Bu süreçte kullandığımız maçlara çıkış taktiğimiz şöyleydi .
Takım direktifleri
Arkadaşlar , bu kariyeri açmadan önce GS ile oynuyordum ve Mart ayında şampiyonluğu garantiledim bu taktik ile.Daha önce de denedim gene olumlu sonuçlar almıştım özetle. Sizden ricam bir de siz deneyip sonuçlarını gönderebilir misiniz ? Eğer başarı oranı yüksek çıkarsa forumda paylaşmayı düşünüyorum
https://www.mediafire.com/?0zoas1zrb2dijba
Sağ bek ve Sağ kanadı, sol bek ve Sol kanat ile değiştirip öyle kullanmayı düşünüyorum hocam. Takımdaki oyuncular öyle daha uygun oluyor. Emrah Başsan baya formda sağ tarafta içe kat eden olarak.
Sağ bek ve Sağ kanadı, sol bek ve Sol kanat ile değiştirip öyle kullanmayı düşünüyorum hocam. Takımdaki oyuncular öyle daha uygun oluyor. Emrah Başsan baya formda sağ tarafta içe kat eden olarak.
Taktiği asimetirk olarak da kullanabilirsin tabi. Sol kanatta kim oynayacak bu durumda ? Önemli çünkü kanat oyuncun. Yeteneği en azından vasat düzeyde olması gerekiyor..
Taktiği asimetirk olarak da kullanabilirsin tabi. Sol kanatta kim oynayacak bu durumda ? Önemli çünkü kanat oyuncun. Yeteneği en azından vasat düzeyde olması gerekiyor..
Şuan için Sissoko oynar gibi duruyor Kanat Oyuncusu Destek olarak, takımda en formda iki oyuncum Emrah başsan ve İbrahim Sissoko