Quote Originally Posted by lufy33 View Post
Antrenman seviyesini düşürmek işe yarıyor gibi yani en aza indiriyor denemelisin çok fazla sakatlık söz konusu sana katılıyorum ama oyunu bırakma bence
Quote Originally Posted by lufy33 View Post
Antrenman seviyesini düşürmek işe yarıyor gibi yani en aza indiriyor denemelisin çok fazla sakatlık söz konusu sana katılıyorum ama oyunu bırakma bence
Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
Ben anket olmadan bırakmamanız yönünde oy vermek istiyorum. Arkadaşın dediği gibi biraz antrenmandan kısmakta fayda var, zaman içinde azalıyor sakatlıklar. Özellikle sezon başı ve devre arasında sıkıntı yaşıyorum sakatlıklarda.
Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Dostum yanlış anlama ama eğer sakatlık yüzünden kapatırsan kariyeri hiçbir takımla oynayamazsın. Çünkü güncellemeden sonra her takımda her türlü en az 4-5 sakat oluyor. Şanslıysan bunlar alt yapıdan oluyor ve gözüne fazla batmıyor ama bazen sende olduğu gibi as takımda da oluyor.

Benim önerim antremanı azalt ve dinlenme ver. Belki biraz azaltırsın sakatlıkları ama herşeye rağmen devam edelim.
Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Devam hocam daha yeni başlıyoruz
Teşekkürler yorumlar için. Ne kadar oyundan soğuma aşamasına gelmiş olsam da sizin yorumlarınız ve oylarınız sonucu oyuna devam kararı alıyorum.
Antrenman programını özellikle düşükte tutuyorum. Bireysel antrenmanı da ekleyince bir kaç oyuncu hariç "orta" derecede antrenman oluyor. Zaten sakatlıkların hemen hemen hepsi maç sırasında olmuştu.
Bunun haricinde sakatlık yaşamamın sebeplerinden biri takımda çok sayıda kolay sakatlanabilen oyuncumun olması. Sezon sonu bir temizliğe gitmek şart oldu..

-------------

19. Hafta
Samsun - 1 Bandırma - 1

Forvet oyuncularımızın olmadığı maçta 1 puanla döndük.

20. Hafta
Galatasaray - 4 Bandırma - 1

Aradaki kalite farkı bariz. Önümüzdeki yıllara bakacağız artık

Ziraat Türkiye Kupası
4. Tur Maçı

Bandırma - 3 Başakşehir - 2

Çok zorlu bir maçtı. Maç bir o tarafa, bir bu tarafa gidip geldi. Ancak son sözü bu senenin suskun ismi Erkut söyledi ve ÇEYREK FİNAL'e çıktığımızı müjdeledi

ÇEYREK FİNALDE RAKİP ADANASPOR!