Anket Sonuçlarını Görüntüle: F.C.Unted'ta 2030 yılı son sezon olacak buradan hangi ülkenin en altından başlayalım?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Almanya

10 30.30%
  • İtalya

5 15.15%
  • Fransa

2 6.06%
  • İspanya

6 18.18%
  • Portekiz

6 18.18%
  • Hollanda

1 3.03%
  • 2030'da Tekrar İngiltere en alta dönelim

3 9.09%
1 ile 30 arası toplam 1158 sonuç

Konu: F.C.United 12 Sezon| Stuttgarter Kickers 6.Sezon |Sadece Alt Yapı |2031-32|

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Öncelikle yokluğumda çok iyi işler yapmışsın. EPL şampiyonluğu için tebrik ederim.
    Yaf 13 sayfadan okumaya başladım 3 günde anca bitirdim. İnsan biraz yavaş gider ama dimi
    Geride bir yerde arkadaşlar sponsorunu sormuşlar bence sen DUJ LTD. ile anlaşmışsın.
    Ve son sözümde o profil ne öyle, insan hiç mi gelişmez. Hiç mi eşofmanları giyip de antrenmanlara katılmıyorsun. Sen şu antrenör iş dağılımını bir kontrol et derim. Bence hiç bir yerde çalıştırmıyorsun.
    ŞL de güzel gidiyorsun ama yarı finali zor görebilirsin.
    Son sözüm dedim ama bir türlü bitiremedim.
    Benim bildiğim çok hazırlık maçı yapıyorsun ama neden uyum bu kadar düşük oluyor.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Sakatlıklar büyük sorun.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
    Amin As takımın yedekleride bende aynı kalite olduğu için bir şekilde baş ediyom

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Öncelikle yokluğumda çok iyi işler yapmışsın. EPL şampiyonluğu için tebrik ederim.
    Yaf 13 sayfadan okumaya başladım 3 günde anca bitirdim. İnsan biraz yavaş gider ama dimi
    Geride bir yerde arkadaşlar sponsorunu sormuşlar bence sen DUJ LTD. ile anlaşmışsın.
    Ve son sözümde o profil ne öyle, insan hiç mi gelişmez. Hiç mi eşofmanları giyip de antrenmanlara katılmıyorsun. Sen şu antrenör iş dağılımını bir kontrol et derim. Bence hiç bir yerde çalıştırmıyorsun.
    ŞL de güzel gidiyorsun ama yarı finali zor görebilirsin.
    Son sözüm dedim ama bir türlü bitiremedim.
    Benim bildiğim çok hazırlık maçı yapıyorsun ama neden uyum bu kadar düşük oluyor.
    Aynen hazırlık maçlarımızı yeterli derecede tüm oyuncular %100 maç kondisyonu ile lige çıkıyor. Uyumu bozan sattığım önemli bir oyuncu olursa onun satışına kızan bir oyuncunun takımı karıştırması hep bu şekil oluyor. Benim profilde ne yaparsam yapayım yükselmiyor neyse bu ders oldu sonrakine belirli özellikleri arttırıcam
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

PREMIER LİG 12.HAFTA

Milli takım öncesi Said ve kaptanımız Howels'in sakatlığının üstüne Milli takım arasında Milli Takımda sakatlanan Bilal'in de 1 hafta sakatlanması, Prowse'ninde yorgun gelmesiyle bu maça 4 önemli eksikle çıktık. Bizim gibi Chelsea'de sakatlıktan şu sıralar çok çekiyor. Onlarda da önemli ekiklikler vardı.

Zorlu maçtan son anda 3 puan çıkardık.

Şampiyolar Ligi 5.Maç

Gruptan çıkmayı Atletico maçlarıyla garantilemiştik bu maç bizim için liderlik Monaco için tur ilk 2 maçıydı.
    Biz kazanarak puanımızı 12 yaptık. Monaco'yu ise Atletico maçının sonununa bıraktık. Çok kötü başladığımız
    Şampiyonlar Ligi Gruplarını harika şekilde tamamladık.Cska ile formalite maçı oynayacağız.

PREMIER LİG 13.HAFTA
    Said'in muhteşem dönüşü

Şampiyolar Ligi 6.Maç

Manchester derbisi öncesi 3-4 rotasyonlu çıktığımız maçta oyuna sonradn dahil olan süper starı adayımız. Belcher oyuna sonradan dahil olup Şampiyonlar Liginde ilk golünü atma kalmayıp 2 gol birden attı. Origi ve Said'in varisi

Belcher'in bitiriciliği 14-15 yapabilirsem tutulamaz sanırım.

Spoiler: Belcher Profil 

PREMIER LİG 14.HAFTA

Maçın ilk 30 dakikasında tek kale oynadığımız bir maçtı. Golü bulduktan sonra Manchester oyuna ağırlığını koydu.

85.dakikadan sonra en az 3 tane mutlak gollük fırstaı değerlendiremedik zaten 2 tanesi direkte patladı.

Manchester ile tarihimizde 8. karşılşamamızda şimdilik üstün olan taraf Manchester oldu.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri