Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: Kaç Para Uleyn Bir La Liga l Eibar l 1. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Default Kaç Para Uleyn Bir La Liga l Eibar l 1. Sezon

Merhaba arkadaşlar Malezya'dan transit geçiş ile İspanya'ya geçiyoruz Bu kariyerdeki takımımız La Liga'nın mütevazi takımı SD Eibar...

Eibar bu sezon 5250 kişilik ve genişletilmeye çalışılan mütevazi stadında Messi'yi, Ronaldo'yu, Neymar'ı ve daha nice yıldızı ağırlayacak. Ancak bu konuma gelmek onlar için hiçte kolay olmadı. Geçen sezon İspanya 2. ligi olan Liga Adelante'yi şampiyon olarak tamamlayan takım La Liga'ya yükseldi ancak kulübün mali durumu LA Liga'da oynamak için gerekli olan 1 milyon 720 bin avroyu karşılayamıyordu. Bunun üzerine taraftar kendi aralarında para toplayarak kulüpten hisse senedi aldı ve bu parayı tescil tarihinden 2 hafta önce toparlamayı başardı.

İlgili haber : Yıldızlar da burada oynayacak - NTVSpor.net

Bu kariyerde Eibar'ın şuandaki menajeri Gaizka Garitano ile oynayacağız. Profilini elimden geldiğince benzettim ama ufak farklılıklar var.

Açık olan Ligler - Veritabanı Büyük

Başarılar Rodi, Endonezya Olsa Daha İyiydi Senin Ne İşin Var Avrupa'da

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar Rodi, Endonezya Olsa Daha İyiydi Senin Ne İşin Var Avrupa'da
    Asya'ya tövbe ettim abi =) Adamı oyundan soğutuyor Asya.

Nesil
    2014

Başarılar forza Takzim

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Küme düşer kovulursun nolcak eibarda

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Başarılar forza Takzim
    Teşekkürler forza Manchester :P
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar Dilerim.
    Teşekkür ederim =)
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Küme düşer kovulursun nolcak eibarda
    Kovulursak da canımız sağolsun =) Kendileri kaybeder. Bu arada profil fotonu değiştirmişsin güzel olmuş.

3.sezon başladı değişiklik lazımdı rodi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hadi başarılar bakalım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

3.sezon başladı değişiklik lazımdı rodi
    Bende izlemeye başlayayım baya övüyorlar
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hadi başarılar bakalım
    Eyvallah abi =)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar dostum. Zor bir süreç seni bekliyor... Asya'dan sonra buralar sana vız gelir ya

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Başarılar dostum. Zor bir süreç seni bekliyor... Asya'dan sonra buralar sana vız gelir ya
    Asyadan sonra Avrupa'nın değerini anladım

Asya'yı Mumla Arayacaksın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar Dostum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

AÇIKLIYORUM LA LİGANIN DEĞERİ 3.75 MİLYON EURO BAŞARILAR RODİ :d

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Asya'yı Mumla Arayacaksın
    Abi ağzını hayra aç ya
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar Dostum.
    Eyvallah
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    AÇIKLIYORUM LA LİGANIN DEĞERİ 3.75 MİLYON EURO BAŞARILAR RODİ :d
    3.75 Milyar Milyon , hesaplar karışır

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar Rodi

18. Default

Başarılar dilerim, güzel bi kariyer olacak gibi görünüyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar Rodi
    Eyvallah
    Quote Originally Posted by anche06 View Post
    Başarılar dilerim, güzel bi kariyer olacak gibi görünüyor
    Teşekkür ederim ,güncellemeyi hazırlıyorum şimdi, hayırlısıyla başlıyoruz bugün

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sezon "Asimetrik Buldozer" ve "4-2-3-1 Dikine Pas" taktiklerini ve bunların çeşitli varyasyonlarını kullanacağım. Hedefimiz ligde kalmak olduğu için bu taktiklerle bunu sağlayabileceğimi hatta form yakalarsak Avrupa'yı bile zorlayacağımızı düşünüyorum.

Sezon başında maaş bütçemiz 10.5 milyon avro transfer bütçemiz ise 1.6 milyon avro idi ama sağolsun başkanımız beni kırmadı ve transfer döneminin sonuan doğru maaş bütçesini 4 milyon avro artırdı. Böyle başkanlar da varmış Malezya'dan sonra bu paralar bana hayal gibi geliyor

Öncelikle takımda kiralık olarak oynayan ve gereksiz derece de yüksek maaş alan oyuncuların kiralık sözleşmelerini feshettim. Bunların yerinde çok daha uygun alternatifler bulabiliriz. Ayrıca takıdma düşünmediğim birkaç oyuncu ile yolları ayırmaya çalıştık ama sadece 2 sini gönderebildik.

Ardından takımın özellikle hücum hattına çok iyi transferler yaptık. Defans hattı sağlam olduğu için çok fazla dokunmadım sadece nokta transfer yaptım. Transferler ve La Liga kuralları hakkında birkaç not yazmak istiyorum.

NOT-1: La Liga'da her oyuncunun sözleşmesinde Minimum Serbest Kalma Bedeli olmak zorunda. Bu yüzden biz de oyuncularımızın sözleşmelerine bu maddeyi koyduk ama bu bedeller oyuncuları havada karada satacağım bedeller olduğu için bu madde sıkıntı değil.

NOT-2: La Liga kurallarına göre kadroda en fazla 25 oyuncu olabiliyor. Ayrıca sadece 3 tane AB dışı oyuncu bulundurabiliyoruz. Biz 24 kişiyle sezona giriyoruz

İşte Transferlerimiz

Fran Merida

Fran Merida'yı [MENTION=284706]NomrukaN[/MENTION] sayesinde tanıdım. Ofansif orta sahada oyun kurucu eksiğimiz olduğu için kendisini bonservissiz olarak kadroya kattık.

Humam Tariq

Iraklı genç yetenek. Çok uygun fiyata takımımıza kattık ama büyük kulüplerin elinden kurtarabilmek için sözleşmesini biraz yüksek yaptık. Merida ile dönüşümlü olarak oynayacaklar. İleride as oyun kurucum olacak.

Ivan

Ivan tanıdığım bildiğim bir oyuncu. Kendisi bir yıldız değil ancak sağ bekte çok istikrarlı bir oyuncu. Defansif özelliklerinin yanında hücuma da çok büyük katkı sağlıyor. Kiralık olarak 1 seneliğine kulübe kattım. Maaşını biz ödeceyeceğiz ve kulübüne aylık 14 bin avro kira bedeli vereceğiz.

Jardel

Orta saha da sıkıntım yok ama rotasyon oyuncusu olarak genç sambacıyla anlaştık. Gözlemci heyetim ısrarla üzerinde durunca onlara güvenerek aldım.

Pavel Savitskiy

Sol kanat için daha tecrübeli alternatiflerim vardı ama yeteneğine güvenerek Pavel'i transfer ettim. Çok ümitliyim, ileride takımın vazgeçilmezi olacak diye düşünüyorum.

Zlatko Tripic

Yukarıda Pavel'e yazdıklarım aynen Zlatko için de geçerli. Sağ kanatta takımımda 3 oyuncu olmasına rağmen 2 si ters ayaklı biri de vasat olunca Zlatkoyu transfer ettim. Daha ucuza alabilirdim ama trasnferin son gününe doğru zorlamak istemedim.

Transferlerimiz bu şekilde sonlandı ve şöyle bir kadro oluşturduk.

Transferler sürerken bir yandan da hazırlık kampındaydık. Takımın oyunu beni tatmin ediyor. Bu sezon küme düşmemiz beklenmesine rağmen ligde rahat kalırız gibi geliyor

humam ve pavel zaten bildiğimiz oyuncular geriside bu ligin ayarında değil ama rotasyonda gider başarılar rodicim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

humam ve pavel zaten bildiğimiz oyuncular geriside bu ligin ayarında değil ama rotasyonda gider başarılar rodicim
    Eyvallah Ragnar Biz de bu ligin ayarında değiliz o yüzden sıkıntı yok Humam , Pavel ve Tripic bebeklerim benim, elimde büyüyüp yıldız olacaklar inş.

Nesil
    2014

Humam ve Savitsky'i aynı anda bende Kayseri kariyerimde almıştım. İlerisi için fena ikili diğer transferlerde güzel

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Humam ve Savitsky'i aynı anda bende Kayseri kariyerimde almıştım. İlerisi için fena ikili diğer transferlerde güzel
    Humam, Pavel, Tripic'e emanet hücum hattı. Birde forvet var abi ama bu üçü daha önemli.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Medya bizi adam yerine koymuyor ama ummadık taş baş yarar. Buradan 2000-1 oranla başladığımız Kuantan kariyerime selam gönderiyorum

Her şeye rağmen taraftarımız sonuna kadar arkamızda... 5250 kişilik stadımızda 3000 kombine sattık ve 500 bin avrodan fazla gelir elde ettik. Helal olsun bu taraftara, maçlarda stad full çakılı

Kasamızda maaş bütçesi olarak halen 3 milyon avro var ancak ben bunu kullanmak istemiyorum. Kulüp zaten yeni yükseldi, mali olarak sıkıştırmaya gerek yok. Başkan adamlık edip 4 milyon avro ek bütçe verdi, bizde üzerimize düşeni yapıp sadece ihtiyacımız olan kısmı kullanalım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

La Liga 1. Hafta

Spoiler: Detaylar 

Lige fırtına gibi girerek ezeli rakibimizi 4-1 lik net bir skorla geçtik. Stad full çekti, anlaşılan sezonun ortasına doğru yönetimle konuşup stadı genişletmemiz lazım.
    Kötü haber ise maçta as stoperlerimizden biri sakatlandı. Allahtan 1 maç sonra milli maç arası olacak.

La Liga 2. Hafta

Spoiler: Detaylar 

Çok fazla söze gerek yok Adamlar bizden birkaç gömlek daha büyük. Maçta onların 5 bizim ise 4 mutlak pozisyonumuz var ama bitiricilik sıkıntı oldu biraz. İşin komiği hazırlık maçında da 4-1 yenilmiştik, ligde de 4-1 yenildik.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Milli maç arasını hazırlık maçı yaparak değerlendireyim dedim, oyuncu sakatlandı

28. Default

Umarım önemli bir oyuncu değildir. Çok sakatlık oluyor zaten 15 te. insan maça çıkmaya korkuyor.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Transferlerin takıma göre iyi,lige çok güzel başlamışsın.Atletico yenilgisi çok normal,Merida'da kronik sayılır.İyileşince anlarsın

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anche06 View Post
    Umarım önemli bir oyuncu değildir. Çok sakatlık oluyor zaten 15 te. insan maça çıkmaya korkuyor.
    2 oyuncu da bizim için önemli ama alternatifleri var.
    Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Transferlerin takıma göre iyi,lige çok güzel başlamışsın.Atletico yenilgisi çok normal,Merida'da kronik sayılır.İyileşince anlarsın
    Meridanın düzgün oynaması lazım yoksa ilk fırsatta gönderirim. Yeri dolmayacak biri değil.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri