Teşekkürler. İnşallah
Teşekkürler
Bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum. Teşekkür ederim
Biraz daha hikaye katalım zaman varken
------------
Yer ; Külüp Tesisleri Saat ; 03.00
Saat gece yarısını bulmuş, tesislerde tüm futbolcular uykuya dalmıştı. Halık hocaysa odasında önünde laptopu sıradaki rakibi Beşiktaş'ın maçlarını seyredip analiz ediyordu. Gözünden uyku akıyordu genç teknik adamın. Tüm hafta boyunca günde 3 saat uyumuştu. İstanbul takımlarına karşı hep özverili çalışırdı.
Kapı çalındı ve içeriye yardımcısı Hasan Özer girdi. Futbolculuk yıllarından çok severdi Halık hoca. Hep beğeniyle takip ettiği Hasan hocayı yardımcısı olarak almış, beraber büyük başarılar elde etmişlerdi. Ancak en önemlisi başarıya açtılar.
Hasan : Hocam nasılsın? Yine çok çalışıyorsun maaşallah
Halık : Sağol hocam. Biliyorsun Beşiktaş maçı önemli bizim kamanda için
Hasan : Ya hocam önemli de kendini çok yıpratıyorsun. Zaten scoutlar analiz etti rakibi. Çok yoruyorsun kendini. Biraz dinlenmelisin. Yoksa karar mekanizmanı olumsuz etkileyecek bu yorgunluğun
Halık : Haklısan ama yediremiyorum Hasan. Bu kamandalara karşı kaybettiğim bir puanda bile kahroluyorum
Hasan : Hocam bende.. Ancak dediğim gibi dinlen biraz. Yarına kadar bir uyku çek kendine. Zaten her şeyimiz hazır. İlk 11imizden takım kadromuza kadar.
Halık : Tamam hocam. İkna ettin beni..
--------------
12. Hafta
Bandırmaspor - 4 Beşiktaş - 1
Maç sonu Hasan Hocayla çok mutluyduk. İlk kez "büyük" diye tabir edilen bir takımı yenme şerefini tatmıştık. İstanbul'un büyüğünü dize getirmiştik.
Hasan Özer : Hocam bir şey soracağım
Halık : Sor
Hasan : Neden bu kadar çok yenmek istiyorsun bu İstanbul'un büyüklerini?
Halık : (gülümseyerek) Herkes bu maçları oraya ulaşmak için basamak olarak görür. Ben ise bu takımları basamağın en altına atmak istirem. Yıllardır ezilen bir Anadolu profiline sebep oldular. Yayın gelirleri, taraftar profilleri, basın destekleri, maddi olanakları, sponsorları, ...vs ile hep bizi arka plana attılar. Hep bir adaletsizlik oldu. Ben adalet istirem Hasan hoca. Yıllar önce Bursa bunu başardı ama gerisini getiremedi. Ben bu hegamonyayı kökünden kırmak istirem. Bir gün olacak elbet..
Hasan : (sessizlik..) İnşallah hocam..
(dipnot ; İbrahim profesyonel olarak ilk golünü Beşiktaş'a karşı attı. Oyuna sonradan dahil olmuştu)
ZTK Grup 1. Maçı
Konya Selçuklu - 2 Bandırmaspor - 6
Yedeklerden kurulu bir kadroyla çıktık. Geriye düşsek de oyuncular bir karakter gösterdi. Hemen hemen her oyuncudan memnun kaldım.
(Dipnot ; Gürsel ilk kez gol attı. Konya teknik direktörünün maç sonu "o kadar da iyi değiller" açıklaması sesli güldürdü)
13. Hafta
Bandırmaspor - 2 Kasımpaşa - 0
Dengeli bir maçtı. Ancak kazanan taraf olma güzel..
ZTK Grup 2. Maçı
Bandırmaspor - 1 Mersin İY - 1
Kupanın 2. maçında da yedek ağırlıklı olarak çıktım. Öne geçsek te skoru koruyamadık. Sağlık olsun. Bu maçlar benim için antrenman maçı havasında..
14. Hafta
Fenerbahçe - 4 Bandırmaspor - 2
İstanbul takımlarına yenilmek hep canımı yakıyor. Ancak mağlubiyetten dersler çıkartıp ileride canlarına okuyacağız.
Maça gelirsek defansımız döküldü.. Kalitelerine karşı koyamadık ne yazık ki. Ancak daha önce de dediğim gibi bir gün...
Puan Durumları
Ligde de kupada da durumumuz iyi. En iyi şekilde bitireceğiz bu seneyi. Lig uzun maraton. Performansımız umut verici. Ancak üstüne katmamız gereken çok şey var. Devre arası nokta yapabilirsek neden olmasın ki?
Kursumuz Bitti. Yeniden Başladık..