&
Tarih : 19.02.2015
Saat: 22:05
Stad: Anfield Road
Hakem: Szymon Marciniak
Yayın: Star TV
&
Tarih : 19.02.2015
Saat: 22:05
Stad: Anfield Road
Hakem: Szymon Marciniak
Yayın: Star TV
Nedense bir türlü Liverpool gibi bir takımla oynayacağımızı hiçbir taraftar, oyuncu ve yönetici farkında değiliz. Allah sonumuzu hayır etsin, belki de ben gereksiz yere panik yapıyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
herkesin aklı halen daha o 8-0 lık maçta bu maçı intikam gören çok beşiktaşlı dostumu biliyorum liverpool eksik ancak eksik olsalar bile tehlike yaratabilecek takım çok dikkatli olmak zorunda olacak beşiktaş.
Şöyle bir ilk 11 Beşiktaş karşısında iyi olacaktır.Zaten Sterling ve Ibe gibi rüzgardan hızlı olan adamların Beşiktaş'ın sol tarafını kitleyeceğini düşünüyorum.Gökhan Töre için de Emre Can ve Moreno iyi bir önlem olacaktır.
Asıl sıkıntı Coutinho ve Allen.Oldum olası Allen'a ısınamadım,Coutinho'da bu sezon pek iyi değil.Her iki takıma da başarılar şimdiden.
Bu isimler içinde en çok Ibe'ye güveniyorum,fazla göz önünde değil,Bilic'in de dikkatini çekmediyse Sterling'den bile fazla sıkıntı yaratabilir Beşiktaş'a.
Sterling oynayamayacakmış,hadi yine iyisinizLallana oynar ama Sterling kadar etkili olamaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Evet Sterling'de yok L'Poll'da. Lallana oynayacaktır muhtemelen, 2 etkili ismi var Sturridge ve Coutinho. Orta sahaları bence çok etkili değil. Veli-Atiba defansif yönden iyi oyun ortaya koyarlarsa avantajlı bir skorla dönebiliriz Türkiye'ye.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Liverpool'un ciddi eksikleri var. Mutlaka zor maç olacak ama bizim de bilic' in deyimiyle sadece umudumuz değil gerçeklerimiz de var.
Olcay 3 lü defansı çok zorlayacak.
Gollü beraberlikle döneceğimizi düşünüyorum. Özellikle ilk golü atarsak kaybetmeyiz.
Büyük bir sürpriz olmazsa Liverpool 2 veya 3 farkla kazanır.
Sterling'in bizim Bruma'dan farkı yok. Jordon Ibe asıl mesele. İlerde mükemmel bir oyuncu olacak. Şuan bile ligimizde 4 büyüklerde rahat ilk 11 oynar.
Maça gelince de, Liverpool fazla kasmaz. Acı ama gerçek. Beşiktaş sezon başındaki formundan oldukça uzakta. Umarım ben yanılırım ve Türkiye'miz adına şeref gecesi olur.
Steam ID : byildirim04
steam : aytekin79
Sterling'in Bruma'dan nasıl farkı yok, saçmalamayın lütfen. Ağır basan özellikleri benzese de Sterling, Bruma'nın aksine o özellikleri kullanabilen bir oyuncu, Bruma ile tarzı benziyor derseniz eyvallah denir, kabul görür. Ama farkı yok demek, bence en hafif ifadeyle saçma olur.
Ben 2-1 tarzı Liverpool lehine bir skor bekliyorum, bence umutlu dönecek Beşiktaş Türkiye'ye. Beşiktaş'ın son zamanlarda oynadığı futbolu beğenmesem de Liverpool çok eksik, mutlaka iş yaparız. Başarılar.
Sterling Liverpool'un en efektif oyuncusu konumunda,Strurridge'in yokluğunda,yeni transferlerinde takıma alışamadığı ortamda Sterling'in itelemesiyle ilerleyebildi L'pool yoksa çok daha kötü halde olacaklardı.Sterling'in Bruma ile alakası yok,bugünde Liverpool için büyük kayıp onun olmayışı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
@aytekin79 , [MENTION=296186]Pod[/MENTION] , [MENTION=269016]europeanconquer[/MENTION] , arkadaşlar geçen haftalardaki 0-0 biten Merseyside derbisini izlemenizi öneriyorum size. Sterling ve Bruma arasında dağlar kadar fark olmadığını o maçta görebilirsiniz. İllaki kalite farkı vardır fakat aşağı kalır yanı yok bence. Çünkü genler aynı gen. Futbol da heryerde topla oynanıyor.
Ayrıca herşey kafada bitiyor, psikolojik. Adamlar Sterling'i her maç oynatıyor. Sakatlık ya da ceza olmadığı sürece. Adama sen bizim geleceğimizsin, yıldızımızsın diyorlar. O gereken özgüveni sağlıyorlar.
Bruma ise garibim. Bir maç var bir maç yok. Sürekli baskı altında oynadığı maçlarda. Ve ne yazık ki günümüz Türkiye futbol koşullarında da futbolunu geliştirmesi çok zor.
Umarım gelecek transfer döneminde bir Premier Lig ekibine satılık veya kiralanır da o zaman sizleri utandırır. Ben Bruma'nın gelecekte çok önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Fakat bunu gerçekleştirebileceği ortam kesinlikle burası, Türkiye değil yani.
Yada Bruma'yı Beşiktaş'a verelim. Sterling vs Bruma kapışmasını izleyelim (ironi)
Steam ID : byildirim04
Haklısın,Bruma'da aynı potansiyel var ancak yansıtamıyor potansiyelini,Sterling ise 3 sezondur sürekli oynuyor,geçen sezon Suarez,Sturridge ile beraber Liverpool'u taşıyan 3 adamdan birisiydi Sterling.O ligde bu sevideye oynayan bir adamı dediğin gibi bir var olan bir yok olan Bruma ile aynı kefeye koymak olmaz.Şahsen Bruma İngiltere'ye gitse şu an Sterling'in seviyesinde olurdu orası başka.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beraberlik koparırsak "İnönü'de" bitiririz işi.
FM Gazetesi
Her iki takıma da başarılar.
#YNWA
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ahh be ne kaçtı Demba ba dk 34'
Ba nasıl kaçırdı onuAhlar vahlar!
FM Gazetesi
Beşiktaş iyi defans yapıyor ama çok aşırı efor sarfediyor,umarım kondisyon yeter.Ersan'da çok agresif,ikinci yarıda kızarabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç ortada gidiyor. Kaybedilirse yazık olur. Ba kötü kaçırdı ama olsun, işler fena gitmiyor. Bir de çok fazla duran top şansı veriyoruz rakibe, dikkat etmek lazım sonunda atarlar.
Sincanlı Maçı Nerenle İzliyorsun? Efor Sarfeden Liverpool Olmasın? Ayrıca Agresif Dediğin Ersan Sahada Oldukça Sakin.
Biz Bu Takımı Eğer Böyle Devam Edersek 2.Yarı Gol Bulur İstanbul'a Tur İçin Çıkarız. Hatta Maçın Çözüm Noktası Skrtel Üzerine Yoğunlaşmamız Lazım. Bu Adamın Üzerine Daha Çok Gidersek Gol Gelir.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Liverpool ikinci yarı penaltı alır gibime geliyor çok hızlı giren oyuncular var ve bizim kalaslar penaltı yapabilir
60 Dakikayı Geride Bıraktık Liverpool Mental Olarak Olgunlaşmamış Olması Bizim İçin Çok İyi Bir Fırsat. Biraz Daha Sakin ve Akıllı Oynarsak Buradan Çıkarız.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ahanda BalotelliBu Adamdan Tırsıyorum Umarım Korktuğum Başıma Gelmez.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Henderson'dan efsane yaratma çabaları var.
Değil efsane,kestane bile olamaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Olcay'ın Çıkması Lazım Yerine Frei Girerse Daha Etkili Oluruz.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"