Originally Posted by
devilshand
gençler akacak gibi duruyor inşallah bakalım
dengeli ve kaliteli bir oluşum olmuş kadro hadi hakkımızda hayırlısı
Kadroyu biraz daha değiştirdim. Çünkü Şampiyonlar Liginde çok sağlam kura çektik. 2.takım biraz daha zayıf kaldı.

Originally Posted by
rexpo1994
Transferler güzel. Arsenal maçında galibiyet bekliyorum 2 tane farklı 11 i olan bir takıma 2 eksik bahanesini kabul etmiyorum

Arsenal'in ne kadar güçlü olduğunu bir bilsen 

Originally Posted by
NomrukaN
Hocam bir şey soracağım, taktiğe baktığımda DOS ve SOS oyuncularını asimetrik yerleştirmişsin. Ortaya değil de birini sola birini sağa. Neden olduğunu sorabilir miyim?
3 amacı var birincisi maç öncesi rakip takımın sihirli ayaklarına full pres uyguluyoruz. Önceliğimiz rakibin orta sahasına hiç bir şekilde oyun kurdurmamak sahaya yayılış amacımız bu, ikincisi rakip AMC ile çıkıyorsa DM'deki oyuncumuz bu oyuncuyu marke ediyor zaten rakipte AMC dışında hiç bir oyuncuyu marke ettirmiyorum. Üçüncüsü defans çizgimizi orta sahaya kadar çekiyorum. Araya atılacak toplarda veya defansın arkasına atılması düşünülen topları bu bölgede engelliyoruz ayrıca defans çizgimiz orta sahaya yakın olduğu için sahada oyuncular bir birne çok yakın zaman zaman DM'deki oyuncum bizim AMC'mize yada kanattaki oyuncularımzın koşu yollarına harika fırsatlar çıkartabiliyor. Senin asıl soruna gelecek olursak sol'da sağda olmasının çok önemli bir nedeni yok klasik 4-2-3-1 gibi düşünerek yaptım bu taktiği ama yukarıdaki belirttiğim nedenlerden dolayı orta sahanın birini geri çekmek durumunda kaldım
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (: