1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Türk takımlarının ekonomi-transfer problemi

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

[MENTION=4751]perpetua[/MENTION] Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş açıklamalarınız doğru fakat bu takımlar 5 yıl sonra hiç bir zaman 7-8. sıra takımı olmazlar. Sükse yaratan transferler mutlaka olur.

Bu olaylar çözülse çok daha zevkli olur bu lig.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nostalgia View Post
    @perpetua Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş açıklamalarınız doğru fakat bu takımlar 5 yıl sonra hiç bir zaman 7-8. sıra takımı olmazlar. Sükse yaratan transferler mutlaka olur.

Bu olaylar çözülse çok daha zevkli olur bu lig.
    Benim gordugum kadariyla cozmenin tek yolu kuluplerin borclarini gercektekinden daha da az yansitmak.

Bunu da su sekilde aciklayabiliriz, bu kulupler hic bir zaman borcsuz olmayacak. Belli bir miktar borclari hep olacak ve bu borc uzerinden hep faiz odeyecekler ama ana para sonsuza kadar hic bir zaman odenmeyecek.

Bu da yillik borc odeme masrafini biraz azaltir (sadece faiz odenecegi, ana para odenmeyecegi icin).

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Benim gordugum kadariyla cozmenin tek yolu kuluplerin borclarini gercektekinden daha da az yansitmak.

Bunu da su sekilde aciklayabiliriz, bu kulupler hic bir zaman borcsuz olmayacak. Belli bir miktar borclari hep olacak ve bu borc uzerinden hep faiz odeyecekler ama ana para sonsuza kadar hic bir zaman odenmeyecek.

Bu da yillik borc odeme masrafini biraz azaltir (sadece faiz odenecegi, ana para odenmeyecegi icin).
    O şekilde yaptırın abi o zaman, TR liginden gram zevk almıyoruz. 3. Ligde bir takımla ligi hemen domine edebiliyor herkes, şuan kendi kariyerimde 2023 yılındayım İngiltere'de 7.ligden başladım. Ara sıra TR ligine bakıyorum. Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamamış, Fenerbahçe'nin fıkratında böyle birşey yok. Fenerbahçe'nin bildiğim tarihinde en uzun 6-7 yıl şampiyon olamadığı bir dönem var ve her daim 3-4 senede bir mutlaka şampiyon olur ve son 15 senede ligde Fenerbahçe kadar başarılı takım yok her zaman ilk 3'te oyunda yapay zekadan gerçeğin birebir aynısını beklemiyoruz ama eğer bu olay İngiltere'de gerçekçilik %90 civari ise yapılan transferler her daim belli takımların başarıda süreklilik kazanması v.s TR'de bu gerçekçilik bana göre oyunun işleyişinde %5-10

Aslında arkadaşlar çok güzel özetlemişler. Herkes bu nokta da hemfikir. Editörlerde bu durumu görmüşlerdir muhakkak. Ama er ya da geç bu olaya bir çözüm bulunması gerekiyor. Belki belirli dönemlerde borç affı, vergi affı, başkanın her yıl düzenli olarak nakit katkısı veya yeni N4M4Z 4K4R KR4L... seçilince borçların silinmesi vb. Yıllardır bu sorun var 2015 de veya 2016 da bu soruna bir çözüm bulunmalı.
    Yoksa 2044 yılına kadar FB'NİN borçlarının silinmesini beklemek çok aptalca. Bu mantıkla FB 30 yıl düşüşe geçip ardından yükselişe geçecek.
    2015 de yeni başkan seçiliyor o borç silecek diyoruz o da gelir gelmez kredi çekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Quote Originally Posted by Barak View Post
    O şekilde yaptırın abi o zaman, TR liginden gram zevk almıyoruz. 3. Ligde bir takımla ligi hemen domine edebiliyor herkes, şuan kendi kariyerimde 2023 yılındayım İngiltere'de 7.ligden başladım. Ara sıra TR ligine bakıyorum. Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamamış, Fenerbahçe'nin fıkratında böyle birşey yok. Fenerbahçe'nin bildiğim tarihinde en uzun 6-7 yıl şampiyon olamadığı bir dönem var ve her daim 3-4 senede bir mutlaka şampiyon olur ve son 15 senede ligde Fenerbahçe kadar başarılı takım yok her zaman ilk 3'te oyunda yapay zekadan gerçeğin birebir aynısını beklemiyoruz ama eğer bu olay İngiltere'de gerçekçilik %90 civari ise yapılan transferler her daim belli takımların başarıda süreklilik kazanması v.s TR'de bu gerçekçilik bana göre oyunun işleyişinde %5-10

Dediğiniz gibi 3 büyüklerin rakamsal olarak değil ama mantıksal olarak daha gerçekçi olacağı şekilde bir custom db güncellemesi yapmayı düşünür müsünüz?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Dediğiniz gibi 3 büyüklerin rakamsal olarak değil ama mantıksal olarak daha gerçekçi olacağı şekilde bir custom db güncellemesi yapmayı düşünür müsünüz?
    Esasinda durum cok da vahim degil.

Veritabanini yollamadan once oyuncularin Turk kuluplerinden isteyecegi maaslari biraz dusurmustum (yabanci sinirlamasinin gevsetilmesinin maaslari dusurecegi varsayimiyla) ve takimlar bence 15.3'te daha onceki kadar zorlanmiyor, beta'da gordugum kadariyla.

Su anda son yama ile bir test oynatiyorum. Onun sonuclarina gore karar veririm.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri