Ben anket olmadan bırakmamanız yönünde oy vermek istiyorum. Arkadaşın dediği gibi biraz antrenmandan kısmakta fayda var, zaman içinde azalıyor sakatlıklar. Özellikle sezon başı ve devre arasında sıkıntı yaşıyorum sakatlıklarda.
Ben anket olmadan bırakmamanız yönünde oy vermek istiyorum. Arkadaşın dediği gibi biraz antrenmandan kısmakta fayda var, zaman içinde azalıyor sakatlıklar. Özellikle sezon başı ve devre arasında sıkıntı yaşıyorum sakatlıklarda.
Dostum yanlış anlama ama eğer sakatlık yüzünden kapatırsan kariyeri hiçbir takımla oynayamazsın. Çünkü güncellemeden sonra her takımda her türlü en az 4-5 sakat oluyor. Şanslıysan bunlar alt yapıdan oluyor ve gözüne fazla batmıyor ama bazen sende olduğu gibi as takımda da oluyor.
Benim önerim antremanı azalt ve dinlenme ver. Belki biraz azaltırsın sakatlıkları ama herşeye rağmen devam edelim.
Devam hocam daha yeni başlıyoruz![]()
Teşekkürler yorumlar için. Ne kadar oyundan soğuma aşamasına gelmiş olsam da sizin yorumlarınız ve oylarınız sonucu oyuna devam kararı alıyorum.
Antrenman programını özellikle düşükte tutuyorum. Bireysel antrenmanı da ekleyince bir kaç oyuncu hariç "orta" derecede antrenman oluyor. Zaten sakatlıkların hemen hemen hepsi maç sırasında olmuştu.
Bunun haricinde sakatlık yaşamamın sebeplerinden biri takımda çok sayıda kolay sakatlanabilen oyuncumun olması. Sezon sonu bir temizliğe gitmek şart oldu..
-------------
19. Hafta
Samsun - 1 Bandırma - 1
Forvet oyuncularımızın olmadığı maçta 1 puanla döndük.
20. Hafta
Galatasaray - 4 Bandırma - 1
Aradaki kalite farkı bariz. Önümüzdeki yıllara bakacağız artık
Ziraat Türkiye Kupası
4. Tur Maçı
Bandırma - 3 Başakşehir - 2
Çok zorlu bir maçtı. Maç bir o tarafa, bir bu tarafa gidip geldi. Ancak son sözü bu senenin suskun ismi Erkut söyledi ve ÇEYREK FİNAL'e çıktığımızı müjdeledi
ÇEYREK FİNALDE RAKİP ADANASPOR!
Dostum şöyle bir önerim var Müzmin olmayan Alman al, Milli Takım muhabbeti yokya bende gidenler ya maçta ya milli takımda gidiyor. Ben alırsam artık Alman oyuncu alıcam sana da öneririm![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Hocam öncelikle Süper lige çıktığın için tebrik ederim. Sakatlıklar yüzünden bırakmanı istemem. Ben antremanları özellikle genel antrenmanları asistana verdim. Maç öncesi ve sonrası dinlendirme var. Birde demişsin ki takımdaki oyuncular sakatlanmaya meyilli eğer ki öyle sorunun varsa en kısa zamanda değiştir. Çünkü oyuncu her ne kadar iyi olsa da sakatlıklarından dolayı verim vermiyorsa hiç almamanı öneririm.
Kupada rakip biraz kolay gelmiş. Burdan Yarı final. Yarı finalde de sürpriz yapıp Finale adımızı yazdırdık mı ver elini Avrupaya![]()