Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
Sayfa 23 / 39 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

vay garibim nedir sizin bu oyuncuların size yaptıkları
    bunlar hep sinema

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Adamı kurtarıcı diye aldık sırtımızdan bıçakladı

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    vay garibim nedir sizin bu oyuncuların size yaptıkları
    bunlar hep sinema
    Sorma hacı 2-3 yıldır eleştiryorlar bende kovuyom eleştireni

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Adamı kurtarıcı diye aldık sırtımızdan bıçakladı
    Kendi sonunu hazırladı
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMIER LİG 5.HAFTA

Bu maçın zamanlaması bizim için bulunmaz bir fırsattı, çünkü Everton senelerdir. İngiltere'de bir düşüyor bir çıkıyor belirli bir ivme yakalayamadı. Oyuncun başında büyük olma potansiyeli olupta bunu maalesef başaramadı. Son 2 maçtır kaybettiğimizi takım içerisinde huzursuzluğu düşündüğümüzde aldığımız galibiyet ilaç gibi oldu.

Capital Cup 3.Tur

Şaka gibi bir maç 40 dakika kalemize şutu olmayan takım 2-0 dan maçı çevirdi. Maça ligde ve şampiyonlar liginde çok şans bulamayanlardan bir 11 oluşturdum. Harika bir 40 dakika çıkardılar. Sonrasında ne olduysa Newcastle'ın hücum hattın durduramadık. Bu maçı çok sayıda genç oyuncumun aynı anda oynamasına bağlıyorum. Origi yerine alınan Wesley Said tam bir hayal kırıklığı oldu. 17 yaşındaki 5 yıldız potansiyeline sahip diyerek aldığımız bebe bile şuan ondan daha iyi duruyor. Üstelik en önemli özelliği olan bitiriciliği 10 olduğu halde

PREMIER LİG 6.HAFTA

Bir önceki maç eleştirdiğim Wesley Said bu maç verdiğim şansı fazlasıyla iyi kullandı tükenen kredisini epey arttırdı. Said bu maçta 3 gol atmış olsada ilk golünüde 6. haftada attı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 2.MAÇ

F.C.United'ta Wesley Said Yüzleri Güldürüyor!!!

Ligde ilk golüne 6.hafta'da yaptığı hattrick ile ulaş Wesley Said, Şampiyonlar Liginde Moskova'da
    geceye damgasını vurdu.

Şampiyonlar Ligine evinde Monaco mağlubiyeti ile başlayan F.C. United devam mı tamam mı niteliğinde çıktığı CSKA Moskova
    maçından 3 golle 3 puanla ayrılarak gruptan çıkma iddasını sürdürdü. Grubun diğer maçında Atl.Madrid'in Monaco'yu yenmesiyle grupta
    tüm takımlar 3'er puanla eşitlendi.

Dünya Yıldızının Bileti Kesildi.

Fabio Andre'ye Sascha Horvet tarifesi. Geçen sezon Menajeri ile anlaşamayıp takımda huzursuzluk çıkartıp ve sonucunda takımdan
    gönderilen Sacha Hovert'ten sonra bu yılda Fabio Andre aynı durumun kurbanı oldu.

Transfer döneminin bitmesi ile takımın transfer politikasından şikayetçi olan Fabio Andre 60 Milyon Euro bedelle listeye kondu.
    Brezilya Milli Takımının da değişilmez defansı olan Andre için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri bu bedeli ödemek için
    yakın bir zamanda girişimlere başlayacağı konuşuluyor. Oyuncularının kendini basın önünde eleştirmesine ve takım içerisinde
    huzursuluğa yol açanın biletini kesen Karl Marginson'a yine taraftartan tepki gelmedi.

Spoiler: Fabio Andre profilve satış 

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

biz ona takımın efsanesi ol dedik, o geldi takımı karıştırdı. böyle durumlarda hep menajerin tarafını tutuyorum, huzursuzluk çıkartan ya da bunda ısrar eden oyuncuları takımda fazla tutmamak lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kimsin olum sen, seni yetme velet gelmiş takımın efsane menajerine dikleniyor. Alırız adamın aklını

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lan bir gün o space ye basacaksın ekranda karl marginson kovuldu diye bir mail alacaksın zuçhahha yaşasın fabio andre ve tüm isyankar futbolcular

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hocam biz neler gördük bugünlerde geçecek Monaco maçında Curro ya dikkat çekmişsin benim geçen sezon kiraladığım Curro sanırım gerçekten çok verimli bir ortasaha oyuncusu

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    biz ona takımın efsanesi ol dedik, o geldi takımı karıştırdı. böyle durumlarda hep menajerin tarafını tutuyorum, huzursuzluk çıkartan ya da bunda ısrar eden oyuncuları takımda fazla tutmamak lazım.
    Keşke bunu transfer döneminde yapsaydım takım için daha hayırlı olurdu şimdi bu ara transfer dönemine kadar bu mutsuzluk takımı komple etkileyecek. Olayı bir özetlersek takımdan bir oyuncu gönderdim. Bu kamil geldi dediki takımda rekabet yok. O dedikten sonra yaklaşık 5-6 oyuncu aldım. 45-50 milyon euro harcadım. Verilen sözlerde hala Menajerin çabası yok dedi. Bende hasssi laan dedim

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kimsin olum sen, seni yetme velet gelmiş takımın efsane menajerine dikleniyor. Alırız adamın aklını
    Takımda Messi olsa atara atar ki 2025'li yıllarda Fabio o bölgede Messi'dir

Lan bir gün o space ye basacaksın ekranda karl marginson kovuldu diye bir mail alacaksın zuçhahha yaşasın fabio andre ve tüm isyankar futbolcular
    Yeri geliyor Genel Müdür fırçalıyorum. Diyorum taraftar arkamda yada bak bırakıyorum kulübü aman agam ben ettim sen etme bir yağcılık bir aman dileme. Mümkün değil kovulmam KARL MARGİNSON bir F.C. United Efsanesidir. O kovulmaz kovar ( Çokta kibirli bir adam )

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Hocam biz neler gördük bugünlerde geçecek Monaco maçında Curro ya dikkat çekmişsin benim geçen sezon kiraladığım Curro sanırım gerçekten çok verimli bir ortasaha oyuncusu
    Kesinlikle harika bir orta saha oyuncusu Barcelona'da bir koreli vardı ya 64 mn euro Curro'nun değeride 57 mn euro ama Curro çok daha iyi profile ve geçmişe sahip
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bitirecem seni Karl bittin olum sen

hocam alt lig yaması mı kurdunuz?

Nesil
    2014

Bitirecem seni Karl bittin olum sen

Quote Originally Posted by bluepaw View Post
    hocam alt lig yaması mı kurdunuz?
    Evet, İngilizlerin kendi yaptığı bir yamayı kullanıyorum sanırım birebir ve çok şükür hiç hata almadım
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Oyuncuyu serbest kalma maddesi olan 70'e önerdim PSG en iy teklifi verdi.

Mali yönden 60 mn euro kadar içerideydik. İlaç gibi bir satış oldu.

Oyuncuyu alırken satış bedelinden %15 pay vermiştik. Fabio'yu 39 mn euro'ya almıştık imza primi + temilci ücreti ve şimdiki satış payı ile bu rakam hemen hemen bizim kasamıza giren rakama denk geliyor. Görüldüğü gibi çok karlı bir satış olmadı oyuncunun gitmemesini daha çok isterdim..

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Neyse yenisini buluruz

Nesil
    2014

Neyse yenisini buluruz
    Anında buluyoruz da para harcam istemiyom artık

PREMIER LİG 7.HAFTA

Said neler yapıyor öyle 3 maç üst üste hattirck. Bu maçta aslında ilk golün sahibide oydu ama hakem golü kaleciye yazdı. Oyuncunun çok sert bir şutuda direkte patladı.

PREMIER LİG 8.HAFTA

Zorlu Atelico Madrid öncesi son prova, bu maç öncesi Milli takım arası vardı. Diğer Brezilyalı yıldızımız Carlos Henrque'yi Madrid deplasmanına sakladık. Said bu maçıda boş geçmeyerek son 4 resmi maçta 11.golüne imza attı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.MAÇ

İspanya'da Tarih yazdık. Artık ipler elimizde. Maça çıkarken sanırım son performansımız baz alındığında favori biz gözüktük. Yanlız Atl.Madrid'te kendi liginde 2. biz baya güçlenmişiz

PREMIER LİG 9.HAFTA

Fabio Andre'ye eş değer seviyede oyuncular bulduk ama artık bu kadar ciddi bonservisler ödemek istemiyorum en azından önümüzdeki 2-3 sezon boyunca ciddi bir bonservis ödemeyeceğim.Stad kapasitemiz 20.000 sezon sonu yönetimden yeni bir stad talebim olacak avucumuzda biraz para olsun

Spoiler: Profiller 

Kadro uyuyumuz ancak seri galibiyetlerle %61'e çıktı Ocak ayına kadarda bu seviyelerde devam eder sonrasında 80-90 aralğına çıkacaktır.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bat emi karl marginsonu istemiyoruz

Nesil
    2014

Bat emi karl marginsonu istemiyoruz
    Yok len batmayız. O paranın karşılığı var

PREMIER LİG 10.HAFTA

Rahat fisktürün keyfini çıkarttık asıl fikstür şimdi başlıyor.

Tüh be Atletico maçından 1 gün önce son antrenmanda formda golcümüz Said ayağını burktu 3 hafta yok. Hemde en önemli fikstüre girerken çok kötü oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.MAÇ

Atletico Madrid ilk maçta kantsız bir taktik tercih etmişti bu maçta 4-1-2-2-1 ile çıktılar. İlk maçta olduğu
    gibi bu maçta da kırmızı kart gördüler.Kırmızıdan sonra oyun hakimiyetini ancak elimize geçirebildik bu sonuçla artık Monaco ile liderlik yarışı yapacağız.

Atletico Madrid'in yeni Arda'sı yine GS'den sağlam bir oyuncyu kadrolarına katmışlar

Spoiler: Yeni Arda Profil 

PREMIER LİG 11.HAFTA

Maçı 2-0'dan nasıl kaybettiğimizi hemen aşağıda belirtiyorum

Maç 2-0'ken iyi oynayan oyuncumuzu çıkarıp 17 yaşındaki geleceğin yıldızı olma potansiyelindeki yıldızımı oyuna aldım. Bu tür maçların ufak ufak atmosferini yaşasın diye ama çok büyük hata ettim. Her topu ezdi. İleride top tutamayınca maçı 2-0'dan verdik.

Bir sakatlık daha bu maçta'da takım kaptanımızı sakatlığa kurban verdik. Sol bekte rüzgar gibi esiyordu. Allah'tan 2 hafta Milli Takım arası girdi oradan biraz yırttık

Mali durum her geçen gün kötüye gidiyor ama devre arası peşin gelecek bir 60 milyonumuz var. 5 milyon euro'da maaş bütçemizden kısıcaz Fabio gidince

Spoiler: Oyuncu verileri 

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fc united in hızlı yükselişi hızlı çakılmasına mı sebep olacak az sonra

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

O fikstür yüzünden bir kaç maç oyuncuları yerden kazican gibi hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Noldu correa da correa diyordun 2 maçta da gol atamamış. maçlar çok iyi yine. Mali durum da baya kötüymüş.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Wesley said ne yapmış öyle ya her maç atıyor. Gerçi daha sonra nazar değmiş

Nesil
    2014

Fc united in hızlı yükselişi hızlı çakılmasına mı sebep olacak az sonra
    Galiba kanks sakatlıklar bu fikstürde mahvedecek bizi

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    O fikstür yüzünden bir kaç maç oyuncuları yerden kazican gibi hocam
    Bende öyle düşünüyom

Noldu correa da correa diyordun 2 maçta da gol atamamış. maçlar çok iyi yine. Mali durum da baya kötüymüş.
    Sana senin sayfanda Correa cevabını verdim Tokatın hocası

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Wesley said ne yapmış öyle ya her maç atıyor. Gerçi daha sonra nazar değmiş
    Bunu birtek sanırım sen fark ettin Wesley Said'e ben nazar değdirdim ama Milli aradan sonra geliyor çok maç kaçırmayacak
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Sakatlıklar büyük sorun.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Öncelikle yokluğumda çok iyi işler yapmışsın. EPL şampiyonluğu için tebrik ederim.
    Yaf 13 sayfadan okumaya başladım 3 günde anca bitirdim. İnsan biraz yavaş gider ama dimi
    Geride bir yerde arkadaşlar sponsorunu sormuşlar bence sen DUJ LTD. ile anlaşmışsın.
    Ve son sözümde o profil ne öyle, insan hiç mi gelişmez. Hiç mi eşofmanları giyip de antrenmanlara katılmıyorsun. Sen şu antrenör iş dağılımını bir kontrol et derim. Bence hiç bir yerde çalıştırmıyorsun.
    ŞL de güzel gidiyorsun ama yarı finali zor görebilirsin.
    Son sözüm dedim ama bir türlü bitiremedim.
    Benim bildiğim çok hazırlık maçı yapıyorsun ama neden uyum bu kadar düşük oluyor.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Sakatlıklar büyük sorun.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
    Amin As takımın yedekleride bende aynı kalite olduğu için bir şekilde baş ediyom

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Öncelikle yokluğumda çok iyi işler yapmışsın. EPL şampiyonluğu için tebrik ederim.
    Yaf 13 sayfadan okumaya başladım 3 günde anca bitirdim. İnsan biraz yavaş gider ama dimi
    Geride bir yerde arkadaşlar sponsorunu sormuşlar bence sen DUJ LTD. ile anlaşmışsın.
    Ve son sözümde o profil ne öyle, insan hiç mi gelişmez. Hiç mi eşofmanları giyip de antrenmanlara katılmıyorsun. Sen şu antrenör iş dağılımını bir kontrol et derim. Bence hiç bir yerde çalıştırmıyorsun.
    ŞL de güzel gidiyorsun ama yarı finali zor görebilirsin.
    Son sözüm dedim ama bir türlü bitiremedim.
    Benim bildiğim çok hazırlık maçı yapıyorsun ama neden uyum bu kadar düşük oluyor.
    Aynen hazırlık maçlarımızı yeterli derecede tüm oyuncular %100 maç kondisyonu ile lige çıkıyor. Uyumu bozan sattığım önemli bir oyuncu olursa onun satışına kızan bir oyuncunun takımı karıştırması hep bu şekil oluyor. Benim profilde ne yaparsam yapayım yükselmiyor neyse bu ders oldu sonrakine belirli özellikleri arttırıcam
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMIER LİG 12.HAFTA

Milli takım öncesi Said ve kaptanımız Howels'in sakatlığının üstüne Milli takım arasında Milli Takımda sakatlanan Bilal'in de 1 hafta sakatlanması, Prowse'ninde yorgun gelmesiyle bu maça 4 önemli eksikle çıktık. Bizim gibi Chelsea'de sakatlıktan şu sıralar çok çekiyor. Onlarda da önemli ekiklikler vardı.

Zorlu maçtan son anda 3 puan çıkardık.

Şampiyolar Ligi 5.Maç

Gruptan çıkmayı Atletico maçlarıyla garantilemiştik bu maç bizim için liderlik Monaco için tur ilk 2 maçıydı.
    Biz kazanarak puanımızı 12 yaptık. Monaco'yu ise Atletico maçının sonununa bıraktık. Çok kötü başladığımız
    Şampiyonlar Ligi Gruplarını harika şekilde tamamladık.Cska ile formalite maçı oynayacağız.

PREMIER LİG 13.HAFTA
    Said'in muhteşem dönüşü

Şampiyolar Ligi 6.Maç

Manchester derbisi öncesi 3-4 rotasyonlu çıktığımız maçta oyuna sonradn dahil olan süper starı adayımız. Belcher oyuna sonradan dahil olup Şampiyonlar Liginde ilk golünü atma kalmayıp 2 gol birden attı. Origi ve Said'in varisi

Belcher'in bitiriciliği 14-15 yapabilirsem tutulamaz sanırım.

Spoiler: Belcher Profil 

PREMIER LİG 14.HAFTA

Maçın ilk 30 dakikasında tek kale oynadığımız bir maçtı. Golü bulduktan sonra Manchester oyuna ağırlığını koydu.

85.dakikadan sonra en az 3 tane mutlak gollük fırstaı değerlendiremedik zaten 2 tanesi direkte patladı.

Manchester ile tarihimizde 8. karşılşamamızda şimdilik üstün olan taraf Manchester oldu.

'' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

mançestere bir kafa tutamadın yada artık sigames işin içinde hep aksilik hep aksilik bu fikstürde de bol gol atmak diye bir antereman yaptırmışsın sanırım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sakatlıkların olduğu dönemi iyi atlatmışsın. Said de golle dönüş yapmış.
    Yarın benim profili yayınlayacağım. Orda bir çok özellik 20 oldu bile. Şimdi kafayı kaleciliğe taktım. Onu 20 yapmak için şut durdurma antrenmanlarına bende çıkıyorum. Şu an da 11

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Manchesterlardan neler çekiyon hocam birini yeneme diğeri de lider
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Evinde Manchestere karşı 3 puan ı kaçırırsana tabi böyle bir üstünlük olur Neyse yakında o düello yu tersine çeviririz.

Sayfa 23 / 39 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri