Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 157 arası toplam 157 sonuç

Konu: Bandırmaspor'la Tarih Yazmaya | (3. Sezon - Süper Lig'deyiz!)

Ben anket olmadan bırakmamanız yönünde oy vermek istiyorum. Arkadaşın dediği gibi biraz antrenmandan kısmakta fayda var, zaman içinde azalıyor sakatlıklar. Özellikle sezon başı ve devre arasında sıkıntı yaşıyorum sakatlıklarda.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Dostum yanlış anlama ama eğer sakatlık yüzünden kapatırsan kariyeri hiçbir takımla oynayamazsın. Çünkü güncellemeden sonra her takımda her türlü en az 4-5 sakat oluyor. Şanslıysan bunlar alt yapıdan oluyor ve gözüne fazla batmıyor ama bazen sende olduğu gibi as takımda da oluyor.

Benim önerim antremanı azalt ve dinlenme ver. Belki biraz azaltırsın sakatlıkları ama herşeye rağmen devam edelim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Devam hocam daha yeni başlıyoruz

Quote Originally Posted by lufy33 View Post
    Antrenman seviyesini düşürmek işe yarıyor gibi yani en aza indiriyor denemelisin çok fazla sakatlık söz konusu sana katılıyorum ama oyunu bırakma bence
    Quote Originally Posted by lufy33 View Post
    Antrenman seviyesini düşürmek işe yarıyor gibi yani en aza indiriyor denemelisin çok fazla sakatlık söz konusu sana katılıyorum ama oyunu bırakma bence
    Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Ben anket olmadan bırakmamanız yönünde oy vermek istiyorum. Arkadaşın dediği gibi biraz antrenmandan kısmakta fayda var, zaman içinde azalıyor sakatlıklar. Özellikle sezon başı ve devre arasında sıkıntı yaşıyorum sakatlıklarda.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Dostum yanlış anlama ama eğer sakatlık yüzünden kapatırsan kariyeri hiçbir takımla oynayamazsın. Çünkü güncellemeden sonra her takımda her türlü en az 4-5 sakat oluyor. Şanslıysan bunlar alt yapıdan oluyor ve gözüne fazla batmıyor ama bazen sende olduğu gibi as takımda da oluyor.

Benim önerim antremanı azalt ve dinlenme ver. Belki biraz azaltırsın sakatlıkları ama herşeye rağmen devam edelim.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Devam hocam daha yeni başlıyoruz
    Teşekkürler yorumlar için. Ne kadar oyundan soğuma aşamasına gelmiş olsam da sizin yorumlarınız ve oylarınız sonucu oyuna devam kararı alıyorum.
    Antrenman programını özellikle düşükte tutuyorum. Bireysel antrenmanı da ekleyince bir kaç oyuncu hariç "orta" derecede antrenman oluyor. Zaten sakatlıkların hemen hemen hepsi maç sırasında olmuştu.
    Bunun haricinde sakatlık yaşamamın sebeplerinden biri takımda çok sayıda kolay sakatlanabilen oyuncumun olması. Sezon sonu bir temizliğe gitmek şart oldu..

-------------

19. Hafta
    Samsun - 1 Bandırma - 1

Forvet oyuncularımızın olmadığı maçta 1 puanla döndük.

20. Hafta
    Galatasaray - 4 Bandırma - 1

Aradaki kalite farkı bariz. Önümüzdeki yıllara bakacağız artık

Ziraat Türkiye Kupası
    4. Tur Maçı

Bandırma - 3 Başakşehir - 2

Çok zorlu bir maçtı. Maç bir o tarafa, bir bu tarafa gidip geldi. Ancak son sözü bu senenin suskun ismi Erkut söyledi ve ÇEYREK FİNAL'e çıktığımızı müjdeledi

ÇEYREK FİNALDE RAKİP ADANASPOR!

Nesil
    2014

Dostum şöyle bir önerim var Müzmin olmayan Alman al, Milli Takım muhabbeti yokya bende gidenler ya maçta ya milli takımda gidiyor. Ben alırsam artık Alman oyuncu alıcam sana da öneririm
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam öncelikle Süper lige çıktığın için tebrik ederim. Sakatlıklar yüzünden bırakmanı istemem. Ben antremanları özellikle genel antrenmanları asistana verdim. Maç öncesi ve sonrası dinlendirme var. Birde demişsin ki takımdaki oyuncular sakatlanmaya meyilli eğer ki öyle sorunun varsa en kısa zamanda değiştir. Çünkü oyuncu her ne kadar iyi olsa da sakatlıklarından dolayı verim vermiyorsa hiç almamanı öneririm.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Kupada rakip biraz kolay gelmiş. Burdan Yarı final. Yarı finalde de sürpriz yapıp Finale adımızı yazdırdık mı ver elini Avrupaya

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri