Quote Originally Posted by dAleksic View Post
@aytekin79 , @Pod , @europeanconquer , arkadaşlar geçen haftalardaki 0-0 biten Merseyside derbisini izlemenizi öneriyorum size. Sterling ve Bruma arasında dağlar kadar fark olmadığını o maçta görebilirsiniz. İllaki kalite farkı vardır fakat aşağı kalır yanı yok bence. Çünkü genler aynı gen. Futbol da heryerde topla oynanıyor.

Ayrıca herşey kafada bitiyor, psikolojik. Adamlar Sterling'i her maç oynatıyor. Sakatlık ya da ceza olmadığı sürece. Adama sen bizim geleceğimizsin, yıldızımızsın diyorlar. O gereken özgüveni sağlıyorlar.

Bruma ise garibim. Bir maç var bir maç yok. Sürekli baskı altında oynadığı maçlarda. Ve ne yazık ki günümüz Türkiye futbol koşullarında da futbolunu geliştirmesi çok zor.

Umarım gelecek transfer döneminde bir Premier Lig ekibine satılık veya kiralanır da o zaman sizleri utandırır. Ben Bruma'nın gelecekte çok önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fakat bunu gerçekleştirebileceği ortam kesinlikle burası, Türkiye değil yani.

Yada Bruma'yı Beşiktaş'a verelim. Sterling vs Bruma kapışmasını izleyelim (ironi)
Haklısın,Bruma'da aynı potansiyel var ancak yansıtamıyor potansiyelini,Sterling ise 3 sezondur sürekli oynuyor,geçen sezon Suarez,Sturridge ile beraber Liverpool'u taşıyan 3 adamdan birisiydi Sterling.O ligde bu sevideye oynayan bir adamı dediğin gibi bir var olan bir yok olan Bruma ile aynı kefeye koymak olmaz.Şahsen Bruma İngiltere'ye gitse şu an Sterling'in seviyesinde olurdu orası başka.