kadromuza Katarken, Yine 8 İsimle de Yollarımızı Ayırdık

YENİ SEZON KADROMUZ

Takımı neredeyse baştan aşağı yeniledik. PSG ve Monaco'yu da transferde gölgede bıraktık.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Transferler çok yerinde olmuş. Gelenler gidenleri aratmaz, hatta daha fazlasını verirler. Para konusuna çok takılma çünkü başarı için para gerekiyor bu devirde. Zaten kasamızdan ekstra 3 m€ çıkmış. Iturbe ve Lukaku'dan umutluyum, haydi bakalım bismillah.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri