1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    mukemmel haber.. Ömer abi Miles´in olumsuz yanitlarina ragmen hakli cikti.. tesekkurler emegi gecenler icin
    Miles neden bu sekilde yaklasti olaya bilmiyorum. Mutlaka kendine ve temsil ettigi kuruma gore cok dogru gerekceleri vardir.

Ancak o aciklamayi yaptigi saatlerde beta'da yeni yabanci kuralini test ediyordum zaten.

Bu arada bazi arkadaslarin benim burada yabanci kurali ile ilgili yazdiklarimi Miles'a twitter'da tasimasi hic hos olmadi.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Miles neden bu sekilde yaklasti olaya bilmiyorum. Mutlaka kendine ve temsil ettigi kuruma gore cok dogru gerekceleri vardir.

Ancak o aciklamayi yaptigi saatlerde beta'da yeni yabanci kuralini test ediyordum zaten.

Bu arada bazi arkadaslarin benim burada yabanci kurali ile ilgili yazdiklarimi Miles'a twitter'da tasimasi hic hos olmadi.
    Abi ikinci sezondan itibaren uygulanacak değil mi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Abi ikinci sezondan itibaren uygulanacak değil mi?
    Evet
    ......

alıntısız olduğu için edit...
    Last edited by arrogancee : 25.Şubat.2015 at 21:38 Reason: alınıt yapamadım

dostum bir sorum olacak sana, sanırım aramızda FM yapım ekibinin içini en iyi bilen sensin. Sence oyundaki yapay zeka bizim yaptığımız hamlelere ne kadar karşılık verebiliyor? Atıyorum ben sürekli sol kanattan yardırıyorsam, sol açıkta oynayan oyuncuma önlem alabiliyor mu? Veya benzeri başka durumlarda karşılık verebiliyor mu? Bilgin veya tahminin varsa paylaşırsın bilgilendirici olur

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    dostum bir sorum olacak sana, sanırım aramızda FM yapım ekibinin içini en iyi bilen sensin. Sence oyundaki yapay zeka bizim yaptığımız hamlelere ne kadar karşılık verebiliyor? Atıyorum ben sürekli sol kanattan yardırıyorsam, sol açıkta oynayan oyuncuma önlem alabiliyor mu? Veya benzeri başka durumlarda karşılık verebiliyor mu? Bilgin veya tahminin varsa paylaşırsın bilgilendirici olur

Bu tip kontra hamleler pek olmuyor. Yapay zeka daha cok skora yonelik taktik hamle yapiyor su asamada.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri