Transfere Personel'i yenilemekten başladık. 24 tane canavar antrenör kadrom olduğu gibi gözlemci sayımda fena

Origi'yi biraz ani bir şekilde elimizden çıkartınca yerini onunla aynı kalitede biriyle dolduramadık ama Wesley'den beklentimde yüksek

Spoiler: Profil 

Bu sezon en büyük beklentimiz Bilal'den 2.takımım kililt ismi ama belki ilk takımda sol tarafa da monte edebilirim. Ama her şekilde benim için nokta atışı oldu.

2.Türk takviyemiz'de transfer listesine konan Alper oldu. Alen Halilovic'n yedeği olduğu gibi 2.takımın kilit isimlerinden

Bu yıl kiralık oyuncu takviyesini ise 2 ile sınırladık. Miguel'i sanırım bu yıl 4. kez kiralayacağız. Harika bir sol açık bu yıl Bilal ile o bölgede 1.takıma girme mücadelesi verecek. Bu sezon sonu eğer transfer yaparsam sadece Miguel ve David'i kadroma katmayı düşünüyorum.

David ise 3. sezona girecek kiralıkta geçen sezon son 5 ay sakattı ama profili çokta düşmedi. Origi'nin boşluğu Wesley ile dolduramazsak en önemli silahımız

6 tane'de genç oyuncu aldık 5 tanesi Britanyalı, hatırlayanlar olacaktır. Geçen sezon kadroda büyük bir revizyona gitmiştim ama parasal sıkıntım olduğu için 11 dışında kalanları kiralamıştık. Şimdi 13-14 As takıma rahat girebilecek oyuncum olduğu gibi yedek takımı gençlerle takviyeledik. Yıllardır bu kadroyu kurmaya çalışıyordum

Aldığımız 6 gencin 5'i Britanyalı bu bizim için önemliydi yerli genç oyuncu sıkıntımız oluşmaya başladı.

Her zaman söylerim yıldızlara çok takılmam sadece genç oyuncu alırsam potansiyeli benim için önemli ama 26-27 yaş oyuncu alıyorsam aradığım özellikler, oyuncunun mevcut aldığı yıldız değeri değil. Daha çok geçmişte ne yapmış sakatlık durumu yıllara vurunca ne çıkıyor. Takımın karakterine uygun mu değil mi gibi onun için aşağıdaki kadro görünümü sizi yanıltmasın takım fena

Spoiler: Kadro görünümü 

Şimdilik kafamda 11'e bölünmüş kadro bu şekilde soldaki 1. kadromuz bu yıl oraya ilk 11'e 2 kişi katıldı. Origi'nin yerine Wesley, sağ bekte de Lascelles'in 2.takımın stoperine geçmesiyle genç bir sağ beki oraya çektik. Burada Bilal'i ilk takımın sol tarafına çekmeyi düşünüyorum ama Miguel'de kolay kolay kesilecek oyuncu değil. Orada ciddi forma yarışı olacak

1. takımın stoperlerinden Ginter sezon öncesi hazırlık kampında 3 hafta sakatlandı. Hazırlık dönemini kaçırdı. Bizim 10 puan alan meşhur storimiz Fabio Andre'de Brezilya Milli Takımında 1 ay sakatlandı.

Önümüzde Arsenal ile oynayacağımız Community shıelds final maçına 2 stoperden yoksun çıkacağız... Son olarak 2 ayrı takımla mücadele etmek cidden çok zevkli

Spoiler: Transfer Geçmişi